Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΟΔ-ΠΑΟ 85-87 ΤΕΛΟΣ ΚΑΝ.ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (72-72) ΒΙΝΤΕΟ!!!



ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ έφτασε μια ανάσα από δεύτερο «μπαμ» στη σεζόν, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όμως (δεν είναι υπερβολή ότι) ο Παναθηναϊκός τού πήρε την μπουκιά από το στόμα, κερδίζοντας στην παράταση. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα του.

«Κατ’ αρχήν θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Με λίγη περισσότερη τύχη από τη δική μας την πλευρά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.  Ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή και με τα Τρίκαλα την Κυριακή, ενώ είχε να σκέφτεται και τον τελικό του Κυπέλλου. Αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά θα καταλάβουμε το γιατί ήταν κουρασμένος.

Όσον αφορά εμάς, είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική μας παρουσία. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις παίκτες σαν τον Διαμαντίδη, που μπορεί να δημιουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Ειδικά όταν συνεργάζεται με ψηλούς αξίας, όπως είναι για παράδειγμα ο Λάσμε και ο Γκιστ. Σε γενικές γραμμές το πλάνο μας λειτούργησε. Απέναντι σε ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, οι λεπτομέρειες κρίνουν το νικητή. Μια βολή, ένα ριμπάουντ, ένα λάθος…

Είμαστε ευχαριστημένοι από την υποστήριξη του κόσμου και την παρουσία μας κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Να σκεφτείτε μόνο πως κάναμε λιγότερα λάθη απόψε σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Όταν το γήπεδό μας είναι γεμάτο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ενέργεια τους αντιπάλους μας. Ο κόσμος αποτελεί τον έκτο μας παίκτη».

Για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά ο Βόσνιος κόουτς είπε: «Στο παιχνίδι με την Κηφιασιά έγινε κάτι ξεκάθαρο. Όποιος είδε το βίντεο κατάλαβε ότι έχουμε δίκιο. Η φάση είναι καθαρή και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά που έπαιξε καλά, αλλά νικητές είμαστε εμείς», σχολίασε.

Από μέρους των παικτών του ΚΑΟΔ, ο Λάζεριτς Τζόουνς δήλωσε: «Γενικά αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες ομάδες. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και χάσαμε στο τέλος. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΠΑΟ
Στις δηλώσεις του, ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ, υπογράμμισε πως στο τέλος νίκησε εκείνος που ήταν πιο έμπειρος και τυχερός.
Ο Έλληνας προπονητής επίσης υποστήριξε πως το μυαλό των παικτών του δεν ήταν συγκεντρωμένο στις απαιτήσεις του αγώνα.
"Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο ΚΑΟΔ είναι μια καλά διαβασμένη ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και παίζει γρήγορα στην περιφέρεια. Εμείς δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι", ήταν τα πρώτα λόγια του Πεδουλάκη, ο οποίος έσπευσε να συνεχίσει:
"Ίσως να θεωρήσαμε πως θα ήταν από τα εύκολα ματς. Δεν είχαμε ενέργεια και χάσαμε σχεδόν όλες τις διεκδικούμενες φάσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μέχρι το 28’ δεν είχαμε κανένα επιθετικό ριμπάουντ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε, αλλά χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, ενώ οι αντίπαλοί μας έβαλαν αρκετά δύσκολα. Ο πιο έμπειρος και πιο τυχερός κέρδισε στο τέλος.
Ο ρυθμός με τον οποίο γίνονται τα παιχνίδια με τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας είναι δύσκολος για τους παίκτες. Παίζουμε τρία ματς μέσα σε εννιά μέρες. Είναι σκληρό. Θα συμβούν και τέτοια ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως είναι η εξαίρεση του κανόνα. Σε κάποια κομμάτια δεν ήμασταν σωστοί. Ο ΚΑΟΔ άφηνε τον Γκιστ και τον Ούκιτς. Με τον Ματσιούλις στο “4” βρήκαμε διαδρόμους, αλλά χάσαμε πολλά λέι απ. Το μυαλό μας δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένο".
Σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες στο τέλος του αγώνα σχολίασε: "Κρατήθηκε το χρονόμετρο στο τέλος. Βρισκόμαστε στο 2014 και αυτό το γεγονός μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Είτε από ανικανότητα είτε από σκοπιμότητα έγινε λάθος σε ένα κρίσιμο σημείο", ενώ για τον κόσμο υπογράμμισε:
"Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι παντού δίπλα μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ήταν κόσμιος παρότι δυσκολεύτηκε να βρει εισιτήρια. Τον ευχαριστούμε για την αξιοπρεπή του παρουσία".
Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε υποστήριξε: "Το σημερινό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και σκληρό. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Αγωνίστηκε με μεγάλο πάθος. Γνωρίζοντας πως έχουν κερδίσει τον Ολυμπιακό ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".
Σημειωση δικια μας...ΡΕ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΕΕΕ??????
Σημειωση δικια μας Νο2.Το ειπε ο κοουτς...''ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!''
Σημειωση δικια μαςΝο3.Ακολουθει νεο βιντεο με το τελευταιο λεπτο της παρατασης σε λιγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...