Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

KAOΔ-ΠΑΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ:ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ήρθαμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ απέναντί μας είχε ένα έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό και παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και στον κόσμο που δημιούργησε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

"Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Δράμας, αλλά και τους δικούς μας και μακάρι να είναι σε όλα τα γήπεδα φέτος έτσι όπως ήταν εδώ: Γεμάτα και με τέτοια ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς προβλήματα".

Από πλευράς πρασίνων μίλησε Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος επισήμανε:"Μετά από τη νίκη στην Κροατία ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δοθούν ευκαιρίες στους νέους κυρίως παίκτες της ομάδας να μπουν περισσότερο στο κλίμα της. Κάναμε πολλά λάθη, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον ΚΑΟΔ κατά διαστήματα να πλησιάσει.

Κάποιες καλές άμυνες δικές μας όμως έδωσαν τις λύσεις, καταφέραμε να ξεφύγουμε και πάλι και να πάρουμε και τη νίκη που θέλαμε. Ευχαριστούμε τη Δράμα για την υποδοχή. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο. Εύχομαι ο ΚΑΟΔ να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα".

Καλαφατάκης: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα καλά του λόγια και σχολίασε πως έμεινε ευχαριστημένος τουλάχιστον από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

"Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια όχι απλά καλή, όχι απλά την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ίσως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ ανά τον κόσμο! Ίσως καλύτερη και από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ ακόμη! Είχαμε σίγουρα έξτρα κίνητρο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Ξέραμε ότι ακόμη και όταν προσπεράσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, ή μειώσαμε στους δέκα στο τέταρτο, δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, προσφέραμε και οι δύο ομάδες θέαμα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ως ομάδα ακόμη. Τέτοιοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Αν δεν παίζεις καλά 40 λεπτά με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, το πληρώνεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και από το γεγονός ότι καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για φέτος".

Τέλος, ο Γκάρι Φλάουερς, ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ, υποστήριξε: "Παίξαμε καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει χημεία και παίκτες που είναι μαζί πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν συγχωρούνται τα κενά διαστήματα και τα λάθη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα και τη στήριξή του και ελπίζουμε να μείνει δίπλα μας όλη η χρονιά".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...