Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ! ! ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΛΜΕΡ...


Με αναρτηση στο facebook ο υπευθυνος επικοινωνιας της ομαδας Σταυρος Παρασκευας ενημερωνει τους φιλαθλους που θελουν να παρεβρεθουν στον αγωνα το Σαββατο...


''Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Καβάλας,εξασφαλίσαμε ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων για τους φίλους του ΚΑΟΔ που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδος στον αγώνα του Σαββάτου.Επειδή στο γήπεδο της Καβάλας η έκδοση των εισιτηρίων είναι ηλεκτρονική δεν μπορούμε να τα πάρουμε από πριν. Αλλά μετά από την σύσκεψη με την Αστυνομία αποφασίσθηκε όλοι οι Δραμινοί να καθήσουν στην κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τον πάγκο των φιλοξενούμενων (για όσους έχουν πάει στο γήπεδο). Αυτό που θα κάνουν οι Δραμινοί φίλαθλοι είναι να δηλώνουν στο εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από το κυλικείο του γηπέδου ότι θέλουν θέση στην κερκίδα που έχει ορισθεί για τους φίλους του ΚΑΟΔ''.

MVP O PALMER ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Η διάκριση ανήκει στους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Κέβιν Πάλμερ για την ανάδειξη του σε MVP της 20ηςαγωνιστικής της Α1 και ευχαρίστησε τους φίλους του ΚΑΟΔ, γιατί: «Με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή»!
Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ της δραμινής ομάδας έκανε καταπληκτική εμφάνιση στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου με 87-75, σημειώνοντας 20 πόντους (7/7 δίπ., 1/1 τρίπ., 3/4 βολ.), ενώ στη συγκομιδή του πρόθεσε 8 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 3 ασίστ και συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης 34 βαθμούς!
«Είμαι χαρούμενος γιατί η δική μου διάκριση συνοδεύτηκε από μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου»,δήλωσε ο Πάλμερ και τόνισε ότι: «Στο να διακριθεί κάποιος παίκτης, πέρα από την καλή μέρα στην οποία πρέπει να βρεθεί ο ίδιος, πρέπει να τον βοηθήσουν και οι συμπαίκτες του. Αυτή η διάκριση λοιπόν ανήκει και στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να την πετύχω. Η ομάδα μου επανήλθε στις νίκες πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και αυτό θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος όπου ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».
«Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα με την στήριξή του», ήταν το ευχαριστώ του Αμερικανού γκαρντ στους φίλους του ΚΑΟΔ.




pamesports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...