Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΟΔ ΜΕ ΟΣΗ ΦΩΝΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ!!!

Οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών

Νέναντ Μάρκοβιτς: 
Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά.Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας να γίνει ένας όμορφος αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο όσο και αυτοί που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για την Δράμα αλλά και για την ομάδα μας.

Δημήτρης Καλαϊτζίδης: Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ τα πράγματα είναι πιο απλά.Δεν έχεις την πίεση για την νίκη και αυτό βοηθάει να παίξεις πιο ελεύθερα και να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.Ο ΟΣΦΠ έρχεται από μία μεγάλη νίκη στην Ρωσία που δείχνει το πόσο καλή ομάδα είναι και φέτος.Εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την νοοτροπία την νέου προπονητή μας και αυτό το παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία να το ευχαριστηθούμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας.


Μίλαν Τόμιτς: Προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Αυτό, όμως, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε τον ΚΑΟΔ και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μιας και η Δράμα στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει και προπονητή και δείχνουν να έχουν βελτιώσει την εικόνα τους. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στους παίκτες του ΚΑΟΔ να βρουν ρυθμό.

Πέρο Αντιτς: Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε ένα προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαινει απολύτως τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμενοι σε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν καθώς θα πρέπει να τελειώσουμε με νίκες ως το τέλος. Το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Εχουμε τώρα τον ΚΑΟΔ και το ματς με την Κάχα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από τη Τρίτη το πρωί. Ο ΚΑΟΔ είναι αρκετα ανταγωνιστικός στην έδρα του, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και γι' αυτό απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση από μεριας μας.


 esake.gr

Πρεπει ολοι μας πλεον να καταλαβουμε οτι το αυριανο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο ειναι το τελευταιο φετινο ''πανηγυρακι'' στο Κραχτιδη και οτι απο εδω και περα οφειλουμε να δωσουμε στους αντιπαλους  αλλα και στους αλλους με τα γκρι να καταλαβουν οτι παιζουν σε μια σκληρη εδρα και οτι δυσκολα θα περασουν απο την Δραμα η μαλλον να το πω καλυτερα οτι δεν θα περασουν απο την Δραμα.Σκεφτειτε τα εντος ειναι με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΚΟΛΟΣΣΟ,ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ και πρεπει να κερδισουμε σε ολα για να εχουμε βασιμες ελπιδες παραμονης ενω απο τωρα το παιχνιδι μεσα στην Καβαλα μοιαζει να ειναι ισως και ολη η κατηγορια.Οφειλουμε να δωσουμε βροντερο παρον και να ωθησουμε την ομαδα προς τις νικες εκεινες που χρειαζονται και στα 5 αυτα παιχνιδια.Να παρουμε την κατασταση στα χερια μας και να ειμαστε εμεις ο κοσμος της ομαδας που θα ειναι απο τους βασικοτερους συντελεστες που θα κρατησουν τον ΚΑΟΔ στην Α1.Βεβαια υπαρχουν και τα εκτος σε Ικαρο και Αρη που και σε αυτα η ομαδα πρεπει να επιδειξει την ιδια θεληση για νικη γιατι πλεον δεν υπαρχουν πολυτελειες να στοχοποιηθουν παιχνιδια που πρεπει να κερδισουμε αλλα εγω μιλαω για αυτα που μπορουμε να ειμαστε πιο κοντα και να βοηθησουμε με ολες μας τις δυναμεις.Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΙΕΣ,ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ 'Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ.

Ευχαριστω για την προσοχη σας...

Αγγελος Τσολακιδης διαχειριστης του μπλογκ...


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ,ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΦΩΝΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...