Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΟΝΙ ΤΕ'Ι'ΛΟΡ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΟΔ...


Ο Τόνι Τέιλορ θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αμερικανός γκαρντ που καλείται να δώσει λύσεις στην οργάνωση του ΚΑΟΔ.
Ο 23χρονος γκαρντ με ύψος 1.86μ. και απόφοιτος του Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές του Γιώργου Καλαφατάκη και το περασμένο καλοκαίρι.
Στην περσινή τελευταία του χρονιά στο κολέγιο ο Τέιλορ είχε κατά μ.ό. σε 34,4 λεπτά συμμετοχής 13,1 πόντους, 4,3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα με 2,5 ριμπάουντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ πήγε να κάνει το colpo grooso με την απόκτηση του Ρασέλ Ρόμπινσον που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ιταλική Μπιέλα.
Το φλερτ όμως δεν οδηγήθηκε σε «γάμο» αφού παρά την οικονομική υπέρβαση της διοίκησης της Δράμας και με βελτιωμένη πρόταση δεν μπόρεσε τελικά να πείσει τον Αμερικανό γκαρντ να άρει τους ενδοιασμούς του για την Ελλάδα.
Ο "Καλάφας" πλέον αναμένει την άφιξη του Τέιλορ στο «Δημήτριος Κραχτίδης» θέλοντας να τον έχει στην διάθεσή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης το απόγευμα της Κυριακής.
Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Κακαρούδης ξεπέρασε τις όποιες ενοχλήσεις του από την εκτός έδρας νίκη στην Ελευσίνα επί του Πανελευσινιακού και είναι πλέον στην διάθεση του Χανιώτη τεχνικού του ΚΑΟΔ που προς ικανοποίησή του είδε το απουσιολόγιό του να είναι λευκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...