Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΟΔ-ΙΚΑΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Μετά από την εκτός έδρας νίκη του επί του Ηλυσιακού, ο ΚΑΟΔ επιστρέφει στη Δράμα όπου το Σάββατο (22/2, 16:00) θα υποδεχθεί τον Ίκαρο που επίσης προέρχεται από νίκη.

Στο κίνητρο που έχει ο αντίπαλος στέκεται μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Δραμινών, Νέναντ  Μάρκοβιτς: «Μετά από την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ομάδα που επιζητά με κάθε τρόπο το θετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό καθιστά την αποστολή μας ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη, γι' αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα στοιχεία του παιχνιδιού που θα είναι καθοριστικά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζουμε σε αυτή τη προσπάθεια να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια».

Ενώ ο Αλέξης Σπυριδωνίδης σημειώνει: «Ο αγώνας με τον Ίκαρο είναι για την ομάδα μας πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε με νίκες το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μας είναι σε δύσκολη θέση και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για 40', δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Ευελπιστούμε στην βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχουμε».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ PLAY-OFF.ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ...

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται στο “Δ. Κραχτίδης” το απόγευμα του Σαββάτου (22/2, 16:00) τον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ομάδας μας, στην προσπάθεια που κάνει και φέτος για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι οι φίλαθλοι της Δράμας που καλούνται να γεμίσουν και αυτή τη φορά το “Δ. Κραχτίδης” και να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο σε προηγούμενα παιχνίδια, ωθώντας την ομάδα στην ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ σας περιμένουν όλους για να γιορτάσουμε μαζί άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο.
Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρχει σε αυτόν τον αγώνα. Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 14:00, δύο ώρες πριν το τζάμπολ, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
Κάτω διάζωμα: 15€ 
Πανω διαζωμα 10 Ε
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!



Επισης καλο ειναι να ενημερωσουμε τους φιλους του ΚΑΟΔ για την συναντηση της Τεταρτης των φιλαθλων με την διοικηση...

19/2/2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

1)Ηλεκτρονικο εισιτηριο (e-ticket)
2)Διαφημισεις LED γυρω απο το γηπεδο
3)HAPPENING στο ημιχρονο με διαγωνισμους και πλουσια δωρα για τους νικητες
4)Χορευτικα στα time out και ημιχρονο
5)Νεα ΜΑΣΚΩΤ της οποιας τη μορφη και το ονομα θα αποφασισει ο κοσμος μετα απο διδικτυακο διαγωνισμο
6)Με τη νεα Μασκωτ παλι ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ σε σχολεια και εκδηλωσεις (π.χ.Ονειρουπολη)
7)ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ με τους παικτες στο ΚΑΟΔ OFFICIAL ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
8)ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE www.kaodramas.gr σε λιγες μερες
9)ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ που θα γινουν απο το ΚΑΟΔ OFFICIAL ΑΜΕΣΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...