Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ! ! !

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΙΑΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ.ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ.







ΦΕΡΝΕΙ ΧΑΝΤ...

Ο Τζέρεμι Χαντ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καλαφατάκη για να αποτελέσει τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Τζαμάρ Σάντερς στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Οι συζητήσεις των ιθυνόντων του ΚΑΟΔ με τον Τζέρεμι Χαντ βρίσκονται στην τελική ευθεία και μόνο αν στραβώσει κάτι τότε ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας θα κινηθεί για άλλη λύση.
Ο 28χρονος Χαντ με ύψος 1.96μ. σε αντίθεση με τον Σάντερς που ετοιμάζει ουσιαστικά τις βαλίτσες του έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αφού δεν πρόκειται για έναν Αμερικανό φόργουορντ που προ μηνών ολοκλήρωσε την παρουσία του στο κολέγιο.

Συγκεκριμένα στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Μπον όντας ο 2ος της σκόρερ με 12.2 πόντους μ.ό. σε 27.5 λεπτά συμμετοχής ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά στην Αργεντινή και στην ομάδα της Κουίμσα.

Εκτός της ενίσχυσης της περιφέρειάς του στην θέση του σμολ φόργουορντ ο Καλαφατάκης κινείται και στην εύρεση ενός πλέι μέικερ για να αντικαταστήσει τον Μέλβιν Γκόινς εκτός και αν βρεθεί λύση από την κοινοτική αγορά.

Μία εξέλιξη που δεν αποκλείεται να επιφέρει παραμονή του Γκόινς στο ρόστερ του ΚΑΟΔ και όχι μόνο με τον Χανιώτη τεχνικό να επιθυμεί όπως και το θέμα του αντικαταστάτη του Σάντερς να "κλείσει" το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΠΗΓΗ:sport24.gr











Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΓΕΣ ΞΕΝΩΝ! ! !


Σάντερς και Γκόινς συνεχίζουν να μην ικανοποιούν με τις εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα μετά και την νέα ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας χθες στο κλειστό της Γλυφάδας να βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τον ΚΑΟΔ.


 
Το βάρος στην ομάδα της Δράμας πέφτει στην αμερικάνικη αγορά χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε περίπτωση που βρεθεί λύση από την κοινοτική θα πούνε όχι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως επιθυμία του Γιώργου Καλαφατάκη και της διοίκησης του ΚΑΟΔ είναι η όποια επιλογή είναι να γίνει να γίνει με ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου στα συν της ομάδας της Δράμας προς αυτήν την κατεύθυνση είναι τόσο ότι την προσεχή αγωνιστική, την 7η στο πρωτάθλημα της Α1, έχει το ρεπό της αλλά και ότι την επόμενη αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Που σημαίνει πως ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει στην διάθεσή του τρεις εβδομάδες μπροστά του μέχρι το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Χρονικό διάστημα στο οποίο ο "Καλάφας" θα κληθεί να βρει τους αντικαταστάτες των Σάντερς και Γκόινς με τον Γκάρι Φλάουερς να είναι ο μόνος Αμερικανός που τον έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις.

Κι αν για τον Φλάουερς μοναδική κακή παρένθεση ήταν ουσιαστικά το χθεσινό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας για τον Σάντερς η μοναδική του καλή εμφάνιση από πλευράς σκοραρίσματος ήταν με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αμερικανός σημείωσε 17 πόντους από τους συνολικά 42 του στο πρωτάθλημα μετά από 6 παιχνίδια. Δηλαδή στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια έχει σημειώσει 25 πόντους που σημαίνει ότι σκοράρει κατά μ.ό. 5 πόντους.

ΠΗΓΗ:sport24.gr




Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΚΑΟΔ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ-ΚΙΤΣΟΥΛΗ...


Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του και στην κακή απόδοση που είχαν οι ξένοι απέδωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης την ήττα που γνώρισε ο ΚΑΟΔ από τον Ικαρο Καλλιθέας.
"Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη νίκη την ήθελε πιο πολύ από εμάς. Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα και την ποιότητα του Ικάρου, ο οποίος είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ο Ίκαρος πήρε διαφορά. Προσπαθήσαμε να την καλύψουμε, όμως κάναμε αβίαστα λάθη. Ακόμα και στο τέλος που μειώσαμε κάναμε κακές επιλογές. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα. Γενικά δεν είχαμε την βοήθεια που περιμέναμε από τους Σάντερς και Φλάουερς. Μας έλειψαν οι λύσεις από τους ξένους μας.
Χωρίς να λέω κάτι για την ήττα μας πρέπει να τονίσω ότι το πρωτάθλημα γίνεται για τις ομάδες κι όχι για τους διαιτητές. Δεν είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε και προσπαθούν να μας κάνουν μαριονέτες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά και εμείς ανθρώπινα μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε." τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και στην συνέχεια μίλησε για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάποιον ξένο: «Η ομάδα φτιάχτηκε μετά τις 12 Σεπτέμβρη. Πήραμε παίκτες με τα τότε δεδομένα κι αυτό είχε ρίσκο. Έχουμε πολλούς ρούκι και παίκτες Α2. Αν δεν ανταποκριθούν οι ξένοι σαφώς θα πρέπει να κάνουμε σκέψεις. Από Φλάουρες στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε βοήθεια, όμως σήμερα δεν πήραμε κάτι. Όλα περνούν από το μυαλό μας. Μας ενδιαφέρει το τέλος κι όχι το τώρα. Πρέπει να προσαρμοστούν οι  ξένοι. Από τους περισσότερους Έλληνες είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά τον Γκόινς τον πήραμε μπας και μας βγει. Είναι φτηνός και άξιζε το ρίσκο»


O Βασίλης Κιτσούλης με την σειρά του πρόσθεσε πως: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε όσο καλύτερα γίνεται για να έρθουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέντρωση δίνοντας στον Ίκαρο την ευκαιρία να τρέξει. Είναι καλή ομάδα παρά τις ήττες που έχει κάνει κι αφού του δώσαμε το δικαίωμα τα κατάφερε»
ΠΗΓΗ:superbasket.gr

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΚΑΟΔ 79-68...


ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΚΑΟΔ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ(ΑΘΗΝΑΙΟΥ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ-ΦΛΑΟΥΕΡΣ-ΜΙΣΕΛ) ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 33-34.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΩΣΤΑ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 79-68 ΗΡΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ ΤΩΝ ΔΕΚΑΛΕΠΤΩΝ 23-21.....10-13.....24-10!!!....22-24...ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΛΙΣ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΣΑΝΤΕΡΣ, ΦΛΑΟΥΕΡΣ,ΚΑΡΥΔΑΣ,ΓΚΟ'ΙΝΣ.

.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΚΑΟΔ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:.Δυστυχώς όμως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας γιατί βρέθηκε με την λήξη του να είναι πίσω στο σκορ με 57-44.Για να συμβεί αυτό συνετέλεσαν -εκτός από την κακή εμφάνιση όλων των ξένων παικτών- και οι διαιτητές οι οποίοι με μία λανθασμένη απόφαση στο τέλος του δεκαλέπτου εκτόξευσαν την διαφορά στους 13 πόντους.Πιο συγκεκριμένα ενώ το σκορ ήταν 53-44 και απέμεναν μόλις εννιά (9) εκατοστά για να λήξει το δεκάλεπτο ο Ίκαρος έκανε την επαναφορά από τα πλάγια μετά από time out.Την μπάλα πήρε ο Johnson και αφού έκανε ντρίπλα σηκώθηκε για να σουτάρει.Ο χρόνος άργησε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα αντί οι διαιτητές να λήξουν το παιχνίδι,αυτοί να σφυρίξουν φάουλ και στις διαμαρτυρίες του προπονητή μας να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή.Όταν απομένουν 9 εκατοστά το μόνο που προλαβαίνει να κάνει κανείς είναι ένα άγγιγμα για να λήξει ο χρόνος και όχι και ντρίπλα!!!Ο Johnson ευστοχώντας και στις 4 βολές έφτασε την διαφορά στους 13 πόντους

