Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ...

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε μετά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ: "Παίξαμε με μια ομάδα που έχει καλή χημεία και παίκτες με μεγάλα κορμιά. Καταφέραμε να περιορίσουμε το όπλο του ΚΑΟΔ που είναι τα ριμπάουντ, ενώ εμείς από την πλευρά μας τα πήγαμε πολύ καλά στο συγκεκριμένο τομέα. Πήραμε μια καλή διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως κάναμε εύκολα λάθη και χάσαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ στη ζώη. Ο ΚΑΟΔ πλησίασε, αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και αυτό το κρατάμε".


Ο Γιώργος Καλαφατάκης είπε από την πλευρά του: "Πίστευα πολύ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, ούτε παραγγελία να είχαμε κάνει. Δυστυχώς όμως μας κόστισαν τα λάθη, ενώ χάσαμε και πολλά ριμπάουντ. Η νίκη του Πανιωνίου είναι δίκαιη, όμως ο Βαρδάλος στο τέλος του έδωσε τα κουκούτσια. Ήταν ανθρώπινα λάθη. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, γιατί μας έχουν κοστίσει πολύ φέτος".



Ο προπονητης της ομαδας μας νομιζω οτι εθεσε σωστα το θεμα οσον αφορα τα αιτια της ηττας γιατι σημερα περα απο τα δικα μας λαθη, πραγματικα καποιοι εβλεπαν επιλεκτικα μεσα στο παρκε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...