Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

KAOΔ-ΠΑΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ:ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ήρθαμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ απέναντί μας είχε ένα έξτρα κίνητρο, γι’ αυτό και παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και στον κόσμο που δημιούργησε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

"Συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Δράμας, αλλά και τους δικούς μας και μακάρι να είναι σε όλα τα γήπεδα φέτος έτσι όπως ήταν εδώ: Γεμάτα και με τέτοια ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς προβλήματα".

Από πλευράς πρασίνων μίλησε Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος επισήμανε:"Μετά από τη νίκη στην Κροατία ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δοθούν ευκαιρίες στους νέους κυρίως παίκτες της ομάδας να μπουν περισσότερο στο κλίμα της. Κάναμε πολλά λάθη, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον ΚΑΟΔ κατά διαστήματα να πλησιάσει.

Κάποιες καλές άμυνες δικές μας όμως έδωσαν τις λύσεις, καταφέραμε να ξεφύγουμε και πάλι και να πάρουμε και τη νίκη που θέλαμε. Ευχαριστούμε τη Δράμα για την υποδοχή. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο. Εύχομαι ο ΚΑΟΔ να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα".

Καλαφατάκης: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα καλά του λόγια και σχολίασε πως έμεινε ευχαριστημένος τουλάχιστον από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

"Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια όχι απλά καλή, όχι απλά την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ίσως την καλύτερη εκτός ΝΒΑ ανά τον κόσμο! Ίσως καλύτερη και από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ ακόμη! Είχαμε σίγουρα έξτρα κίνητρο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

"Δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Ξέραμε ότι ακόμη και όταν προσπεράσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, ή μειώσαμε στους δέκα στο τέταρτο, δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στη νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, προσφέραμε και οι δύο ομάδες θέαμα και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Δεν είμαστε έτοιμοι ως ομάδα ακόμη. Τέτοιοι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Αν δεν παίζεις καλά 40 λεπτά με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, το πληρώνεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και από το γεγονός ότι καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για φέτος".

Τέλος, ο Γκάρι Φλάουερς, ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ, υποστήριξε: "Παίξαμε καλά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει χημεία και παίκτες που είναι μαζί πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν συγχωρούνται τα κενά διαστήματα και τα λάθη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα και τη στήριξή του και ελπίζουμε να μείνει δίπλα μας όλη η χρονιά".



Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

KAOΔ-ΠΑΟ ΒΙΝΤΕΟ! ! !

ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΟΠΩΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...


ΚΑΟΔ-ΠΑΟ 74-95...ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ! ! !



ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ 2.500 ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 24-23.ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 30-30 Ο ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΑΟΥΛ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝ ΖΗΛΟ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 30-37 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ .ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΥΛΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΦΑΟΥΛ.Ο ΚΑΟΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 74-95 ΗΡΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΣΑΝΤΕΡΣ,ΦΛΑΟΥΕΡΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΚΑΡΥΔΑΣ,ΜΙΣΕΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ 100%
TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:24-23 ,40-51 ,58-71, 74-95.

ΚΑΟΔ:(Καλαφατακης)Σαντερς 17,Καρυδας 11,Χαραλαμπιδης 8,Αθηναιου,Ιωακειμιδης,Μισελ 8,Κιτσουλης 4,Τσερανιτς 10,Φλαουερς 12,Κακαρουδης 2,Μπενας,Στυλιδης 2.

ΠΑΟ(Ομπραντοβιτς)Μαριτς 2,Μπατιστ 6,Λογκαν 15,Σατο 9,Τσαρτσαρης 15,Διαμαντιδης 16,Βουγιουκας 5,Καλαθης 11,Κυριτσης,Σμιθ 6,Κα'ι'μακογλου 2,Γιασικεβιτσιους 8

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...





Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΟΔ-ΠΑΟ... ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ! ! !

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ.ΕΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ 10,15,20 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΗΤΑΝ 30 ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ Α1.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ.ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ! !

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ:

«Το παιχνίδι αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που έχω πει στους παίκτες μου είναι ότι πρέπει να το ευχαριστηθούν. Θα είναι μία γιορτή για την Δράμα και του φιλαθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια βάσει αποτελεσμάτων.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο το όμορφο θέαμα που θα του προσφέρουν οι δύο ομάδες».

Από τους παίκτες τον λόγο πήρε ο Κώστας Χαραλαμπίδης που τόνισε:«Από τέτοια παιχνίδια ομάδες σαν την δική μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα,μια και δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος.Αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης μόνο να κερδίσεις έχεις , όχι τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά πολύ περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.Εμείς θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.Θα είναι άλλωστε μια πολύτιμη εμπειρία για τους συμπαίκτες μου , πολλοί εκ των οποίων θα αντιμετωπίσουν πρώτη φορά μια τόσο ποιοτική ομάδα».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ  ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!!ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΚΑΟΔ-ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΧΤΙΔΗ...

