Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!



Μετα απο ολα αυτα που συνεβησαν το Σαββατοκυριακο δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειχαμε και τους υπολοιπους αγωνες αν και δικαιωματικα την μπασκετικη μας επικαιροτητα μονοπωλησε το θεμα με την Κηφισια.

Ειχαμε λοιπον την 15η αγωνιστικη που ολοκληρωθηκε με την νικη του Ολυμπιακου επι του Ηλυσιακου δυσκολα, με 83-73.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

  • ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 56-49
  • ΚΑΟΔ-ΑΕΝΚ 76-77
  • ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 83-84
  • ΑΓΟΡ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 86-67
  • ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 56-74
  • ΑΠΟΛΛΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ 71-65
  • ΟΣΦΠ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 83-73
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...


1ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ29
2ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ27
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ26
4ΠΑΟΚ24
5ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ23
6ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ22
7ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN21
8ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ21
9ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ21
10ΑΡΗΣ21
11ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES20
12ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ20
13ΙΚΑΡΟΣ LUCY HTL19
14ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ19


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

Η υποθεση με την ΑΕΝΚ εχει παρει το δρομο της με την ομαδα μας να εχει δικαιωθει σιγουρα ηθικα μια και ειναι κοινη η παραδοχη του δικαιου του ΚΑΟΔ και σιγουρα η προθεση της ομαδας μας ειναι στον αθλητικο δικαστη παρουσιαζοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεια να δικαιωθει και νομικα με την επιβολη αντιστοιχων ποινων στους διαιτητες αλλα και στην κατοχυρωση του αγωνα υπερ του αδικημενου.
Σιγουρα τετοιου ειδους ανακοινωσεις απο την πλευρα της Κηφισιας πανε το μπασκετ πολυ πισω και αναδεικνυουν την ελλειψη επιχειρηματων για να στηριξουν τους ισχυρισμους τους που πραγματικα ειχα να γελασω τοσο, πολλα χρονια με αυτα που διαβασα...
Η προθεση της ομαδας μας παντως ειναι να εξαντλησει και την τελευταια πιθανοτητα που υπαρχει για να πετυχει την απολυτη δικαιωση σε ολα τα επιπεδα ακομα και την κατοχυρωση του αγωνα υπερ μας.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΣΥΝΤΟΜΑ.

Εμεις απο την πλευρα μας ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα που θα προκυψει, οφειλουμε να σταθουμε ακομα περισσοτερο διπλα στην ομαδα και να ειμαστε παρων στο γηπεδο μαζικα και να υποστηριξουμε τον ΚΑΟΔ γιατι υπαρχει πολυς δρομος ακομα να διανυσουμε μεχρι το τελος....Παντως οτι και να γινει στη συνειδηση ολης της μπασκετικης κοινοτητας η ομαδα μας εχει δικαιωθει γιατι οι αποδειξεις δεν αφηνουν πολλα περιθωρια αλλης ερμηνειας για το τι πραγματικα συνεβη το Σαββατο το απογευμα στο''Κραχτιδη''. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...