 Διαιτητές: Καρακατσούνης - Φούφης - Πανταζής
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 33-34, 57-44, 79-68.
ΙΚΑΡΟΣ (Λυκογιάννης): Κινγκ 2, Κουμπούρας 14 (2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 4, Τζιάλας, Παπαργυρόπουλος 3 (1), Αγαδάκος 4, Μπέινς 20, Τζόνσον 28 (2), Λιούμπισιτς 8 (2).
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 26 (3), Αθηναίου 12 (2), Μισέλ 4, Χούμας, Κιτσούλης 15, Τσέρανιτς 7, Ζάρας, Φλάουερς 2, Μπένας, Γκόινς.



ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 1-5 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ...ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ) ΤΗΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗΣ, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΕΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ.  ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ! !






Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 (PRE GAME)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ Ο ΚΑΟΔ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΟΔ.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Δράμας, Γιώργος Καλαφατάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελιδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η θέση που βρίσκεται ο Ίκαρος είναι πλασματική και επισήμανε ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
"Παίζουμε με μία ομάδα της οποίας η θέση στη βαθμολογία είναι πλασματική. Ο Ίκαρος είναι μία καλή ομάδα που φτιάχτηκε νωρίς και έχει δουλέψει πολύ. Ένα δύο άτυχα αποτελέσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και μπορεί να τύχουν σε οποιαδήποτε ομάδα τον έχουν φέρει σ’ αυτήν την θέση να μην έχει ακόμη νίκη. Αυτό μπορεί να προσθέτει μία επιπλέον πίεση στην ομάδα του Ικάρου αλλά από την άλλη τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο γιατί γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για ήττα στην έδρα τους. Από την πλευρά μας, στόχος μας είναι να δείξουμε ότι η κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μία κακή παρένθεση στις καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει. Πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γκάρι Φλάουερς δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη στον Ίκαρο, αλλά και για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στον πρώτο γύρο. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μέσα από την καλή μας εμφάνιση να διεκδικήσουμε την νίκη που για μας θα είναι πολύ σημαντική στην δύσκολη συνέχεια που έχουμε".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ο προπονητής της ομάδας της Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τους Δραμινούς θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να έχουν σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να κερδίσουν το ματς.
Αναλύτικά όσα είπε:
"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για ευνόητους λόγους. Συνάμα, όμως, είναι και πολύ δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η εμφάνιση του με τον Πανιώνιο δεν πρέπει να μας παραπλανήσει, αντίθετα θα πρέπει να μας παραδειγματίσει η νίκη του επί του Άρη. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα βασικά στελέχη του ΚΑΟΔ και παράλληλα να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να κερδίσουμε το ματς".

Από την πλευρά των παικτών, ο Άρον Μπέινς υποστήριξε ότι το "κλειδί" για την κατάκτηση του ροζ φύλλου θα είναι η άμυνα: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας ξεκινώντας από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο αντίπαλος μας έχει δείξει πως είναι πολύ επικίνδυνος και μακριά από την έδρα του και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη. Όλα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε δύναμη και στην άλλη πλευρά του παρκέ".
ΓΙΑ LIVE SCORE ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:http://www.esake.gr


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ! !






Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PRE GAME ! ! !

TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ....ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ 'Η ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ...ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ.

ΡΕΠΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΗΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, PEΠΟΡΤΑΖ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...











Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ:ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΚΟΛΟΣΣΟΣ,ΚΑΒΑΛΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ (ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ) ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ(0-4) ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (0-5)ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗ,ΤΟΝ ΚΑΟΔ (1-4) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ(1-4) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ (2-2) ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ(2-3) ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ (2-3).ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΗΤΤΕΣ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 17/12(!!!) ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 17/12 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ''ΒΑΤΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!!.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΒΑΛΑ 78-67
  • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 72-66
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ 92-63
  • ΑΡΗΣ-ΙΚΑΡΟΣ 83-68
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΟΚ 69-71
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 74-70
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
5η Αγωνιστική
13 ΜΑΡΟΥΣΙ                                   4 


ΡΕΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΟΥΣΙ,ΠΑΟ,ΡΕΘΥΜΝΟ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΚΟΛΟΣΣΟΣ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ....ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ 92-63

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Ο ΚΑΟΔ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΑΧΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ(13)ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΥΠΟΠΕΣΑΜΕ (22) ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΟΔ, ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ,ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο ΦΛΑΟΥΕΡΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΓΚΟ'Ι'ΝΣ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ(+)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:(ΜΠΑΡΤΖΟΚΑΣ) ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΙΣ 8,ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ 11,ΣΤΕΦΕΣΟΝ 12,ΝΤΙΠΛΕΡ 8,ΜΠΑΤΗΣ 5,ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ 19,ΚΑΒΒΑΔΑΣ 4,ΙΩΑΝΝΟΥ,ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 2,ΝΑΤΖΦΕ'Ι' 13,ΜΠΑΡΛΟΣ 10

ΚΑΟΔ:(ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ)ΣΑΝΤΕΡΣ 7,ΚΑΡΥΔΑΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 19,ΑΘΗΝΑΙΟΥ 3,ΜΙΣΕΛ,ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ 2,ΤΣΕΡΑΝΙΤΣ 3,ΖΑΡΑΣ 1,ΦΛΑΟΥΕΡΣ 10,ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ,ΜΠΕΝΑΣ 10,ΓΚΟ'Ι'ΝΣ 8



Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00.

ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ Α1. Ο ΚΑΟΔ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΙΣ 17/12 ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 19/11,ΜΕ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟ 3/12 ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 10/12 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ17/12 ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ.ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Ο ΚΑΟΔ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΕΠΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ...

ΓΙΑ LIVE SCORE THN ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:http://www.esake.gr



Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ! !


Το ΔΣ οι προπονητές και οι παίκτες της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ εύχονται στην ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εν' όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGE , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από την Διοίκηση της ομάδος.
     Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας η επιστροφή της ΔΟΞΑΣ στην μεγάλη κατηγορία στο ελληνικό πρωτάθλημα έστω και μετά από την ταλαιπωρία που υπέστει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.Και είναι μεγάλη χαρά για όλους τους φίλαθλους της μικρής μας πόλης η εκπροσώπηση στα δύο πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα μας -ποδόσφαιρο και μπάσκετ- των ομάδων της ΔΟΞΑΣ και του ΚΑΟΔ.
     Ελπίζουμε σύντομα να είναι έτοιμο και το γήπεδο ώστε να μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδος να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά.Εμείς θα είμαστε παρόντες και στο Καυτατζόγλειο , όπως πιστεύουμε και χιλιάδες φίλοι της ομάδος ώστε να πανυγηρίσουμε όλοι μαζί της πρώτη νίκη στο δύσκολο μαραθώνιο που ξεκινάει.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑE KAOΔ 1989...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989
  Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει :
- Όλο το φίλαθλο κόσμο της Δράμας για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας να γεμίσει το γήπεδο Κραχτίδη στον σημαντικό αγώνα που δίναμε με αντίπαλο τον Άρη και την ώθηση που έδωσε στην ομάδα μας να πετύχει αυτήν την μεγάλη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.
- Την Αστυνομική Δνση Δράμας , τους επικεφαλείς και όλους τους άνδρες της Αστυνομικής Δύναμης για την άψογη συνεργασία και οργάνωση των μέτρων τάξης που μερίμνησαν για άλλη μια φορά ώστε να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου και την παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδος χωρίς να συμβεί κανένα σοβαρό επεισόδιο
- Τον Δήμο Δράμας και το προσωπικό του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κραχτίδης για την βοήθειά τους ώστε να λυθούν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που προέκυψαν πριν , αλλά και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.
     

                                                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ
                                                                       ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
                                    
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 Ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισητηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Λόγω της παρέλευσης δύο αγωνιστικών οι νέες τιμές τους είναι :
Μπλε διαρκείας (κάτω διάζωμα μπλε θέσεις )  :  200€
Κόκκινα διαρκείας : (κάτω διάζωμα κόκκινες θέσεις)   :   150€
Λευκά διαρκείας : (επάνω διάζωμα σε όλες τις θέσεις)  :  80€



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...