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ! ! !





ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ! ! !

ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ''ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΜΕ'' ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 3 ΜΑ'Ι'ΟΥ 1983 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 17 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ.

ΕΡ:ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;

ΑΠ:ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ'Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΣΚΕΤ 'Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 'Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ.

ΕΡ:ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ;

ΑΠ:Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 7 ΜΕ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΦΗΒΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

ΕΡ:ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΠ:ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ,ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 100% ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΥΧΕΡΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ''ΔΟΥΛΕΙΑ'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΕΡ:ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΔ;

ΑΠ:ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ.ΕΙΧΑ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ,ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.

ΕΡ:ΕΙΣΑΙ 4ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α1;

ΑΠ:ΕΙΜΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΨΗΛΑ.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Η ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2.ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ Α1.

ΕΡ:ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΑΝ ΔΥΑΡΙ,ΣΑΝ ΤΡΙΑΡΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΣΣΑΡΙ.ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

ΑΠ:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΟ 100% ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟ.

ΕΡ:ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

ΑΠ:ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ,ΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ Α1.

ΣΤΕΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΑΠ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ! ! ! (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΗΔΟΝΗΣ,ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ.ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΜΙΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΟΔ..


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ Π.Α.Ο! ! !



  Από το απόγευμα της Τετάρτης 26-10-2011 ξεκινάει η διάθεση των εισητηρίων για τον μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29-10-2011 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδη μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. 
   Οι τιμές των εισητηρίων θα είναι 20€ , 15€ , 10€ και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισητηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521066132
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωμβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν το πρωί 10:00 - 12:00 και 14:00 έως την ώρα του αγώνα.
   Παρακαλούμε φροντίστε να προμηθευτείτε τα εισητήριά σας από νωρίς ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός την ώρα του αγώνα και ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.
ΠΗΓΗ:kaodramas.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-10-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 , ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ.
   Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...73-65

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΟΔ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 73-65.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ 22-12.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΟΔ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΑΡΑ,ΦΛΑΟΥΕΡΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 31-33 ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ 9-21 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΠΑΛΕΣ 50-50.ΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 35' 50-55 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 73-65.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΟΔ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ''ΠΛΗΡΩΣΕ'' ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ 1ο ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 4ου ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ! !

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-12, 31-33, 50-50, 73-65

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:Παπαντωνιου 7,Καυκης,Ψαροπουλος,Πουλκο 3,Γιανοπουλος 11,Μανωλοπουλος 8,Πρεκας,Σκοτ 12,Πετρουλας 3,Ρομπι 22,Μοτσνικ 7.

ΚΑΟΔ:Σαντερς 2,Καρυδας 7,Χαραλαμπιδης 21,Αθηναιου,Ιωακειμιδης,Μισελ,Χουμας,Κιτσουλης,Ζαρας 13,Φλαουερς 15,Μπενας,Τσερανιτς 7.




ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ...PRE GAME! ! !

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΑΟΔ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το Περιστέρι υποδέχεται τον νεοφώτιστο ΚΑΟΔ την Κυριακή στις 17:00 και ο Αργύρης Πεδουλάκης σε δηλώσεις του στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος.
"Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 είναι ανέτοιμες έχοντας πολλά νέα πρόσωπα όπως και εμείς. Από εδώ και πέρα όμως τελειώνουν τα ψέμματα και μπαίνουμε σε ρυθμούς μάχης. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά γιατί τώρα ξεκινάει ένας μαραθώνιος που θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν προκειμένου να ξεπεράσουμε και το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας".

Το πιο νέο μέλος της ομάδας, ο Παναγιώτης Καυκής ο οποίος εντάχθηκε και επίσημα στο δυναμικό του Περιστερίου μόλις την περασμένη Παρασκευή δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πλέον μέλος του Περιστερίου, μίας ιστορικής ομάδας. Βρίσκομαι μαζί με τα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα στις προπονήσεις και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι το άριστο κλίμα και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται κάτι που ελπίζω να βγει και στους αγώνες. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή μου, τον Αργύρη Πεδουλάκη η παρουσία του οποίου ήταν και ένας από τους λόγους που συμφώνησα με το Περιστέρι", είπε ο βετεράνος γκαρντ και κατέληξε αναφορικά στον αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας.

