Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ...


Ο Νέναντ Μάρκοβιτς έφθασε στην Δράμα, φόρεσε την φόρμα του ΚΑΟΔ και έκανε την απογευματινή προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».
Ο Βόσνιος τεχνικός και διάδοχος στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ του Γιώργου Καλαφατάκη συμφώνησε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα κάνει το ντεμπούτο του μεθαύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.
Τον Μάρκοβιτς παρουσίασε στους παίκτες του ΚΑΟΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αριστείδης Ιωαννίδης πριν από την έναρξη της προπόνησης. Μεταξύ άλλων στην ομιλία τους προς τους παίκτες της ομάδας τους εξέφρασε της διοίκησης στο πρόσωπό τους.
"Η διοίκηση δεν έχει πάψει να βρίσκεται στο πλευρό σας και θα συνεχίσει να το κάνει. Μπορεί να έχουνε υπάρξει κάποια άτυχα αποτελέσματα ωστόσο δεν θα πρέπει να σταματήσετε την δουλειά σας.
Θα πρέπει να συνεχίσετε το ίδιο σκληρά και με τον νέο προπονητή ώστε να πάρουμε τις νίκες που απαιτούνται για να πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάρκοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες για το μέλλον του Λούις Ντέιλ ενώ ζήτησε να του δοθούν DVD με παιχνίδια της ομάδας.

http://www.sport24.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...