Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κατηγορούμενος ο Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του


Απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός χρυσός Παραολυμπιονίκης, ο οποίος πρόσφατα πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σκότωσε την κοπέλα του στις 03.00 τα ξημερώματα.

Το τραγικό αυτό γεγονός συνέβη μέσα στο σπίτι του Πιστόριους, με τα ΜΜΕ της Νοτίου Αφρικής να αναφέρουν ότι πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο χρυσός Παραολυμπιονίκης δήλωσε ότι πέρασε τη σύντροφό του για διαρρήκτη.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο χέρι και στο κεφάλι - που επέφερε τον θάνατο - ενώ ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας της Πρετόρια τόνισε ότι οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

«Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα περίστροφο 9 χιλιοστών, ο κ. Πιστόριους βρίσκεται υπό κράτηση και το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters η εκπρόσωπος της αρμόδιας εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος παγκοσμίου φήμης αθλητής - γνωστός και με το παρατσούκλι «blade runner» - είναι ο πρώτος Παραολυμπιονίκης που πήρε άδεια να τρέξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η είδηση αυτή έχει σοκάρει την κοινή γνώμη της χώρας από τη στιγμή που ο Πιστόριους αποτελεί εθνικό είδωλο για τους Νοτιοαφρικανούς.
Θύμα του τραγικού περιστατικού είναι το μοντέλο Ρίβα Στίνκαμπ, η οποία λέγεται ότι θέλησε να κάνει μια... έκπληξη στον σύντροφό της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Το άτυχο μόντελο, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί, «ανέβασε» στο twitter μηνύματα αγάπης για την ημέρα του Αγίθου Βαλεντίνου, την οποία λαχταρούσε να την περάσει με τον Πιστόριους! 
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι απήγγειλε, στον Πιστόριους, κατηγορία για ανθρωποκτονία. Μάλιστα ο 27χρονος αθλητής βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, για να μεταβεί στο Νοσοκομείο για αιματολογικές εξετάσεις, έβαλε τη κουκούλα της φόρμας, που φορούσε για να μην φανεί το πρόσωπό του.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ! !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...