Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται υποδέχεται (30/3, 17.00) τον Κολοσσό και ο Νέναντ Μάρκοβιτς εξήγησε το τι χρειάζεται για να πάρει τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έκτο... παίκτη της ομάδας του που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της.



"Έχουμε μία δύσκολη αποστολή. Η Ρόδος είναι μια καλή ομάδα με βάθος στον πάγκο και με πολύ έμπειρους παίκτες. Εμείς μετά την νίκη στην Καβάλα δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θέλουμε την νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να είμαστε πιο ήρεμοι στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αμυντική μας συμπεριφορά στο ριμπάουντ και να μειώσουμε τα λάθη που δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετυχαίνει εύκολα καλάθια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Δραμινών ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ελπίζω η συμπαράσταση του κόσμου μας που την νιώσαμε τόσο δυνατά στην Καβάλα θα έχει συνέχεια και οι φίλοι μας θα γεμίσουν το γήπεδό για να μας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να φτάσουμε στη νίκη".
 

Ο Πρέστον Νόουλς από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ ανέφερε πως "είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μια και ο νικητής του παιχνιδιού θα νιώθει πιο σίγουρος στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε τον Κολοσσό  -που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα- για να έχει αξία και η νίκη που κάναμε στην Καβάλα.Θέλουμε στην προσπάθεια αυτή τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη σημαντική νίκη".


superbasket.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...