Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...


ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς εξήγησε πως η τρίτη περίοδος έκανε την ειδοποιό διαφορά στη νίκη επί της Κηφισιάς, "γιατί τότε επιβάλαμε το ρυθμό μας, παίξαμε άμυνα και βάλαμε σουτ"

Άπαξ και επέβαλε το ρυθμό του ο ΚΑΟΔ "μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ήταν σημαντική νίκη για εμάς", τόνισε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
"Συγχαρητήρια στον Παπαθεοδώρου για την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις εθνικές ομάδες (Εθνικές Εφήβων της Βοσνίας και της Ελλάδος). Η Κηφισιά έχει ήδη μία μεγάλη νίκη με τα Τρίκαλα εκτός έδρας. Το ματς ξεκίνησε διαφορετικά απ' ότι το σχεδιάσαμε, η ΑΕΝΚ πήρε τον έλεγχο του ρυθμού, έλεγξε τα ριμπάουντ και έβαλε τα σουτ.
Στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου η άμυνά μας ήταν καλύτερη και αποκτήσαμε ελπίδες μειώνοντας τη διαφορά στο ημίχρονο. Κλειδί της αναμέτρησης ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όταν και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάναμε αυτά που θέλαμε, παίξαμε άμυνα και βάλαμε τα σουτ. Όταν προηγηθήκαμε 7-8 πόντους το ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο τέλος ήταν αναμενόμενα κάποια λάθη που κάναμε. Ήταν μία σημαντική νίκη για μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε".
κειμενο δηλωσεων απο..http://www.sport24.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
  • ΑΕΝΚ-ΚΑΟΔ  84-95
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ  69-62
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΓΟΡ  66-76
  • ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.  72-64
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΟΣΦΠ  57-78
  • ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 75-79
  • ΠΑΟ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  21/10 19:15 ΔΤ
Ενδιαφερον υπηρχε μεχρι το τελος σε ολα τα παιχνιδια.Η λιγκα φετος ειναι ακομα πιο ανταγωνιστικη και αναμενονται πολλες ανατροπες...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 ΑΓΩΝΕΣ)

ΠΑΟ,Ελευσινα εχουν παιχνιδι λιγοτερο...


Basket League ΟΠΑΠ 2013-14
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...