Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΚΑΟΔ PRE GAME...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ.

Ο Κολοσσός ΒΑΠ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ με στόχο να... τριτώσει τις νίκες του, σε ματς που οι Δραμινοί θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη.
Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές


Βασίλης Φραγκιάς: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Κ.Α.Ο.Δ. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα αποκτήσουμε τον πάνω χέρι στην υπόθεση- νίκη. Για μας η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνο αν κερδίσουμε, θα έχει αντίκρισμα η νίκη μας στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη. Περιμένω από τους Ροδίτες φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα, στην πολύ δύσκολη προσπάθεια που κάνει τη φετινή περίοδο. Παράλληλα να τους ανταμείψει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη σκληρή δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση. Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει καλούς παίκτες, Έλληνες και ξένους. Διαθέτει έμπειρους αθλητές αλλά και παιδιά που βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Εμείς έχουμε δείξει ότι τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος».

Ρούμπιν Μπόικιν: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στη συνέχεια. Είμαστε καλά μεταξύ μας και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά, οπότε πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Οι φίλαθλοι του Κολοσσού είναι εκπληκτικοί και τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μας βοήθησαν σημαντικά και θέλω να γίνει το ίδιο την Κυριακή. Μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, γιατί ο κόσμος σε βοήθεια από την πλευρά του να κερδίσεις. Ο Κ.Α.Ο.Δ. είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Πιστεύω όμως ότι αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε τους αντιπάλους μας».

Γιώργος Καλαφατάκης: "Για την ομάδα μου είναι ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι,απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα με δύο νίκες και προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη επί του Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο.Άρα πέρα από την δυναμικότητα της ομάδας του Κολοσσού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μία ομάδα με άριστη ψυχολογία.Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στην προηγούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι και να συνεχίσουμε την βελτίωση που δείξαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.Παίζουμε με μία ομάδα με έμπειρους παίκτες πολλοί εκ των οποίων παίζουν μαζί αρκετά χρόνια και ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.Είμαστε μία καινούργια ομάδα και κάθε παιχνίδι είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της ομοιογένειας που πρέπει να αποκτήσουμε ως ομάδα".
  

Ντράγκαν Τσέρανιτς: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή η Ρόδος είναι σε πολύ καλή κατάσταση (κέρδισε ήδη δύο παιχνίδια) και έχει πολύ δυνατή έδρα.Είναι επίσης μια δεμένη ομάδα μια και έχει παίκτες που παίζουν εκεί αρκετά χρόνια.Έχω παίξει στην Ρόδο και νιώθω πολύ ωραία που θα ξανασυναντήσω φίλους αλλά και το πολύ όμορφο κοινό της Ρόδου από το οποίο έχω ευχάριστες αναμνήσεις από την συμπεριφορά του στο πρόσωπό μου.Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου.Άλλωστε κάθε εβδομάδα βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι".
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ LIVE SCORE ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 17:ΟΟ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

ΓΙΑ LIVE SCORE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:http://www.esake.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...