Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 (PRE GAME)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ Ο ΚΑΟΔ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΟΔ.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Δράμας, Γιώργος Καλαφατάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελιδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η θέση που βρίσκεται ο Ίκαρος είναι πλασματική και επισήμανε ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
"Παίζουμε με μία ομάδα της οποίας η θέση στη βαθμολογία είναι πλασματική. Ο Ίκαρος είναι μία καλή ομάδα που φτιάχτηκε νωρίς και έχει δουλέψει πολύ. Ένα δύο άτυχα αποτελέσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και μπορεί να τύχουν σε οποιαδήποτε ομάδα τον έχουν φέρει σ’ αυτήν την θέση να μην έχει ακόμη νίκη. Αυτό μπορεί να προσθέτει μία επιπλέον πίεση στην ομάδα του Ικάρου αλλά από την άλλη τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο γιατί γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για ήττα στην έδρα τους. Από την πλευρά μας, στόχος μας είναι να δείξουμε ότι η κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μία κακή παρένθεση στις καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει. Πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γκάρι Φλάουερς δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη στον Ίκαρο, αλλά και για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στον πρώτο γύρο. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μέσα από την καλή μας εμφάνιση να διεκδικήσουμε την νίκη που για μας θα είναι πολύ σημαντική στην δύσκολη συνέχεια που έχουμε".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ο προπονητής της ομάδας της Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τους Δραμινούς θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να έχουν σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να κερδίσουν το ματς.
Αναλύτικά όσα είπε:
"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για ευνόητους λόγους. Συνάμα, όμως, είναι και πολύ δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η εμφάνιση του με τον Πανιώνιο δεν πρέπει να μας παραπλανήσει, αντίθετα θα πρέπει να μας παραδειγματίσει η νίκη του επί του Άρη. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα βασικά στελέχη του ΚΑΟΔ και παράλληλα να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να κερδίσουμε το ματς".

Από την πλευρά των παικτών, ο Άρον Μπέινς υποστήριξε ότι το "κλειδί" για την κατάκτηση του ροζ φύλλου θα είναι η άμυνα: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας ξεκινώντας από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο αντίπαλος μας έχει δείξει πως είναι πολύ επικίνδυνος και μακριά από την έδρα του και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη. Όλα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε δύναμη και στην άλλη πλευρά του παρκέ".
ΓΙΑ LIVE SCORE ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:http://www.esake.gr


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ! !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...