Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Το τελευταιο κρισιμο λεπτο του αγωνα οπως το ζησαμε απο την κερκιδα...




Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη επί του Ηλυσιακού, έμεινε ο Νέναντ Μάρκοβιτς που ωστόσο αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας περιμένει, όπως είπε, να δει περισσότερα πράγματα στη συνέχεια.
Ο τεχνικός των Δραμινών ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί έπαιξε καλά και δυνατά, ιδιαίτερα στην άμυνα και δεν παράτησε το παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν στο τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας.
Με ικανοποίησε βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο επιτεθήκαμε και τους φορτώσαμε με φάουλ. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά ο τρόπος που παίξαμε σήμερα δεν μας αφήνει να σκεφτόμαστε και πολύ θετικά για το μέλλον, εάν δεν διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια που κάναμε ως τώρα και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο».
Από την πλευρά του ο Έντβιν Μπάβτσιτς που έκρινε το ματς σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό γιατί έπαιξε πολύ σκληρά και διεκδίκησε ως το τέλος το παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε όσο καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πήραμε τους βαθμούς. Το παιχνίδι το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες.

sentragoal.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...