Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΟΔ/ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Στην φυσική έδρα του Πανελευσινιακού στο κλειστό της “Γούβας” δοκιμάζεται αύριο (4μ.μ.) ο ΚΑΟΔ. 

“Προερχόμαστε από μία κακή ήττα στην έδρα μας. Ο Πανελευσινιακός έχει ενισχυθεί με δύο καλούς παίκτες και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στην φυσική του έδρα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς παρά τα προβλήματά μας έχουμε έναν στόχο και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτόν” δήλωσε ο προπονητής των Δραμινών Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την μεριά του ο Κωνσταντίνος Κακαρούδης, σχολίασε: “Το αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό μας έχει στεναχωρήσει όλους. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Ο αγώνας στην Ελευσίνα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα παρουσιαστεί με δύο προσθήκες στο ρόστερ της αλλά και με τον ενθουσιασμό της επιστροφής της στην έδρα της. Αυτό προσθέτει ένα ακόμη βαθμό δυσκολίας για μας. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να φανούμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού”.


Ο Πανελευσινιακός επιστρέφει στο... σπίτι του! Το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας θα ανοίξει για πρώτη φορά τις θύρες του για τον αγώνα Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 16:00.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη για νίκη: «Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, νομίζω ότι είναι το πιο κρίσιμο της μέχρι τώρα παρουσίας μας στην Α1 και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Ευχάριστο το ότι γυρνάμε στην έδρα μας και θα πρέπει να πάρουμε δύναμη και κουράγιο από τον κόσμο, για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε σαν ομάδα και σαν άτομα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαγκουνής σημείωσε: «Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός το ξέρουμε όλοι αυτό, έχουμε προετοιμαστεί πολύ, έχουμε καινούργιους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, ο ΚΑΟΔ είναι μια πολύ καλή ομάδα γι’ αυτό βρίσκεται και πάνω από εμάς στην βαθμολογία, έχουνε κάνει κάποια στραβά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια και θα έρθουν να διεκδικήσουν την νίκη στην Ελευσίνα. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ και πιστεύω πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα που να θέλει τόσο πολύ την νίκη όσο εμείς».


basketnet.gr


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...