Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ...''ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ''

Πιο ψηλά βάζει τον πήχη τη φετινή σεζόν ο ΚΑΟΔ, όπως τόνισε ο προπονητής του, Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της Α1 (14/10, 17:00).
Ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε ότι η αναμέτρηση της πρεμιέρας θα είναι δύσκολη απέναντι στον Πανιώνιο: "Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Δράμα με αντίπαλο μία από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος τερμάτισε τρίτος πέρσι και συμμετέχει φέτος στο Eurocup.Έτσι έχει φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με 12 ισάξιους παίκτες. Εμείς θέλουμε φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την πρώτη μας χρονιά στην Α1.Κάναμε καλές εμφανίσεις στο Κύπελλο, αλλά το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος, που είναι και ο βασικός μας στόχος. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και ένα νέο παίκτη-τον Neal-που είναι λίγες μέρες μαζί μας και θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Παρόλα αυτά, περιμένω από τους παίκτες μου να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη στο δύσκολο ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου".

Από την πλευρά του ο Κώστας Κακαρούδης δήλωσε: "Ως αρχηγός της ομάδος θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους και των συμπαικτών μου καλή αρχή σε όλο τον μπασκετικό κόσμο με υγεία.Το παιχνίδι με το οποίο ξεκινάμε το πρωτάθλημα είναι ένα από τα δυσκολότερα που θα έχουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στο κύπελλο και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Ελπίζω ότι με την βοήθεια των φίλων μας-την οποία χρειαζόμαστε-να καταφέρουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος".

ΠΗΓΗ..superbasket.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...