Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

NA ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΑΟΔ 83-69


Δεν τα καταφερε η ομαδα μας σημερα μεσα στην Ελευσινα οπου και ηττηθηκε με 83-69.Ενω λοιπον στην αρχη του παιχνιδιου ολα εδειχναν οτι θα εχουμε ντερμπι μια και ο ΚΑΟΔ  ειχε το παιχνιδι στον ποντο,οσο περνουσε η ωρα η ομαδα της Ελευσινας καταφερνε σιγα σιγα μεν αλλα σταθερα να διευρυνει την διαφορα η οποια στο τελος εφτασε τους 14 ποντους που θα λεγαμε οτι ειναι μια καλη διαφορα για τα μεταξυ μας παιχνιδια πραγμα που κανει το εργο του ΚΑΟΔ ακομα πιο δυσκολο για την συνεχεια.Σιγουρα κατι φταιει για την φετινη εικονα της ομαδας γιατι περα απο το δυσκολο προγραμμα τις πρωτες αγωνιστικες αυτο που φοβιζει περισσοτερο ειναι το συνεχομενα κακο αγωνιστικο προσωπο που βγαζει η ομαδα κυριως στην επιθεση αλλα οσο περνουν  τα παιχνιδια πλεον και στην αμυνα.Σιγουρα η ομαδα δεν θα μεινει ''γυμνη'' απο δω και περα μια και χρειαζονται κινησεις για να κρατηθει ζωντανη για την παραμονη στην κατηγορια που πιστευουμε οτι θα γινουν.Μια ηταν η αποκτηση του Τροτερ,αλλη μια η προσφατη με τον Παπαμακαριο,φαινεται οτι χρειαζονται και αλλες διορθωτικες κινησεις και θεωρουμε οτι θα γινουν και αυτες απλα ο χρονος και κυριως τα αποτελεσματα που φερνει η ομαδα πιεζουν πλεον ασφυκτικα οποτε χρειαζεται επισπευση και δρομολογηση των οποιων κινησεων...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ sport24.gr

O Πανελευσινιακός πήρε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ''ανάσα'' ενόψει της συνέχειας, μετά το 83-69 επί του ΚΑΟΔ, στο κλειστό της Γούβας. Έτσι η ομάδα του Τζίμη Κουστένη έφτασε τις τρεις νίκες, φέτος.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 16 πόντους κι 11 ριμπάουντ, έχοντας καθοριστική συμβολή στη νίκη επί των Δραμινών.

Ο αριθμός

Το 62% του Πανελευσινιακού στα σουτ δυο πόντων (21/34).

Ο αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, που διατηρούσαν -άλλοτε εύκολα, άλλοτε δύσκολα- το προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη μπορεί να ήταν απελπιστικά άστοχη από την περιφέρεια (4/15 τρίποντα), αλλά... μέσα από τη γραμμή των 6μ75 έκανε εξαιρετικά τη δουλειά της.
Είναι ενδεικτικό πως οι "σταχυοφόροι" σούταραν με 11/16 δίποντα στο πρώτο εικοσάλεπτο, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους. Ειδικά από τη στιγμή που το δίδυμο των Αθανασούλα και Τζόνσον ήταν εξαιρετικό, με τους δυο γκαρντ του Πανελευσινιακού να έχουν από 11 πόντους μέχρι την ανάπαυλα.
Όσο για τον ΚΑΟΔ; Ο Όντομ έμοιαζε... μόνος του ώρες ώρες στην επίθεση των Δραμινών, αφού οι συμπαίκτες του ήταν άστοχοι τόσο στα δίποντα (14/27) όσο και στα τρίποντα (2/10). Γι αυτό και οι Δραμινοί βρίσκονταν πίσω στο σκορ (45-39) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η ομάδα του Κώστα Μέξα προσπαθούσε να φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση, αλλά ένας πρώην παίκτης της ήταν αυτός που το απαγόρευσε. Ο Μάρκοβιτς πήρε... από το χέρι τον Πανελευσινιακό στο τρίτο δεκάλεπτο και φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στο νταμπλ νταμπλ (16π.-10ριμπ.), έφερε τους "σταχυοφόρους" στο +10 (67-57) με την ολοκλήρωση της περιόδου.
Αυτό ήταν και το... φινάλε στις προσπάθειες του ΚΑΟΔ να πάρει τα ηνία στο σκορ. Ο Πανελευσινιακός ήταν σταθερα μπροστά στο σκορ με διψήφιες διαφορές, με το +14 (78-64) του 37ου λεπτού να βάζει οριστικά τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για νίκη.
Εν τέλει, οι "σταχυοφόροι" επικράτησαν με 83-69, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Τζόνσον που σημείωσε 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-39, 67-57, 83-69.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...