Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΛΑΘΙ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!




Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΚ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...http://aenkbc.gr/
Παρακολουθούμε τελευταία μία αγωνιώδη προσπάθεια του ΚΑΟΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα μας για την τελευταία φάση που έδωσε τη νίκη στην Κηφισιά 
Όλος ο κόσμος που ήταν μέσα στο γήπεδο κατάλαβε ότι το καλάθι ήταν εμπρόθεσμο, επειδή η κόρνα της γραμματείας άρχισε να ακούγεται αφού η μπάλα είχε φύγει από τα χέρια του Δημήτρη Τσαλδάρη. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φίλαθλοι της Δράμας ρωτούσαν εναγωνίως αν το καλάθι ήταν δίποντο ή τρίποντο και όχι αν ήταν εμπρόθεσμο. Την ίδια ακριβώς αντίληψη είχαν βέβαια και οι τρεις διαιτητές του αγώνα που κατακύρωσαν το καλάθι.
Ο ΚΑΟΔ προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο μιλώντας για το κόκκινο φωτάκι του ταμπλό (!!!!). Όλος ο κόσμος είδε και μπορεί να το δει και στο βίντεο του αγώνα ότι το κόκκινο που φαίνεται στο ταμπλό είναι η αντανάκλαση των καθισμάτων (!), όπως διαπιστώνεται και από το γεγονός ότι αυτό το φως φαίνεται μόνιμα αναμμένο, όπως και από το γεγονός ότι ανάβει ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ του ταμπλό. Εκτός και αν οι άνθρωποι της Δράμας το έχουν μαγειρέψει έτσι ώστε να ανάβει μόνο η αριστερή πλευρά του ταμπλό για δικούς τους λόγους.
Είναι κρίμα για το Ελληνικό μπάσκετ νίκες που κατακτούνται μέσα στο γήπεδο να γίνεται προσπάθεια να ακυρωθούν στα χαρτιά με δικολαβίστικα τερτίπια. Αν αρχίσει μια τέτοια διαδικασία θα πρέπει οποιοσδήποτε διαφωνεί με μια απόφαση των διαιτητών να κάνει ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος και να ελπίζει ότι με τις συνεχείς φωνές και απειλές θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Μια μεγάλη και υγιής ομάδα πρέπει να ξέρει και να χάνει και ο ΚΑΟΔ εδώ δεν φάνηκε αντάξιος τω περιστάσεων. Η Νέα Κηφισιά έπαιξε σε μια δύσκολη έδρα και αντιμετώπισε ένα εχθρικό περιβάλλον, παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει νικήτρια. Αφήστε λοιπόν για μια φορά την υγεία του μπάσκετ να επικρατήσει και μην κυνηγάτε μια ομάδα που προσπαθεί να είναι συνεπής σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της.

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ! ! ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...