Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18:00 PRE GAME....(ΔΗΛΩΣΕΙΣ)


Mε ενα μεγαλο παιχνιδι ξεκιναει το πρωταθλημα το Σαββατο με την ομαδα μας να φιλοξενει τον ΑΡΗ.

Στους ρυθμούς του εντός έδρας παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 με τον Άρη αύριο το απόγευμα στο "Δημήτρης Κραχτίδης" κινούνται στον ΚΑΟΔ με την προετοιμασία να έχει περάσει στην τελική της ευθεία.
Στα ευχάριστα για τον Νέναντ Μάρκοβιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του δουλεύει πάνω στα κακώς κείμενα των τελευταίων φιλικών της ομάδας του.
Στον ΚΑΟΔ θέλουνε σε αντίθεση με πέρσι, στο...
εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να ξεκινήσουνε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 με τον Θόδωρο Ζάρα να παραδέχθηκε στο Sport24.gr πως: "Όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη. Ωστόσο ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μπροστά στους πιστούς μας φιλάθλους που καλούμαστε να τους κάνουμε χαρούμενους. Κι αυτό θα γίνει νικώντας τον Άρη ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα και όχι όπως στο περσινό όπου είχαμε χάσει στην έδρα μας από τον Πανιώνιο.
Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αφού ο Άρης θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκρισή του επί του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά όμως είναι μία ομάδα που έχουμε εικόνα της από το φιλικό που την αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία μας όπως και την τελευταία εικόνα της από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε την ταχύτητα του Άρη και με συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι αλλά και οδηγό τα όποια λάθη είχαμε κάνει στο μεταξύ μας φιλικό να φθάσουμε στην νίκη που θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την συνέχεια της χρονιάς. Και ακόμη περισσότερο για το ότι είμαστε μία νέα ομάδα που χρειαζόμαστε τις νίκες για να μας δώσουνε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση".



ΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ...''Να γινει ενα καλο παιχνιδι''

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κ.Α.Ο. Δράμας, Άρης Ιωαννίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ένα καλό παιχνίδι.


Ακόμα, είπε πως ο Άρης δεν έχει ζητήσει εισιτήρια, αλλά θα μπορεί οποιοσδήποτε να προσέρχεται στο γήπεδο μεμονωμένα, αρκεί να έχει αγοράσει εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι χτισμένη πάνω σε σταθερές βάσεις. Έχει μια ιδιοκτησία και μια διοίκηση που φροντίζει για τα πάντα και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς με άπαντες κάτι που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα με χρήματα τα οποία έχουμε εξασφαλίσει και μπορούμε να τα δώσουμε, όπως υποσχεθήκαμε. Είναι ένα ξεκίνημα σε ένα πρωτάθλημα που θεωρώ θα είναι πολύ συναρπαστικό, γιατί όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, εκτός από τις δύο μεγάλες. Ελπίζουμε χωρίς βία και χωρίς επεισόδια για να χαρεί  ο κόσμος. Πρέπει να προσφέρουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξία», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τους χορηγούς που έχει εξασφαλίσει η ομάδα: «Ανανεώσαμε και με τη «ΝΕΟΓΑΛ», ανανεώσαμε και με τα σουπερμάρκετ «Γουντσίδης». Γενικά οι τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν τον ΚΑΟΔ γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ένας μεγάλος μοχλός προβολής της πόλης, όπως και η Δόξα στο ποδόσφαιρο που έχει μεγάλη ιστορία. Συμβάλουν και βοηθούν στον προϋπολογισμό μας και εμείς συμβάλουμε διαφημίζοντας τους».

Για την τιμή του εισιτηρίου που είναι στα 20 ευρώ: «Είναι μια απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση για την γενική είσοδο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από την αστυνομική διεύθυνση της Δράμας και να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας λαμβάνει δύο συνεχόμενα χρόνια βραβείο ήθους, που σημαίνει ότι δεν έχει κληθεί καμία φορά από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία και αυτό είναι σημαντικό.

Περιμένουμε να γίνει καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια και με τους φιλάθλους να στηρίξουν με κόσμιο τρόπο. Είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων όποτε ξεκινάμε και βλέπουμε…».

Για την χωρητικότητα του γηπέδου: «Έχει 1.700 καρεκλάκια, άλλα έχει μεγάλα διαζώματα. Τα εισιτήρια που έχουν τυπωθεί είναι 1.700».

Για την προσέλευση του κόσμου του Άρη στο γήπεδο: «Ο Άρης δεν έχει ζητήσει ακόμα εισιτήρια. Υπάρχουν σημεία πώλησης όμως. Υπάρχει ρητός κανόνας στο να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν εισιτήρια. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να έρθουν. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Έκλεισε λέγοντας: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι. Να μην πηγαίνει το μυαλό μας σε άλλα πράγματα. Στη Δράμα, στο γήπεδο έρχονται οικογένειες. Υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...