Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ PRE GAME...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΣΑΚΗ ΚΑΡΥΔΑ...

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της A1 αναζητά ο νεοφώτιστος ΚΑΟΔ, ο οποίος υποδέχεται το Σάββατο (12/11) στο "Δ. Κραχτίδης" τον Άρη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ...

Ο προπονητής της ομάδας της Δράμας, τόνισε ότι ο Άρης είναι σύλλογος με πολύ βαριά φανέλα και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, ενώ παράλληλα προέτρεψε τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς με μεγάλη σοβαρότητα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Μετά το άτυχο για μας αποτέλεσμα στην Ρόδο όπου δικαιούμασταν την νίκη, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ο Άρης παρά τα προβλήματα που έχει, παραμένει μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε μέσα από την βελτίωση που παρουσιάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να το κερδίσουμε. Έχουμε την προσθήκη του Γκόινς, ο οποίος βέβαια έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις και έτσι είναι ανέτοιμος να μας βοηθήσει όσο θα θέλαμε, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα μας προσφέρει ακόμη και έτσι κάποιες βοήθειες στη θέση των γκαρντ. Περιμένουμε τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την 1η μας νίκη στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάκης Καρύδας δήλωσε τα εξής: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ακόμη κάνει νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει στην έδρα μας και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με ιστορία και μπασκετικό φίλαθλο κόσμο, αλλά και εμείς είμαστε μία νέα ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς και με αφετηρία το παιχνίδι μας στην Ρόδο στο οποίο παίξαμε καλά και μπορούσαμε να το κερδίσουμε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να νικήσουμε και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της Α1.Καλώ τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το Κραχτίδης και να μας δώσει την ώθηση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία απέναντι στον Άρη".
Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ...

ΠΗΓΗ:superbasket.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...