Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΟΔ-ΠΑΟ... ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ! ! !

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ.ΕΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ 10,15,20 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΗΤΑΝ 30 ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ Α1.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ! !

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ:

«Το παιχνίδι αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να το ευχαριστηθούν. Θα είναι μία γιορτή για την Δράμα και του φιλαθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια βάσει αποτελεσμάτων.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο το όμορφο θέαμα που θα του προσφέρουν οι δύο ομάδες».

Από τους παίκτες τον λόγο πήρε ο Κώστας Χαραλαμπίδης που τόνισε:«Από τέτοια παιχνίδια ομάδες σαν την δική μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα,μια και δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος.Αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης μόνο να κερδίσεις έχεις , όχι τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά πολύ περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Εμείς θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.Θα είναι άλλωστε μια πολύτιμη εμπειρία για τους συμπαίκτες μου , πολλοί εκ των οποίων θα αντιμετωπίσουν πρώτη φορά μια τόσο ποιοτική ομάδα».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ  ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!!ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΚΑΟΔ-ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ...

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ! ! !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...