Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ...88-75 ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.




Ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε στο 2013 ο "διαστημικός" ΑΓΟΡ, ο οποίος επιβλήθηκε του ΚΑΟΔ... μόνο με 88-75, δίχως τον Στέργιο Κουφό, αλλά με τον Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο του και έτσι οι Ρεθυμνιώτες χάρισαν το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά στον προπονητή τους, που αναρρώνει...
Το τελικό σκορ είναι μάλλον... κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους, αφού η διαφορά είχε φτάσει ακόμη και στο +35 (81-46 στο 29')!!! Η τριάδα Κάρτερ (22π.)-Πέτγουεϊ (17π.)-Κόμματος (16π.) ήταν εκείνη που έδωσε τη μεγαλύτρη ώθηση στους θριαμβευτές στην καθοριστική τρίτη περίοδο, ενώ από πλευράς ΚΑΟΔ διαδώθηκαν οι Ζάρας και Πάλμερ, που σημείωσαν από 15 πόντους έκαστος.
Ο ΑΓΟΡ ξεκίνησε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας το πάνω χέρι εξ αρχής, με το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου να τον βρίσκει μπροστά με 5 πόντους (23-18). Στο επόμενα δέκα λεπτά οι παίκτες του απόντα Στέργιου Κουφού ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, στέλνοντας τη διαφορά σε διψήφια νούμερα, με τον ΚΑΟΔ ωστόσο να μην τα παρατάει και να μένει στο παιχνίδι. Το τέλος ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 46-37.
Η εικόνα του ματς, όμως, διαφοροποιήθηκε πλήρως μετά την ανάπαυλα. Οχι, δεν γύρισαν γύρισαν τον αγώνα οι Δραμινοί. Το αντίθετο. Ο ΑΓΟΡ ήταν καταιγιστικός, οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη δεν βγήκαν ποτέ απ' τα αποδυτήρια και οι Ρεμυμνιώτες, με την τριάδα Κάρτερ (22π.), Πέτγουεϊ (17π.) και Κόμματου (16π.) σε μεγάλα κέφια, έκαναν συντρίμια την άμυνα του ΚΑΟΔ και "τέλειωσαν" ουσιαστικά το παιχνίδι από το τρίτο κιόλας δεκάλεπτο, με το απίστευτο 35-10 επιμέρους σκορ (81-47 στο 30')... Ετσι, η τελευταία περίοδος απέκτησε χαρακτήρα διαδικαστικό, με τους γηπεδούχους να πατάνε "φρένο" και τον ΚΑΟΔ να βρίσκει την ευκαιρία για... "ψαλίδισμα" της τεράστιας διαφοράς. Το τελικό 88-75 κρίνεται απόλυτα δίκαιο -βάσει της εικόνας της αναμέτρησης- και ο ΑΓΟΡ έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μένοντας παράλληλα μόνος στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Δεκάλεπτα: 23-18, 46-37, 81-47, 88-75
Διαιτητές: Πηλοίδης, Γκούμας, Παναγιώτου.
ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν 3 (3 ασίστ), Καλλινικίδης 9 (3/3 δίπ., 3 κλεψ.), Κόλιμον (3 ασίστ), Αγγελόπουλος 5 (1), Τσαρούχας, Τσόχλας 7 (1), Ντούβνιακ 7 (1 τρίπ., 4 ασίστ, 3 κλεψ.), Κόμματος 16 (1 τρίπ., 6 ριμπ., 3 ασίστ), Κάρτερ 22 (3/5 τρίπ.), Λάτοβιτς 2, Πέτγουεϊ 17 (1 τρίπ., 6 ριμπ.), Σιζόπουλος.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης 9 (1), Νόουλς 10 (1), Καλαϊτζίδης 2, Ακεψιμαϊδης 7 (1), Μισέλ 8 (6 ριμπ.), Μπάβτσιτς 3, Κακαρούδης 5 (1), Ζάρας 15, Ιωάννου 1, Πάλμερ 15 (9 ριμπ., 3 κλεψ.).
superbasket.gr
Ποδαρικο με το αριστερο θα προσθεταμε εμεις στο ρεπορταζ του superbasket.gr για την ομαδα μας στο 2013 που σιγουρα ηταν εκτος παιχνιδιου απο την αρχη και χρειαζεται τωρα περισυλλογη και ανασυγκροτηση για το δυσκολο επομενο παιχνιδι με τον Ηλυσιακο στην Δραμα αλλα και προσυλωση στον στοχο της παραμονης μια και οι απο κατω αρχισαν να κερδιζουν και να πλησιαζουν επικυνδινα...Εμεις πιστευουμε στις δυνατοτητες της ομαδας και το επομενο παιχνιδι πρεπει να ειναι τρανη αποδειξη αυτων μεσα στο παρκε για να κανουμε ενα καινουργιο ξεκινημα σκεπτομενοι οτι εχουμε εναν ολοκληρο γυρο συν 2 παιχνιδια απο τον πρωτο ακομα μπροστα μας.Αρκει να βρουμε τα πατηματα μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...