Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...


Μεγαλα ντερπι που κατεληξαν σε φιναλε ακαταλληλο για καρδιακους ηταν τα 4 απο τα 5 παιχνιδια που εγιναν το Σαββατοκυριακο για την Α1...Εκρεμει ο αγωνας ΑΡΗΣ-ΠΑΟ που διεξαγεται σημερα με τηλεοπτικη καλυψη απο την ΝΕΤ(18.45) αλλα και το παιχνιδι ΙΚΑΡΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ που ειναι στις 19.30 ...Αναλυτικα ειχαμε τα αποτελεσματα...

  • ΚΑΟΔ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  62-64
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ  82-80
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ  77-75
  • ΚΑΒΑΛΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  66-68
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  89-64
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ (σημερα 19.30)
  • ΑΡΗΣ-ΠΑΟ (σημερα 18.45 ΝΕΤ)
Ανταγωνιστικο φαινεται το πρωταθλημα φετος με ολες τις ομαδες να πουλαν ακριβα το τομαρι τους για την νικη σε καθε παιχνιδι...
Ο μαραθωνιος μολις αρχισε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ-ΖΑΡΑ

Ο Γιώργος Καλαφατάκης απέδωσε στη νευρικότητα και το άγχος λόγω πρεμιέρας την ήττα του ΚΑΟΔ από τον Πανιώνιο, στο «Δ. Κραχτίδης».

«Μπορεί ο κόσμος να στεναχωρήθηκε από την ήττα μας αλλά είδε ένα ντέρμπι. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς, αλλά είχαμε πολύ άγτχος και ήμασταν νευρικοί λόγω πρεμιέρας. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσουμε, είχαμε δώσει και ματς για το Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να μπούμε στα τελευταία λεπτά με μια μικρή διαφορά για να μας φύγει το άγχος, αλλά χάσαμε πάρα πολλές βολές. Δεν έχουμε εμπειρία και ονόματα αλλά σιγά σιγά και μέσα από την δουλειά θα  ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Έχω παράπονα από τους παίκτες μου αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι», είπε ο κόουτς του ΚΑΟΔ.

Ο Θόδωρος Ζάρας από την πλευρά του επισήμανε: «Παίξαμε καλή άμυνα αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση και πολύ άστοχοι στις βολές. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στην Πάτρα και θα  προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...