Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ! ! !


Σάντερς και Γκόινς συνεχίζουν να μην ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα μετά και την νέα ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας χθες στο κλειστό της Γλυφάδας να βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τον ΚΑΟΔ.


 
Το βάρος στην ομάδα της Δράμας πέφτει στην αμερικάνικη αγορά χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε περίπτωση που βρεθεί λύση από την κοινοτική θα πούνε όχι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως επιθυμία του Γιώργου Καλαφατάκη και της διοίκησης του ΚΑΟΔ είναι η όποια επιλογή είναι να γίνει να γίνει με ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου στα συν της ομάδας της Δράμας προς αυτήν την κατεύθυνση είναι τόσο ότι την προσεχή αγωνιστική, την 7η στο πρωτάθλημα της Α1, έχει το ρεπό της αλλά και ότι την επόμενη αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Που σημαίνει πως ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει στην διάθεσή του τρεις εβδομάδες μπροστά του μέχρι το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Χρονικό διάστημα στο οποίο ο "Καλάφας" θα κληθεί να βρει τους αντικαταστάτες των Σάντερς και Γκόινς με τον Γκάρι Φλάουερς να είναι ο μόνος Αμερικανός που τον έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις.

Κι αν για τον Φλάουερς μοναδική κακή παρένθεση ήταν ουσιαστικά το χθεσινό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τον Σάντερς η μοναδική του καλή εμφάνιση από πλευράς σκοραρίσματος ήταν με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αμερικανός σημείωσε 17 πόντους από τους συνολικά 42 του στο πρωτάθλημα μετά από 6 παιχνίδια. Δηλαδή στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια έχει σημειώσει 25 πόντους που σημαίνει ότι σκοράρει κατά μ.ό. 5 πόντους.

ΠΗΓΗ:sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...