Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΛΟΚ ΑΟΥΤ; ; ;

Αναβάλλεται επ αόριστον η έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ, μετά την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Στον αέρα, λοιπόν, βρίσκεται το πρωτάθλημα και αφορμή γι αυτό είναι η απουσία επίσημης πρότασης από πλευράς ΕΡΤ! Γι αυτό το λόγο κατατέθηκε αίτημα αναβολής όχι μόνο της της πρεμιέρας, αλλά της έναρξης της σεζόν, μέχρι να καταθέσει εγγράφως πρόταση η κρατική τηλεόραση. Αρης, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος πρωτοστάτησαν και ζήτησαν μάλιστα κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

"Παίξτε μόνοι σας", είπε μάλιστα ο πρόεδρος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός προς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που έχουν ήδη προχωρήσει σε δική τους συμφωνία με ΕΡΤ.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν, λοιπόν, Πανιώνιος, Μαρούσι, Αρης, Περιστέρι, Ηλυσιακός, ΚΑΟΔ και ΠΑΟΚ, ενώ κατά οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Κολοσσός και Καβάλα. Ο Ικαρος ψήφισε λευκό, ο ΑΓΟΡ δεν παρέστη.


Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, διότι ο ΟΠΑΠ έχει ρήτρα στη συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ για τη χορηγία. Αν δεν αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα, έχει το δικαίωμα να πάρει πίσω τη συμφωνία και να μείνουν οι ΚΑΕ δίχως έσοδα. 
Επίσης, υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Κι αυτό γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίς η Α1, ούτως ώστε να προλάβει να αρχίσει προετοιμασία εν όψει Προολυμπιακού. Για τους κινδύνους που υπάρχουν αν ψηφιστεί αναβολή ενημερώθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όμως οι περισσότεροι αδιαφόρησαν.
πηγη:superbasket.gr
O KAOΔ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2011 18:00 ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...