Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ...ΚΑΟΔ-ΑΡΗΣ 58-66

Δεν τα καταφερε η ομαδα μας στην πρεμιερα σημερα απεναντι στον ΑΡΗ μια και μετα απο ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι τελικα ηττηθηκε με 58-66.

Ο ΚΑΟΔ προσπαθησε απο την αρχη να επιβαλλει τον ρυθμο του αλλα η ομαδα της Θεσσαλονικης κυριως με σουτ απο την περιφερεια κρατηθηκε κοντα στο σκορ(18-17 στο 10').Στο δευτερο δεκαλεπτο ειχαμε διακυμανσεις στο σκορ με τις δυο ομαδες να ειναι κοντα τον ΑΡΗ να προσπαθει να ξεφυγει αλλα με 5 συνεχομενους ποντους του Χρυσικοπουλου ο ΚΑΟΔ περναει μπροστα με 33-28 στο ημιχρονο.
Στο τριτο δεκαλεπτο ο ΑΡΗΣ ηταν καλυτερος και διατηρησε ενα προβαδισμα,μονο σε ενα σημειο η ομαδα μας περασε στο σκορ με 45-44 αλλα οι παικτες του Βαγγελη Αγγελου ανετρεψαν και παλι την κατασταση και εκλεισαν το δεκαλεπτο με 45-48.Στην τεταρτη περιοδο ο ΑΡΗΣ φανηκε πιο φρεσκος και ετοιμος για αυτο το παιχνιδι και εχοντας καλη ψυχολογια και απο την νικη στο κυπελλο εδειξε οτι θα το καθαρισει.Η ομαδα μας ηταν αστοχη στις βολες και ο ΑΡΗΣ πιο ψυχραιμος και με μεγαλα σουτ δικαια περασε νικηφορα απο την Δραμα με 58-66.Πρεπει να σημειωσουμε οτι ο ΚΑΟΔ στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου στερηθηκε τον Τζοουνς λογω τραυματισμου.


Τα δεκάλεπτα: 18-17, 33-28, 45-48, 58-66.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 3, Τσόβιτς 6, Τζόουνς 2, Πολκ 8, Βόν 8, Μάρκοβιτς 5, Σπυριδωνιδης 4, Μπάβτσιτς 7, Ζάρας 2, Μπένας, Χρυσικόπουλος 13(1).
Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 9(1), Πελεκάνος 15(3), Γκίκας 11(3), Τσακαλέρης 10, Ασημακόπουλος 2, Πουλιανίτης, Χαρίσης 5, Βεζένκοφ 7(1), Μούρτος 7(1), Αθηναίου.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...


ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ...

"Χάσαμε την συγκέντρωση μας στο δεύτερο μέρος και κυρίως στην άμυνα», παραδέχθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την εντός έδρας ήττα του ΚΑΟΔ από τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος."Συγχαρητήρια στον Άρη, μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του", δήλωσε αρχικά ο "Νένο" και εξήγησε πως: "Οι Έλληνες παίκτες προσπαθούν και πρέπει να τους σεβαστούμε"."Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο σχέδιο μας, αλλά στο δεύτερο επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει πολλούς ελεύθερους πόντους", παρατήρησε ο προπονητής της δραμινής ομάδας και επισήμανε ότι: "Χάσαμε τον ρυθμό μας, ο Άρης πήρε αυτοπεποίθηση και δίκαια κέρδισε. Χάσαμε την συγκέντρωση μας στο δεύτερο μέρος, κυρίως στην άμυνα. Ο Άρης γύρισε πολύ καλά την μπάλα και βρήκε χώρους ενώ αμυντικά μας πίεσε αρκετά"."Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για αλλαγές", απάντησε ο Βόσνιος κόουτς σε ερώτηση εάν εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγών των ξένων παικτών της ομάδας του και υπογράμμισε ότι: "Οι ξένοι μας είναι… πρωτάρηδες στην Α1. Ο Τζόουνς τραυματίστηκε, ήταν ήδη με πρόβλημα και η απουσία του μας κόστισε σημαντικά".

ΑΓΓΕΛΟΥ...


"Για εμάς ήταν μια σημαντική νίκη αν και δεν ήμασταν καλοί σαν ομάδα. Δανειστήκαμε ενέργεια και δύναμη από την μαχητικότητα και την ομαδικότητά μας και αυτό μας κρατάει, αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε", είπε μεταξύ άλλων αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: 
"Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα να διαχειριστεί τη φανέλα του ΑΡΗ από θέμα πίεσης. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε τακτική και εύχομαι καλή συνέχεια στον Νέναντ, τον οποίο σέβομαι. Θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη του αδερφού του Θόδωρου Κουρόγλου. Τον τελευταίο καιρό έχουμε απώλειες και θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο μας να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα με τον ξεχωριστό αρειανό τρόπο που ξέρει και χωρίς ακρότητες", ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου.

(κειμενα δηλωσεων απο superbasket.gr)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...