Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ...PRE GAME! ! !

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΑΟΔ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το Περιστέρι υποδέχεται τον νεοφώτιστο ΚΑΟΔ την Κυριακή στις 17:00 και ο Αργύρης Πεδουλάκης σε δηλώσεις του στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος.
"Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 είναι ανέτοιμες έχοντας πολλά νέα πρόσωπα όπως και εμείς. Από εδώ και πέρα όμως τελειώνουν τα ψέμματα και μπαίνουμε σε ρυθμούς μάχης. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά γιατί τώρα ξεκινάει ένας μαραθώνιος που θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν προκειμένου να ξεπεράσουμε και το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας".

Το πιο νέο μέλος της ομάδας, ο Παναγιώτης Καυκής ο οποίος εντάχθηκε και επίσημα στο δυναμικό του Περιστερίου μόλις την περασμένη Παρασκευή δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πλέον μέλος του Περιστερίου, μίας ιστορικής ομάδας. Βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα στις προπονήσεις και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι το άριστο κλίμα και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται κάτι που ελπίζω να βγει και στους αγώνες. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή μου, τον Αργύρη Πεδουλάκη η παρουσία του οποίου ήταν και ένας από τους λόγους που συμφώνησα με το Περιστέρι", είπε ο βετεράνος γκαρντ και κατέληξε αναφορικά στον αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας.

"Όπως κάθε ματς πρεμιέρας έτσι και αυτό θα είναι δύσκολο. Απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι φυσικά ακόμη αρχή στο πρωτάθλημα, λογικό καμία ομάδα να μην είναι έτοιμη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".


Ο προπονητής των φιλοξενούμενων , Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων τους.Όσον αφορά το παιχνίδι με το Περιστέρι,είναι μία πολύ δύσκολη αρχή.Παίζουμε με μία καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία.Εμείς ξεκινήσαμε αργά και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.Παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο "πρωτάρης" στην Α1, Βασίλης Κιτσούλης δήλωσε για την αναμέτρηση: "Ως αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους των συμπαικτών μου καλή αρχή σε όλους , παίκτες,προπονητές διοικήσεις και φιλάθλους των ομάδων.Το δικό μας παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί εκτός του ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία σκληρή έδρα,είναι και το πρώτο μας παιχνίδι στην Α1 κατηγορία και σίγουρα θα υπάρχει ένα σχετικό τρακ,τουλάχιστον στους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει σ' αυτήν και εμείς έχουμε αρκετούς στην ομάδα.Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα επιβάλλει τον ρυθμό της και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί".


KAI MHN ΞEXNAME ΤΟ ''ΡΑΝΤΕΒΟΥ'' ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:http://www.kaodramas.gr/ ΣΤΙΣ 17:00 ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (LIVE SCORE).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...