Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΑΡΗ,''ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΟΥΛΣ..,ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Οι ομάδες συνεχίζουν την εντατική τους προετοιμασία και στο πλαίσιο αυτό ο Αρης αντιμετώπισε τον ΚΑΟΔ, τον οποίο και νίκησε με 88-79, με τον Μιχάλη Πελεκάνο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, αλλά από το δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρης κατάφερε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, βρίσκοντας τις επιθετικές λύσεις που χρειάζονταν. Ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν ο πρωταγωνιστής του Αρη, φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 19 πόντους. Για τους Δραμινούς πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέιον Κάρτερ με 12 πόντους. 

Δεκάλεπτα: 17-17, 47-39, 70-64, 88-79
ΑΡΗΣ (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 16, Κόλιμον 9, Πελεκάνος 19, Άουτερμπριτζ 5, Ασημακόπουλος 15, Καραποστόλου 7, Χαρίσης 11, Λ. Μποχωρίδης 1, Σάιμον, Σαρικόπουλος 5, Μούρτος, Δήμας
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Πάλμερ 8, Ιωάννου 5, Ζάρας 6, Νόουλς 10, Κάρτερ 12, Κακαρούδης 15, Καλαϊτζίδης 6, Ακεψιμαϊδης 4, Ντέιλ 2, Μπένας 2., Μισέλ 2, Νιλ 7

Ο Πρέστον Νόουλς βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του πρώτου δείγματος.
Ο παίκτης είχε περάσει από έλεγχο ντόπινγκ στις 14 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Καλαμίτσας, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργάνωσε η Καβάλα και συμμετείχε ο ΚΑΟΔ. Το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος έδειξαν ότι ο παίκτης είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας και η ομάδα του ενημερώθηκε πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (03/10). Γι' αυτό το λόγο ο παίκτης δεν πήρε μέρος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΚΑΟΔ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την περίπτωση του Πρέστον Νόουλς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚΕ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο συνεδρίασε την Τρίτη (09/10) αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 το προσεχές Σάββατο.
Στις 03/10 το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ  είχε αποφασίσει την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες δεν είχαν μείνει ευχαριστημένες από την οικονομική πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στην συνεδρίαση που έγινε στις 03/10 με ψήφους 10 υπέρ, ένα λευκό από τον Παναθηναϊκό και δύο κατά από τον Ολυμπιακό και την Καβάλα και τον ΚΑΟΔ να μην παίρνει θέση είχε αποφασιστεί η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 07/10.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε εκ νέου την Τρίτη (09/10) και αποφάσισε την έναρξη της Α1 το προσεχές Σαββάτο και οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 13, 14 και 15/10.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

"Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως βασική επιδίωξη την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Πρωταθλήματος, αποφάσισε την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 το Σάββατο 13/10/2012.

Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα".

ΠΗΓΗ...superbasket.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...