Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΖΙ...ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 76-79


Δεν τα καταφερε σημερα η ομαδα μας απεναντι στον Κολοσσο Ροδου μια και ηττηθηκε με 76-79.Το παιχνιδι στο πρωτο δεκαλεπτο ηταν ισσοροπημενο με τις δυο ομαδες να μπαινουν δυνατα και να ειναι κοντα στο σκορ (21-19).Στο δευτερο δεκαλεπτο Ο ΚΑΟΔ  ελεγχοντας τον ρυθμο του αγωνα προηγηθηκε με 7 ποντους (30-23). Με δυνατη αμυνα και τον Μπραουν σε καλη μερα εφτασε την διαφορα ακομα και στους 10 (37-27),καπου εκει ηρθε και η πρωτη αντιδραση του Κολοσσου που μειωσε για το ημιχρονο σε 39-34.
Στο τριτο δεκαλεπτο παρολο την πιεση της ομαδας της Ροδου που εφτασε στην ισοπαλια (43-43) ο ΚΑΟΔ  εκλεισε την περιοδο με 55-50.Φαινοταν το παιχνιδι πως θα γινει ντερμπι στο 4ο δεκαλεπτο μια και ο Κολοσσος γινοταν ολοενα πιο απειλητικος και παρολο που η ομαδα μας προηγηθηκε με 59-52 τα μεγαλα σουτ του Κολοσσου και η καλη αμυνα γυρισαν το ματς και εφεραν το ''διπλο'' για την ομαδα της Ροδου.Πολυ καλος ο Μπραουν απο τον ΚΑΟΔ, κορυφαιος ο Στεφανιδης για τον Κολοσσο που φαινεται να βρισκει τον δρομο του.Συμπερασματικα θα λεγαμε οτι  δεν καταφεραμε να κρατησουμε το παιχνιδι στον ελεγχο μας και ο Κολοσσος εκμεταλευτηκε τα πολλα λαθη μας (20) και γυρισε το παιχνιδι. Ειχαμε βεβαια το πλεονεκτημα σε ριμπαουντ και σουταραμε με καλα ποσοστα αλλα καταστρεφαμε οι ιδιοι το παιχνιδι μας. Με τοσα λαθη το τελικο αποτελεσμα κρινεται δικαιο.

Το βιντεο ξεκιναει με το τριποντο του Στεφανιδη που κανει το σκορ 70-74 ειναι το τελευταιο αγωνιστικο λεπτο του αγωνα...





Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-34, 55-50, 76-79
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 3, Τσόβιτς 10, Τζόουνς 2, Μπράουν 20(4), Βον 6, Μάρκοβιτς 13(1), Μπάβτσιτς 5, Ζάρας 15(2), Μπένας 2.
Κολοσσός (Κουταλιανός): Παπαντωνίου 12(1), Γεωργαλής, Κόμματος 4(1), Σμιθ 10, Στεφανίδης 19(3), Σίμπσον 8(2), Κουκουλάς 4, Τσάμης 10(2), Προύιτ, Όσμπι 12.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ....


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Νέναντ Μάρκοβιτς ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. 

"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έγινε αυτό που περίμενα. Έχουν καλούς παίκτες, ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες και ήρθαν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι και πάλεψαν για 40 λεπτά. Ποτέ κατά τη γνώμη μου δεν ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν μπροστά", τόνισε ο προπονητής του ΚΑΟΔ και συμπλήρωσε:
"Ποτέ δεν παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Σε ορισμένες λίγες στιγμές ήμασταν επιθετικοί, όμως στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, επιτρέποντας στον Κολοσσό να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια χωρίς καν να κάνουμε φάουλ για να κόψουμε ρυθμό. Μέσα από αυτή την εξέλιξη του αγώνα βρήκαν την αυτοπεποίθηση και πέτυχαν κρίσιμα καλάθια τα οποία μας κόστισαν τη νίκη".
Παράλληλα, ο Μάρκοβιτς σχολίασε: "Ίσως μετά την τρίτη νίκη που κάναμε να θεωρήσαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς επιπλέον προσπάθεια, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε συγκεντρωθεί καθόλου στα τελευταία τρία παιχνίδια και σαν προπονητής αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γιατί δεν παίξαμε το μπάσκετ που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη.
Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια και να βάλουμε τα κλάματα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε άμεσα και να δουλέψουμε ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στον τρόπο που παίζαμε στο ξεκίνημα της σεζόν".
Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Μπένας ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Για μας είναι μια οδυνηρή ήττα και θα πρέπει να την αναπληρώσουμε με εκτός έδρας νίκη όπως κάναμε και με τον Άρη. Για το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο μέρος και προφανώς από αυτό ήρθε η ήττα".
Κουταλιανός: "Δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας"
Ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν, όπως και για την απαραίτηση συγκέντρωση που έδειξαν όλη τη βδομάδα. Ήταν δύσκολη και περίεργη βδομάδα μετά τη φυγή του κόουτς Φραγκιά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα και το καταφέραμε και θα το έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Συγχαρητήρι σε όλους τους συνεργάτες, που στάθηκαν πολύ κοντά στα παιδιά. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη Ρόδο που περνάει δύσκολες μέρες λόγω των καταστροφών, αν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μέσα από αυτή τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους και αυτοί που έπαιξαν και αυτοί που δεν έπαιξαν.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν όλα τα μεγάλα σουτ, λόγω της αυτοπεποοίθησης. Στο ξεκίνημα ήμασταν "μαγκωμένοι", είχαμε πολύ άγχος, θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να κερδιζουμε με 20 πόντους, αυτά δεν γίνονται στο μπάσκετ… Στο πρώτο μέρος ο ΚΑΟΔ έβαλε εύκολα καλάθια, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί τα σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού μπήκαν μεγάλα σουτ από μας, γύρισε η πλάστιγγα ψυχολογικά σε μας".
Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου ανέφερε: "Μετά τη νίκη επί των Τρικάλων περάσαμε δύσκολη και περίεργη βδομάδα. Η ομάδα δεν ήξερε ποιος θα έρθει προπονητής. Ο προπονητής μας έφυγε μετά από νίκη. Καταφέραμε με τον κόουτς Κουταλιανό και όλο το σταφ που δούλεψε όλη τη βδομάδα, να μείνει η ομάδα ενωμένη και να πάρει αυτό το αποτελέσμα. Για μας κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός.
Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μας έφυγε το άγχος και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς. Όλα τα παιδιά, όλοι οι παράγοντες δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας και καταφέραμε να φτάσουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια".(ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ http://www.sport24.gr)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...