Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/1/2012 ΣΤΙΣ 17:00 (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)


Από σήμερα Παρασκευή 30-12-2011 ξεκινάει η διάθεση των εισητηρίων για τον μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04-01-2012 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδη μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ. 
   Οι τιμές των εισητηρίων θα είναι 20€ , 15€ , 10€ και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισητηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521066132
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωμβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν το πρωί 10:00 - 12:00 και 15:00 έως την ώρα του αγώνα.
   Παρακαλούμε φροντίστε να προμηθευτείτε τα εισητήριά σας από νωρίς ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός την ώρα του αγώνα και ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.
Σημείωση: Από λάθος έχει αναγραφεί στα εισητήρια ως ημερομηνία του αγώνα Σάββατο 4/1/2012 αντί του σωστούΤετάρτη 4/1/2012.Παρακαλούμε να μην ληφθεί υπ’ όψιν η μέρα αλλά η ημερομηνία που αναγράφεται



Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....76-73

 Επηρεασμενος απο τις απουσιες των Χαραλαμπιδη και Χαντ ο ΚΑΟΔ δεν τα καταφερε τελικα στα Ιλισια και λυγισε στο τελος μετα απο μια εξαιρετικη εμφανιση με :76-73. H ομαδα μας επαιξε καλο μπασκετ και ηταν μεσα στο παιχνιδι απο την αρχη μεχρι το τελος με την νικη να κρινεται στις λεπτομερειες.Στο 1ο δεκαλεπτο ο ΚΑΟΔ μπηκε δυνατα και με μπροσταρη τον Μπαβτσιτς που ηταν εξαιρετικος σε ολο το παιχνιδι,προηγηθηκε με 10-13.Στο δευτερο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν ισορροπημενο με τον Ηλυσιακο να προσπαθει να ξεσπασει αλλα ο πολυ καλος ΚΑΟΔ να μην αφηνει περιθωρια στον αντιπαλο να ξεφυγει και το ημιχρονο μας βρισκει μπροστα με 27-28...Στο 3ο δεκαλεπτο και στην αναμενομενη αντεπιθεση του ηλυσιακου ο ΚΑΟΔ λυγισε στην πιεση και ηταν το χρονικο σημειο που οι απουσιες των Χαραλαμπιδη και Χαντ ηταν παραπανω απο εμφανης και με ενα επιμερους σκορ δεκαλεπτου 31-20 ο Ηλυσιακος ξεφυγε με 58-48 στο 30'.Στο τελευταιο δεκαλεπτο ομως η ομαδα μας εδειξε χαρακτηρα γυρισε το παιχνιδι αλλα μια χαμενη βολη του Καρυδα στο 73-72 (πολυ καλος σημερα) και ισως μια λαθος αποφαση των διαιτητων εγειραν την πλαστιγγα υπερ του Ηλυσιακου με το τελικο σκορ να διαμορφωνεται στο 76-73....εξαιρετικος ο Μπαβτσιτς πολυ καλοι οι Καρυδας,Αθηναιου,Κακαρουδης.

 Διαιτητές: Ταβουλαρέας - Χριστοδούλου - Αφεντουλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-13, 27-28, 58-48, 76-73.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Παπανικολόπουλος 4, Τόντιτς 19 (2), Ενγκουαγιέ 9 (1), Χατζής 4, Αποστολίδης 16 (1), Τόμσον 4, Κασελάκης 10, Γαλιώτος 2, Τσιάκος.
ΚΑΟΔ 
(Καλαφατάκης): Καρύδας 13 (1), Αθηναίου 11 (1), Ιωακειμίδης, Μισέλ, Χούμας, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 5, Ζάρρας 6, Μπάβτσιτς 25 (2), Κακαρούδης 11 (2), Μπενας, Στυλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ....


Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό έμεινε ο Γιώργος Καλαφατάκης ενώ ο Σάκης Καρύδας δεν ξέχασε το πέρασμά του από την ομάδα των Ιλισίων.
"Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών έπειτα από μια αντίξοη εβδομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες των Χαντ και Χαραλαμπίδη. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και χάσαμε στις λεπτομέρειες Είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ έχω εμπιστοσύνη στη διαιτησία... Αν έκαναν λάθος (στη φάση που έδωσαν την μπάλα στον Ηλυσιακό), το πληρώσαμε, αν όχι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο... Αλλά όλα αυτά είναι ήδη παρελθόν", δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης ενώ από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ μίλησε ο Σάκης Καρύδας:

"Επειδή έπαιζα εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή του, έπειτα από τρία χρόνια που είχα περάσει πολύ ωραία... Ήρθαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε σε μια έδρα δύσκολη. Μας μένει η πικρία μας επειδή χάσαμε στις λεπτομέρειες... Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ".
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ...ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!











Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΟΔ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 16:00

Το πρωταθλημα συνεχιζεται μεσοβδομαδα με αγωνιστικη δραση την Τεταρτη με τον ΚΑΟΔ μετα την μεγαλη νικη επι της Καβαλας, να αντιμετωπιζει στην Αθηνα τον Ηλυσιακο.Η ομαδα μας κατεβαινει με προβληματα στο συγκεκριμενο παιχνιδι μια και εκτος του Κωστα Χαραλαμπιδη δεν υπολογιζεται και ο Χαντ (προβλημα στο γονατο) πραγμα που κανει την αποστολη της ομαδας ιδιαιτερα δυσκολη.Παντως  επιστρεφει στην δραση ο Καρυδας που αντιμετωπισε και αυτος προβλημα τραυματισμου.Το παιχνιδι ξεκιναει στις 16:00 και θα υπαρχει live score στο site  του esake (www.esake.gr).Εμεις ευχομαστε καλη επιτυχια στην ομαδα μας! ! !Φτασαμε λοιπον στην 10η αγωνιστικη και τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι:
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟ
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  • ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ
  • ΚΑΒΑΛΑ-ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΡΕΠΟ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολα τα παιχνιδια ειναι την Τεταρτη 28/12...



Βαθμολογία

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ! !


ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ...ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΘΕΡΜΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ! !





Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΘΛΑΣΗ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ...



Η μεγάλη μάχη της ανατολικής Μακεδονίας δεν κράτησε περισσότερο από 15 λεπτά. Ο ΚΑΟΔ, με όπλο την ευστοχία του Χαραλαμπίδη από την περιφέρεια, ανέβασε από την πρώτη περίοδο το σκορ και η Καβάλα χωρίς πολλές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι μπόρεσε να ακολουθήσει μόνο όσο οι Τέιλορ και Ο'Ομπράιν τέλειωναν τις φάσεις (22-26).

Όταν οι γηπεδούχοι έβαλαν στο παιχνίδι και τους ψηλούς (Τσέρανιτς, Μπάβτσιτς), παίρνοντας πράγματα, το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως. Ο ΚΑΟΔ με σερί 11-0 ξέφυγε με 33-26 και άρχισε αργά αλλά σταθερά να χτίζει ένα ασφαλές προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Η εκνευρισμένη και άστοχη Καβάλα δεν μπόρεσε να μείνει κοντά και μετά το 44-35 του 20' ουσιαστικά παρέδωσε τα όπλα.

Η τελευταία φορά που μείωσε ήταν στο 56-49. Ο ΚΑΟΔ δεν έδωσε άλλα δικαιώματα, ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους δέκα (64-51) και όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά έδωσε διαστάσεις στην επικράτησή του.

Σταρ

Σταθερή αξία ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος, τελειώνοντας το ματς με 25 πόντους και 4/4 τρίποντα.

Απογοήτευση

Η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε η Καβάλα το παιχνίδι όταν η διαφορά άνοιξε. Ουσιαστικά τα... παράτησε.

Σχόλιο

Για τις εμφανίσεις που έχει κάνει εφέτος στο πρωτάθλημα ο ΚΑΟΔ, δεν είχε πάρει ό,τι του άξιζε. Η ευρεία νίκη επί της Καβάλας ίσως είναι η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη από την άλλη είναι βαριά άρρωστη. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι παίκτες πετάνε ακόμη στα σύννεφα από την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-28, 62-51, 81-58

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 6, Καρύδας 5, Χαραλαμπίδης 25 (4/4 τρίποντα), Αθηναίου 2, Μίσελ 2, Κιτσούλης, Τσέρανιτς 13, Μπάβτσιτς 13, Ζάρας 6, Κακαρούδης 9, Μπένας, Στυλίδης.

Καβάλα(Πρίφτης): Πάσαλίτς 3, Αγγελόπουλος 2, Τέιλορ 20, Στεφανίδης 7, Γεωργάκης, Κοσ΄τοφ 12, Καραποστόλου 3, Σύμτσακ, Ο'Μπράιαντ 11.

…………………………………………………………………………….

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος της αναμέτρηση και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Βασικό πρόβλημά μας ήταν ο τρόπος που θα διαχειριστούμε τις ήττες μετά από το δύσκολο πρόγραμμα είχαμε κάτι που δεν ήταν εύκολο αλλά τελικά αντιδράσαμε σωστά. Η ομάδα παίρνει βοήθεια από τους παίκτες που ήρθαν και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Σχετικά με τον Κώστα Χαραλαμπίδη που αποχώρησε με θλάση στον τετρακέφαλο ο Χανιώτης τεχνικός είπε: «Τις επόμενες ημέρες θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη». Ο Έντιν Μπάβτσιτς με τη σειρά του σχολίασε: «Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα αλλά γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι».

………………………………………………………………………………………..

