Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΑΟΔ 74-76 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ...

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

“Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή για εμάς. Ενα αρκετά δύσκολο ματς, εναντίον μιας καλής ομάδας. Ξέραμε τη δυναμικότητα της Ελευσίνας. Μείναμε ενωμένοι, αλλά μας στοίχισε η έλλειψη της πείρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να τονίσω ότι χρειαζόμαστε κουράγιο, εμείς και η Ελευσίνα. Αν στη συνέχεια φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει να φέρουμε, θα πάρουμε τη θέση που μας αξίζει” δήλωσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σχολίασε: “Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, γιατί στα προηγούμενα ματς είχαμε χάσει στα τελευταία λεπτά. Καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι, παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Θεωρώ πως η τύχη μας το χρωστούσε, γιατί στα προηγούμενα ματς χάναμε συνέχεια στο καλάθι”.



Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρότι ήρθε η ήττα από τον ΚΑΟΔ δήλωσε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ, αλλά και τη δική μου ομάδα. Παίρνουμε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια και την ποιότητα”  δήλωσε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού.

“Οι άλλες ομάδες φαίνεται να δείχνουν ευαισθησία απέναντι μας και την προσπάθεια που κάνουμε. Η ομάδα μας έχει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια, όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή” συμπλήρωσε.

Ο Σπύρος Μαγγουνής από την πλευρά του, είπε: “Η Δράμα είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Είχαμε πολύ άγχος στην άμυνα. Eπιστρέψαμε στο γήπεδο μας και λόγω του κόσμου θέλαμε πάρα πολύ να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν γίνεται να χάνουμε συνέχεια έτσι. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το χαμένο λέι απ”.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελευσινιακός με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και απαιτεί σεβασμό.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού αναφέρει: “Απαιτούμε σεβασμό...
Στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας απέδειξε οτι σέβεται και τους θεσμούς και τους αντιπάλους και τους διαιτητές.Πάνω απ’όλα όμως σέβεται το άθλημα, γι’αυτό και είναι υπόδειγμα ομάδας μέσα και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, δεν μας σεβάστηκαν.Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, γίναμε μάρτυρες μιας άκρως εχθρικής διαιτησίας για την ομάδα μας και ταυτόχρονα άκρως ανεκτικής για τον αντίπαλο (αποδεικνύεται απο βίντεο των αγώνων).
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε 

Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσους μεταχειρίστηκαν την ομάδα μας με το χειρότερο τρόπο:
Ο,τι και να κάνουν θα παραμείνουμε στην κατηγορία. 

Και πιστεύουμε πως αυτο θα συμβεί για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Μετα το σημερινο παιχνίδι δεν φοβόμαστε πλέον τίποτα”.


http://www.basketnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...