Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β' ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ...


Πρεμιερα στον Β'γυρο του πρωταθληματος το Σαββατο με την ομαδα μας να φιλοξενειτε απο τον Αρη στην Θεσσαλονικη...

Για να δουμε τι λενε οι αριθμοι...απο:http://www.esake.gr/

Μόνο νίκες μετρά ο Άρης στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον ΚΑΟ Δράμας, καθώς έχει επιβληθεί και τις τρεις φορές που έπαιξαν στην Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ απέχει 13 ριμπάουντ από τα 1.200 στην καριέρα του στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ χρειάζεται 4 εύστοχα τρίποντα για τα 200 στην Basket League ΟΠΑΠ.

- Ο ΕΝΤΙΝ ΜΠΑΒΤΣΙΤΣ με 3 ακόμα πόντους θα φτάσει τους 600 στη λίγκα.

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
2001/02
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Άρης
89-95
2001/02
Καν. Περίοδος
Άρης - ΚΑΟΔ
107-89
2011/12
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Άρης
84-81
2011/12
Καν. Περίοδος
Άρης - ΚΑΟΔ
77-70
2012/13
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Άρης
84-81
2012/13
Καν. Περίοδος
Άρης - ΚΑΟΔ
85-73
2013/14
Καν. Περίοδος
ΚΑΟΔ - Άρης
58-66

 Βεβαια το παρελθον δεν μας ευνοει ιδιαιτερα αλλα ισως ηρθε η ωρα να σπασει η παραδοση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 18/01 16.00
  • ΑΕΝΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ 18/01 16.00
  • ΑΡΗΣ-ΚΑΟΔ 18/01 18.00
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 19/01 16.00
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΠΑΟΚ 19/01 16.00 NOVA
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΑΓΟΡ 19/01 16.00
  • ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 20/01 19.30 ΔΤ

PRE GAME... ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τον Μίλαν Μίνιτς για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (18/01, 18:00) τον ΚΑΟΔ για την πρώτη αγωνιστική του Β΄ γύρου της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Μίλαν Μίνιτς θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Άρη και στέκεται στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας είναι σημαντικό και δύσκολο, παράλληλα. Ο αντίπαλος έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον πολύ καλό πρώτο γύρο που έκανε. Εμείς είμαστε ομάδα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πάθος και ενέργεια, ενώ έχουμε και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι προσθέτουν με τα χαρακτηριστικά τους την απαραίτητη πειθαρχία και εμπειρία. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα και την προετοιμασία μας με τον ίδιον τρόπο. Η όποια πίεση υπάρχει, θέλουμε να βγαίνει σε ενέργεια, πάθος και συγκέντρωση και όχι να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες μπορεί να δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στους παίκτες και να τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη». 

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μούρτος μιλά για τη σημασία της νίκης και τονίζει: «Ο αγώνας απέναντι στον ΚΑΟΔ είναι πολύ σημαντικός για εμάς, μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε. Η Δράμα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από την άλλη, όμως, εμείς χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη και θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Με οδηγό μας τη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και ακολουθώντας τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει για πάρουμε τη νίκη».

Ο ΚΑΟΔ, μετά από έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο, ξεκινά τις υποχρεώσεις του με μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, γεγονός που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Νέναντ  Μάρκοβιτς: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται δυσκολότερος μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Άρη αλλά και την έλευση του κύριου Μίνιτς. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για την νίκη αλλά και να δείξουν την αξία τους στο νέο κόουτς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40' για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο. Δουλεύουμε καλά και πρέπει να το δείξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Ο Θόδωρος Ζάρας, από την πλευρά του, αντιμετωπίζει τον αγώνα ως ένα δυνατό τεστ για την ωριμότητα της ομάδας του: «Ο αγώνας απέναντι στο Άρη είναι πολύ δύσκολος και ο ερχομός του νέου κόουτς δημιουργεί νέα δεδομένα. Εμείς θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας με συγκέντρωση, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ματς που θα δοκιμαστεί η ωρίμανση της ομάδας μας».





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...



2 σχόλια:

  1. καλησπερα..τωρα ειδα το μπλογκ σας..πολυ καλη δουλεια φιλε..

    Οσο για το ματς θα ελεγα οτι ηταν μια ατυχη στιγμη ...

    Γιαννης-ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...