Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΟΔ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ! !

Δεν θα πω πολλα σημερα για το παιχνιδι με τον Απολλωνα.Την κρισιμοτητα του την γνωριζουμε ολοι.Πρεπει να δωσουμε δυναμικο παρον και αυτην την φορα να δημιουργησουμε καυτη ατμοσφαιρα που θα λυγισει τον αντιπαλο.Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για εμας εκτος της νικης και αυτην την φορα ολοι μαζι θα νικησουμε.Γεμιζουμε το γηπεδο και στελνουμε απο την αρχη του αγωνα το μηνυμα της νικης σε παικτες και προπονητη αλλα και σε αυτους που στη Νεα Σμυρνη εβλεπαν φαντασματα και μας στερησαν το θετικο αποτελεσμα.Οσο περνουν οι αγωνιστικες τα πραγματα δυσκολευουν και κανεις απο τους ''αντρες'' με τα γκρι δεν εχει το δικαιωμα να μας στερησει αλλη μια νικη οπως με τον Πανιωνιο.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ!!!


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Για τον αγώνα με τους Αχαιούς αναφέρθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και επεσήμανε ότι πρέπει η ομάδα του να επιβάλει τον ρυθμό της.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση που δεν συνδυάστηκε όμως με νίκη. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε την βελτίωσή μας και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη. Η Πάτρα είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει βρει ρυθμό και παίζει όμορφο μπάσκετ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Έχουμε την προσθήκη του Ρόου ο οποίος όμως θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια μια και έκανε μόλις μία προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδος μας».

Από την πλευρά του ο Γκάι Μισέλ τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να νικήσουμε μια και από εδώ και πέρα πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στην Δράμα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Απόλλων είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στην νίκη. Αν και η ώρα που γίνεται ο αγώνας είναι νωρίς ελπίζω ότι οι φίλοι μας».


Προβληματισμός επικρατεί στον Απόλλωνα λόγω του τραυματία Γκόρντον Κλάιμπερ, ο οποίος μπορεί να έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το οστικό οίδημα στο αριστερό του γόνατο που τον ταλαιπωρεί όλο αυτό τον καιρό, όμως η επάνοδός του στη δράση αργεί, καθώς θα χάσει το εκτός έδρας ματς με τον ΚΑΟΔ, ενώ μόνο με θαύμα θα προλάβει το ντέρμπι της Περιβόλας με το Περιστέρι.
Ρεαλιστικός στόχος είναι να προλάβει την αναμέτρηση με την Καβάλα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Λυμπέρη. Ο 27χρονος φόργουορντ έχει ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο, όμως η επιστροφή του αργεί. Όπως και να 'χει, οι Πατρινοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα πάνε στη Δράμα για το διπλό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...