Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ''ΚΡΑΧΤΙΔΗ''


Ο ΚΑΟΔ θα ολοκληρώσει τα φιλικά της προετοιμασίας του με δύο ακόμη παιχνίδια στην έδρα το κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» την Παρασκευή και το Σάββατο με αντιπάλους την Καβάλα και τα Τρίκαλα.

Με αντιπάλους την Καβάλα και τα Τρίκαλα την Παρασκευή και το Σάββατο στην έδρα το κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» ο ΚΑΟΔ θα ολοκληρώσει τα φιλικά της προετοιμασίας του.
Με δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια όπου ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα μπορέσει να τσεκάρει τι διορθώσεις επιτεύχθηκαν σε ότι δεν του άρεσε και εστίασε την προσοχή του από την εικόνα της ομάδας του στο τουρνουά της ομάδας.
Ο ΚΑΟΔ στα δύο φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα πλαίσια του τουρνουά του για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Δράμας με Πανιώνιο και Λουκόιλ Ακαντέμικ γνώρισε ισάριθμες ήττες.
Το αποτέλεσμα μπορεί να μην αποτελούσε προτεραιότητα για τον Βόσνιο τεχνικό της ομάδας της Δράμας που όμως από την Δευτέρα δούλεψε πάνω στα κακώς κείμενα του συνόλου του.
Για τον λόγο αυτό και προγραμματίστηκαν τα δύο εντός έδρας φιλικά παιχνίδια με την Καβάλα και τα Τρίκαλα εν όψει και του εντός έδρας παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη σε δύο εβδομάδες.
Στα ευχάριστα για τον Μάρκοβιτς είναι ότι το απουσιολόγιό του είναι λευκό έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.
ΚΑΟΔ-ΚΑΒΑΛΑ 4/10/13 17:30

ΚΑΟΔ-ΤΡΙΚΑΛΑ 5/10/13 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...