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του ΚΑΟΔ επί της Καβάλας, στο «Δημήτρης Κραχτίδης», για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο  Κώστας Χαραλαμπίδης σε μια ανύποπτη φάση στην επανάληψη, ύστερα από προσπάθειά του για λέι απ, τραυματίστηκε και όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Πλέον, αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, στο κλειστό των Ιλισίων, με τον προπονητή των Δραμινών Γιώργο Καλαφατάκη, να μη θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην τον έχει στη διάθεσή του.

Πηγή: contra.gr, onsports.gr, basketnet.gr

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ! ! !

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤOΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΕ 81-58.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΛΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ,ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΝΤ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ...

Το παιχνίδι ήταν "ντέρμπι" μόνο στην πρώτη περίοδο αφού από δεύτερο δεκάλεπτο και μετά η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ανέβασε την διαφορά και διατηρούσε σταθερά ένα προβάδισμα κοντά στους 10 πόντους. Τελικά με την διαφορά να ανεβαίνει ακόμα και στους 20 στην στο τελευταίο δεκάλεπτο (71-51) ο ΚΑΟΔ έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη με 81-58, παίρνοντας παράλληλα και "καλή" διαφορά για την περίπτωση που υπάρξουν ισοβαθμίες.

Το ματς:

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στην πρώτη περίοδο με την μεγαλύτερη διαφορά να είναι οι τέσσερις πόντοι (16-12 μετά από καλάθι του Χαραλαμπίδη) υπέρ των γηπεδούχων. Τελικά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την μικρότερη διαφορά για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη (20-19).

Η Καβάλα κατάφερε στις αρχές της δεύτερης περιόδου με τρίποντο του Τέιλορ να κάνει το 22-26 αλλά σ' εκείνο το σημείο ο Τσέρανιτς πήρε στις "πλάτες" του τον ΚΑΟΔ και με 7 συνεχόμενους πόντους έκανε το σκορ 29-26 (15'). H διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και με βολές του Χαραλαμπίδη στο 17' πέρασε για πρώτη φορά τους 10 πόντους (39-28) υπέρ των γηπεδούχων. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 44-35 για τους δραμινούς.

Στους ίδιους ρυθμούς συνέχισε ο ΚΑΟΔ στο τρίτο δεκάλεπτο και με τρίποντο του Ζάρα στο 23' ανέβασε την διαφορά στους 12 (51-39). H φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Πρίφτη με 5 αναπάντητους πόντους κατάφεραν στο 26' να μειώσουν στους 6 την διαφορά (55-49). Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια κατάφεραν να φέρουν ξανά τη διαφορά στα επίπεδα του πρώτου μέρους με την περίοδο να ολοκληρώνεται υπέρ τους με 62-51.

Εντυπωσιακός ήταν ο ΚΑΟΔ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου που με σερί 11-0 έφτασε την διαφορά στους 22 πόντους (73-51) 5 λεπτά πριν το τέλος του ματς.  Tίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια πολύ σημαντική νίκη με 81-58
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Χαραλαπίδης με 25 πόντους και 4/4 τρίποντα. Πολύ καλοί και Τσέρανιτς, Μπάβτσιτς που σημείωσαν από 13 πόντους.

Μοναδικός διασωθείς για την Καβάλα ο Τέιλορ με 20 πόντους. Από κει και πέρα μοναδικός "διψήφιος" ήταν ο Ο'Μπράιαντ με 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 44-35, 62-51, 81-58
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 6, Καρύδας 5, Χαραλαμπίδης 25 (4/4 τρίποντα), Αθηναίου 2, Μίσελ 2, Κιτσούλης, Τσέρανιτς 13, Μπάβτσιτς 13, Ζάρας 6, Κακαρούδης 9, Μπένας, Στυλίδης.

Καβάλα
(Πρίφτης):Πάσαλίτς 3, Αγγελόπουλος 2, Τέιλορ 20, Στεφανίδης 7, Γεωργάκης, Κοσ΄τοφ 12, Καραποστόλου 3, Σύμτσακ, Ο'Μπράιαντ 11.
ΠΗΓΗ:superbasket.gr





Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ! ! ! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ...ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ''ΚΑΥΤΗ'' ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ......

  Από σήμερα Τετάρτη 14-12-2011 ξεκινάει η διάθεση των εισητηρίων για τον μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-12-2011 και ώρα 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδη μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ - ΚΑΒΑΛΑ. 
   Οι τιμές των εισητηρίων θα είναι 20€ , 15€ , 10€ και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισητηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521066132
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωμβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν το πρωί 10:00 - 12:00 και 16:00 έως την ώρα του αγώνα.
   Παρακαλούμε φροντίστε να προμηθευτείτε τα εισητήριά σας από νωρίς ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός την ώρα του αγώνα και ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ! !


Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...ΟΣΦΠ-ΚΑΟΔ 83-61

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΛΕΙΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΝΑ ΗΤΤΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ 83-61.

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 70-76
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 77-67
  • ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΗΣ 60-68
  • ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 60-77
  • ΟΣΦΠ-ΚΑΟΔ 83-61
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 55-67

Βαθμολογία



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...