Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ 78-65 (ΦΙΛΙΚΟ)

  Με ήττα ολοκλήρωσε τήν διήμερη παραμονή της στην Αθήνα η ομάδα μας.Πιο συγκεκριμένα ο ΚΑΟΔ έχασε από τον Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη με 78-65.
    Παρά την ήττα ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας της ομάδας μας μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
    Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.Για τριάντα λεπτά οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ .Στο τελευταίο 10λεπτο ο προπονητής της ομάδος μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες και ο Πανιώνιος εκμεταλευόμενος τα ριμπάουντ που κέρδισε αλλά και την αστοχία των παικτών του ΚΑΟΔ κατάφερε να πάρει την διαφορά την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.Εκεί φάνηκε και η ανετοιμότητα της ομάδος μας να αντέξει για σαράντα λεπτά(μην ξεχνάμαι ότι ακόμη είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας που ξεκίνησε αργά).
    Στα θετικά του παιχνιδιού για την ομάδα μας , η καλή εμφάνιση του Χαραλαμπίδη που φαίνεται να παίρνει μπροστά.Καλή απόδοση είχαν επίσης οι Τσέρανιτς και Μισέλ.
    Η ομάδα επιστρέφει σήμερα το βράδι από την Αθήνα.Το αυριανό ρεπό που ακολουθεί θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να ξεκουραστούν και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.
     Δεκάλεπτα: 19-21 , 37-36 ,57-54 , 78-65
     Πανιώνιος: Νατζφεϋ 11(1),Κις 11(1),Σαρικόπουλος 9,Ξανθόπουλος 8,Ντίμπλερ 10(2),Γιάνκοβιτς 8, Καββαδάς 9,Αθανασούλας 5,Μπατής 7(1)
     ΚΑΟΔ: Φλάουερς 8,Σάντερς 7(1),Τσέρανιτς 13,Χαραλαμπίδης 16,Καρύδας 6,Αθηναίου 2,Κιτσούλης, Ζάρας 3,Μισέλ 10,Χούμας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...