Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

74-66 Ο ΚΑΟΔ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΛΜΕΡ! ! !


Μεγαλη νικη σημερα επι του Κολοσσου με 74-66 και ενα ακομα αποφασιστικο βημα για την παραμονη.


ΚΕΒΙΝ ΠΑΛΜΕΡ...25π, 14ρ, 6 ασσιστ, 4 κλ, 1 μπλογκ, 8 κερδισμενα φαουλ..



Με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Αμερικανό Κέβιν Πάλμερ (25π., 14 ριμπ.) η ομάδα του ΚΑΟΔ κατάφερε να επιβληθεί επί του Κολοσσού με σκορ 74-66.
Η ομάδα της Δράμας μπήκε δυνατά στο ματς και επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου. Ο ΚΑΟΔ είχε σταθερά το προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με τη  διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να φτάνει τους 11 πόντους (22-11).

Στο ίδιο μήκος κύματος κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο στη Δράμα με την ομώνυμη ομάδα να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και να τελειώνει το ημίχρονο με διαφορά 15 πόντων (40-25) και κορυφαίο παίκτη της τον Κέβιν Πάλμερ με 12 πόντους.

Ο Κολοσσός προσπάθησε στο τρίτο δεκάλεπτο να μειώσει τη διαφορά μην μπορώντας όμως να γίνει απειλητικός για τον ΚΑΟΔ. Η αστοχία στα τρίποντα δεν του επέτρεπαν να πλησιάσει στο σκορ. Από την άλλη πλευρά ο ΚΑΟΔ έβρισκε τις λύσεις στα όποια "προβλήματα" του έβαζαν οι του Κολοσσού.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Κολοσσός κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους (70-66) αλλά κάπου εκεί ο Πάλμερ πήρε το "όπλο" και καθάρισε το ματς για τον ΚΑΟΔ.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-11, 40-25, 56-44, 74-66.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλς 8 (1/4 τριπ.), Ακεψιμαϊδης 3 (1/1 τριπ.), Μπένας, Μίσελ 7 (4 ριμπ.), Μπάβτσιτς 9 (1/2 τριπ., 10 ριμπ.), Κακαρούδης 6 (1/5 τριπ.), Ζάρας, Ιωάννου 3 (1/1 τριπ.), Πάλμερ 25 (14 ριμπ., 6 ασίστ, 4 κλεψ.), Ρόου 13 (2/5 τριπ.).


ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Φραγκιάς):
 Γεωργαλλής 5 (1/3 τριπ., 9 ριμπ.), Κουμπούρας 9, Χάτεν 9, Καλαϊτζής 11 (1/3 τριπ., 4 ασίστ), Καλαμπόκης 5, Άουτερμπριτζ, Νάντζφει 4, Λάνγκφορντ 7 (4 ριμπ.), Κάπελαν 7 (1/4 τριπ.), Όσμπι 9.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...




Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας του.
"Συγχαρητήρια στη Ρόδο, για την προσπάθεια που έκανε στο β' ημίχρονο και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με την πίεση που μας άσκησε, μας ανάγκασε να κάνουμε πολλά λάθη και να γίνει το ματς ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, με καλή κυκλοφορία, αιφνιδιασμούς και καλή άμυνα. Στο δεύτερο, ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και κατάφεραν να κάνουν τρεις νίκες στη σειρά, χωρίς να δείξουν σημάδια άγχους, παρά την κρισιμότητα που είχαν αυτά τα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Αρης και το τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύ μεγάλη. Δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμασταν. Τον περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς" είπε ο Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Πάλμερ δήλωσε: "Ηταν σπουδαίο παιχνίδι. Πάλεψαν και οι δυο ομάδες. Παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που δημιούργησε θαυμάσια ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι και στα επόμενα ματς. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

superbasket.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...