Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ 93-72...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πολυ καλη εμφανιση σημερα απο τον ΚΑΟΔ μεσα στο ΟΑΚΑ...
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ..http://www.onsports.gr/
Απόλυτα επαγγελματίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν το καθήκον τους στο ακέραιο κόντρα στον ΚΑΟΔ και πέτυχαν όλους τους στόχους που είχαν θέσει πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι»… καθάρισαν στο… ρελαντί την ομάδα της Δράμας με 93-72 με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει την ευκαιρία να κάνει την απαραίτητη συντήρηση δύο 24ωρα πριν από το ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έπρεπε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα στον κόσμο, με πολύ ωραία καρφώματα και απίστευτο ποσοστό στα τρίποντα.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα. Οι «πράσινοι» δεν είχαν την παραμικρή διάθεση να σταθούν για.. πολύ στο ματς με τον ΚΑΟΔ και πιάνοντας εξ αρχής πάρα πολύ καλή απόδοση τελείωσαν την αναμέτρηση με το «καλησπέρα». Οι παίκτες του Πεδουλάκη συνδέθηκαν εξ αρχής με το αντίπαλο καλάθι, ήταν «καυτοί» από τας 6,75 και έδιναν συνεχώς… πλούσιο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τζέιμς Γκιστ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 5’ με 19-10. Ένα λεπτό αργότερα πέρασε στο παρκέ ο… ήρωας της «Χάλα Πιονίρ», Νίκος Παππάς γνωρίζοντας την αποθέωση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πάτησε παρκέ και ο Αντώνης Φώτσης, αλλάζοντας τον Τζέιμς Γκιστ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει ήδη ρίξει στην «μάχη» 10 παίκτες. Ο Μπάβτσιτς έδινε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς, αλλά στο αντίπαλο «στρατόπεδο» ανέλαβαν δράση οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στεφάν Λάσμε. Ο αρχηγός κέρναγε, ο Λάσμε κάρφωνε και με δύο συνεχόμενα γκολ φάουλ από τον Γκαμπονέζο σέντερ και από τον Αντώνη Φώτση το σκορ έγινε 35-20. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός «μετρούσε» 10 ασίστ και 6/6 βολές, 7/10 δίποντα και 5/6 τρίποντα.
Με το μυαλό στην Κρήτη
Οι «πράσινοι» δεν συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς μιας και είναι φυσιολογικό στο μυαλό τους να υπήρχε και το αποψινό ταξίδι στην Κρήτη για το ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Με τον Διαμαντίδη να συνεχίζει να μοιράζει ασίστ, τον Παππά να έχει και πάλι κέφια και τον Λάσμε να συνεχίζει να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι ο Παναθηναϊκός άνοιξε την διαφορά στους 20 πόντους, 42-22. Ο Μπράμος είχε καθυστερήσει να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, το έκανε όμως με εντυπωσιακό τρόπο από την γραμμή του τρίποντου, 45-25, ενώ στο 18’ ο Γιάνκοβιτς βρέθηκε τετ α τετ από τα 6.75, ύστερα από πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τους συμπαίκτες του και «έγραψε» το 53-33. Στο παρκέ είχε περάσει και ο Γιώργος Αποστολίδης πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και το ημίχρονο έληξε στο 56-39, με τους παίκτες του Μάρκοβιτς να περνούν συνεχώς την μπάλα στο «ζωγραφιστό».
«Πράσινη»… σύνδεση από το τρίποντο
Ο ΚΑΟΔ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας κι άλλο την διαφορά, 56-41, αλλά ο Μάικ Μπράμος θύμισε στους αντιπάλους του πως δεν έχουν καμία.. τύχη και με νέο τρίποντο έκανε το 59-41. Ο Διαμαντίδης στο.. ρελαντί συνέχισε να προσφέρει καλάθια στο… πιάτο για τους συμπαίκτες του με τον Λάσμε με υπέροχο κάρφωμα να μετατρέπει σε ασίστ μία ακόμα πάσα του αρχηγού του, 63-47.Στο 27 ο Τζόουνς πέτυχε ένα φοβερό κάρφωμα μπροστά στον Αντώνη Φώτση… αναγκάζοντας όλο το ΟΑΚΑ να χειροκροτήσει, 70-54, αλλά ο παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε το… αίμα του πίσω στην επόμενη επίθεση και με σουτ τριών πόντων έκανε το 73-54. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΚΑΟΔ στα χνάρια του Batman πάτησε και ο Νίκος Παππάς και με νέο τρίποντο η διαφορά πήγε στο +22, 76-54. Στο 32’ ο Αργύρης Πεδουλάκης πέρασε στο παρκέ και τον Πινγκ Σανγκ ο οποίος για μία ακόμα φορά «κέρδισε» το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του Παναθηναϊκού.
Δεκάλεπτα: 35-20, 56-39, 79-56, 93-72
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6, Φώτσης 13, Ούκιτς 5, Λάσμε 16, Μαυροκεφαλίδης 9, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 10, Παππάς 10, Γιάνκοβιτς 10, Σανγκ, Ματσιούλις 8, Αποστολίδης 3
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Τσόβιτς 4, Τζόουνς 11, Μπράουν 9, Βον 13, Μάρκοβιτς 7, Σπυριδωνίδης 3, Μπαβτσιτς 5, Ζάρας 8, Μπένας 12, Κολοβής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...