Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΟΔ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81-91 ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

Πολυ καλη εμφανιση σημερα απο την ομαδα μας που κοιταξε στα ματια τον Ολυμπιακο και θα μπορουσε να πετυχει κατι καλυτερο αν δεν εδινε το αντιαθλητικο που ηταν μαλιστα και το τεταρτο,στον Παλμερ εκεινος ο απαραδεκτος με τα γκρι που απο τα νευρα μου ουτε καν το ονομα του θυμαμαι.Πρεπει να σημειωσουμε την απαραδεκτη συμπεριφορα του παγκου του Ολυμπιακου  κυριως του Μπαρτζωκα και φυσικα του Τομιτς που ειναι μανα σε κατι τετοια που γλιτωσαν μονο με μια τεχνικη ποινη αντι τουλαχιστον να αποβληθει ο προπονητης του Ολυμπιακου.Κριμα γιατι φανηκαν πολυ μικρη ομαδα στα ματια του κοσμου που κατεκλεισε το Κραχτιδη.Στα αγωνιστικα ο ΚΑΟΔ παλεψε με το ''θηριο'' με συνεπεια στο παιχνιδι του και αποφασιστικοτητα και παρολο που η ομαδα του Πειραια ξεφευγε με διαφορες που αγγιζαν μεχρι τους 14 ποντους η ομαδα μας επεστρεφε με μπροσταρη τον καταπληκτικο και σημερα ΠΑΛΜΕΡ που ηταν πραγματικα ο ηγετης αλλα φροντισαν να τον καθηλωσουν με 4 φαουλ με τα οποια επαιζε φορτωμενος ολο το 4ο δεκαλεπτο.Ενταξει σε αυτο το παιχνιδι υπηρχε ξεκαθαρο φαβορι ομως σφυριγματα με το σκορ στο 57-59 οπως το αντιαθλητικο, ο θεος να το κανει φαουλ στον Παλμερ δεν τα χρειαζεται ο Ολυμπιακος και πραγματικα κριμα για τον Μπαρτζωκα και τον Τομιτς που επεδειξαν τετοια συμπεριφορα.Το φοβηθηκαν το παιχνιδι οι προπονητες του Ολυμπιακου και κλαιγοντουσαν σε ολην την διαρκεια του ο δε Τομιτς ακομα και στο ημιχρονο!!!Δεν θα γινεις ποτε ετσι μεγαλος προπονητης κυριε Μπαρτζωκα που μου παιρνεις τα'ι'μ αουτ και στελνεις τρεχοντας τον Σλουκα για αλλαγη στην γραμματεια, γελαει ο ο κοσμος μαζι σου.



Αρκετα ομως με αυτους απο εδω και περα ολοι μαζι θα κανουμε τα παντα για vα κρατησουμε τον ΚΑΟΔ στην Α1...

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-26, 42-50, 60-68, 81-91. 

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης, Νόουλς 7 (1/5 τριπ.), Καλαϊτζίδης 1, Ακεψιμαϊδης, Μισέλ 4 (8 ριμπ.), Μπάβτσιτς 20 (3/4 τριπ., 4 ριμπ.), Κακαρούδης 10, Ζάρας 3 (1/1 τριπ.), Ιωάννου 7 (1/1 τριπ.), Πάλμερ 29 (1/4 τριπ., 15 ριμπ.), Ρόου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 7, Λο 10, Άντιτς 10 (2/4 τριπ.), Σπανούλης 16 (5 ασίστ), Περπέρογλου 8 (1/2 τριπ.), Σερμαντίνι 11, Σλούκας 8, Πάουελ 8 (7 ριμπ.), Γκετσεβίτσιους 3 (1/1 τριπ.), Πρίντεζης 4 (5 ριμπ.), Παπανικολάου 6 (5 ριμπ.), Κατσίβελης. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Μπαρτζωκας..(ποσο μικρος προπονητης εισαι δηλαδη εχουμε πιο καυτη εδρα απο το ΟΑΚΑ... εκει σου μιλανε με το ''σεις'' και με το ''σας''... μπραβο μας!!!)

Δεν πιστεύαμε ότι το ματς θα ήταν εύκολο γιατί η Δράμα και καλή ομάδα αλλά και η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθά μια ομάδα. Ο κύριος Μάρκοβιτς δουλεύει πολύ καλά. Η Δράμα είναι μια ομάδα πλέι οφ. Εμείς είχαμε μια μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε. Ήμασταν αργοί στην άμυνα και στις περιστροφές, αλλά στο τέλος κερδίσαμε” δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”.

“Ελπίζουμε ο κόσμος να χάρηκε το παιχνίδι και να εκτονώθηκε κι από το θέαμα που είδε κι από τις βρισιές που έριξε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε επαγγελματίες και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε κι αυτά τα πράγματα, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται” συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Πέρο Άντιτς, είπε: “Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη αλλά και τον ΚΑΟΔ για το εξαιρετικό του παιχνίδι. Εμείς ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και ίσως λίγο να χαλαρώσαμε, αλλά στο τέλος κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε”.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με τους παίκτες του ήταν ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ. Θεωρούσαμε πριν το παιχνίδι ότι ο τελικός του κυπέλλου, το δύσκολο ταξίδι στη Ρωσία θα είχε φέρει κούραση στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δε φάνηκε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που η άμυνά τους μας πίεσε πολύ. Επί πρόσθετα στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα, βιαζόμασταν και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να σκοράρει 50 πόντους” δήλωσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

“Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βελτιώσαμε την άμυνα, γυρίσαμε περισσότερο την μπάλα, φτάσαμε κάποιες φορές κοντά αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε υπομονή και εμπειρία. Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε τη ψυχολογία, αλλά αυτό θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο να γίνουν σε δέκα μέρες. Τα παιδιά όμως δουλεύουν σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό” συμπλήρωσε.

Ενώ, ο Κέβιν Πάλμερ, είπε: “Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά, αλλά νομίζω ότι κι εμείς βελτιωθήκαμε σήμερα. Έχουμε ακόμα πράγματα να διορθώσουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ίκαρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σήμερα, μου έδωσαν την μπάλα εκεί που μπορούσα να σκοράρω και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια”. 
κανουμε κλικ πανω στις φωτο για να μεγαλωσουν...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...