Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΝΤΕΙΛ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΟΥ...

Ο Λούις Ντέιλ φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος που θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΚΑΟΔ αφού και ο Τζέισον Ρόου δείχνει να μετράει αντίστροφα.
Ο Ρόου με εξαίρεση το ντεμπούτο του στο «Δημήτριος Κραχτίδης» κόντρα στον Απόλλων Πατρών δεν φαίνεται ότι έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό της περασμένης Δευτέρας αν και αγωνίστηκε περισσότερα από 15΄ έμεινε άποντος.
Ωστόσο οι πρώτες σκέψεις περί της αντικατάστασης του Ρόου είχανε υπάρξει από το δεύτερο παιχνίδι του και ντεμπούτο του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ. Στο εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.
Όσον αφορά τον Ντέιλ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις της διοίκησης της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ με τον εκπρόσωπό του για την λύση του συμβολαίου του είχανε ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικανός γκαρντ ουσιαστικά αποτελεί ήδη παρελθόν καθώς στο τελευταίο παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης», δεν ήταν καν στην αποστολή.
Κάτι που φανερώνει ότι και ο Μάρκοβιτς έχει πάρει την απόφαση της αντικατάστασής του με την αναζήτηση του διαδόχου του να έχει ξεκινήσει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Σύμφωνα πάντως με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο ΚΑΟΔ θα παρουσιαστεί στον τελικό της Κυριακής στην μάχη της παραμονής του στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ίκαρο Καλλιθέας παρόντος του Ρόου και απόντος του Ντέιλ.


http://www.sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...