"Όπως κάθε ματς πρεμιέρας έτσι και αυτό θα είναι δύσκολο. Απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι φυσικά ακόμη αρχή στο πρωτάθλημα, λογικό καμία ομάδα να μην είναι έτοιμη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".


Ο προπονητής των φιλοξενούμενων , Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων τους.Όσον αφορά το παιχνίδι με το Περιστέρι,είναι μία πολύ δύσκολη αρχή.Παίζουμε με μία καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία.Εμείς ξεκινήσαμε αργά και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.Παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο "πρωτάρης" στην Α1, Βασίλης Κιτσούλης δήλωσε για την αναμέτρηση: "Ως αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους των συμπαικτών μου καλή αρχή σε όλους , παίκτες,προπονητές διοικήσεις και φιλάθλους των ομάδων.Το δικό μας παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί εκτός του ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία σκληρή έδρα,είναι και το πρώτο μας παιχνίδι στην Α1 κατηγορία και σίγουρα θα υπάρχει ένα σχετικό τρακ,τουλάχιστον στους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει σ' αυτήν και εμείς έχουμε αρκετούς στην ομάδα.Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα επιβάλλει τον ρυθμό της και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί".


KAI MHN ΞEXNAME ΤΟ ''ΡΑΝΤΕΒΟΥ'' ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:http://www.kaodramas.gr/ ΣΤΙΣ 17:00 ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (LIVE SCORE).




Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΟΔ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ .ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΑΟΔ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ''ΚΛΕΨΕΙ'' ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ.Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:http://www.kaodramas.gr/ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (LIVE SCORE) KAI ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Α1! ! !



ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΡΤ-NOVA...

Η ΕΡΤ έσωσε το ελληνικό μπάσκετ ικανοποιώντας τα αιτήματα και των 13 ομάδων της Α1. Αυτό σημαίνει αφενός πως η δημόσια τηλεόραση απέδειξε εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα στο πιο πετυχημένο ελληνικό άθλημα, αφετέρου πως η Α1 ξεκινά αύριο και δεν σταματά ποτέ...

Αυτό το ενδεχόμενο (για συνεργασία δηλαδή 2+1 χρόνων) μάλλον έκαμψε και τις τελευταίες αντιστάσεις που υπήρχαν καθώς οι ομάδες εξασφαλίζονται για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΕΡΤ είναι σίγουρα το ένα κανάλι και το άλλο αναμένεται να είναι η NOVA που θα συνεργαστεί με την κρατική τηλεόραση για τις μεταδόσεις των αγώνων.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι Άρης ακόμα δεν συμφώνησε ακόμα καθώς ζήτησε περισσότερες εγγυήσεις. Στην ψηφοφορία που έγινε 8 ομάδες ψήφισαν υπέρ, το Περιστέρι και ο Πανιώνιος ψήφισαν λευκό, ενώ ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα που ήταν κατά. Από τη στιγμή που η πρόταση έγινε αποδεκτή, στο Δ.Σ. άρχισαν να κατανέμουν και τα οικονομικά της συμφωνίας, η οποία είναι ύψους 2.1 εκατομμυρίων ευρώ.

Μοιράστηκε το ποσό από τον ΟΠΑΠ

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των ομάδων υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ που θα αποφέρει ένα αξιοσέβαστο ποσό για τους συλλόγους της Α1 Ανδρών την επόμενη τριετία.

Συνολικά οι ομάδες θα μοιραστούν το ποσό των 2.800.000 ευρώ, που σημαίνει ότι οι 11 ομάδες έχουν λαμβάνειν από 254.000 ευρώ έκαστη. Ο τρίτος θα πάρει επιπλέον άλλες 60.000 ευρώ, ενώ ο 4ος θα πάρει έξτρα 40.000. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-12 θα μοιραστούν άλλες 200.000 ευρώ. Έξτρα πριμ ύψους 30.000 ευρώ θα παίρνουν όσες ομάδες θα αναδεικνύουν τους νεότερους παίκτες της κατηγορίας.

Από την πλευρά του, ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπέγραψε κανονικά τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ εξασφάλισε το "ΟΚ" για να δείχνει τα εντός έδρας ματς το webtv του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε ειδική παράμετρος στο συμβόλαιο.

Από τηλεόραση και ΟΠΑΠ κάθε ομάδα θα εισπράξει για τα επόμενα τρία χρόνια 400-450.000 ευρώ. Οι δυο αιώνιοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία καθώς τα δικά τους χρήματα είναι πολύ περισσότερα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν αντίστοιχα έσοδα που κυμαίνονται κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΗΓΗ:sport24.gr




Πλέον, η λίστα όπως διαμορφώνεται για τα τηλεοπτικά έσοδα των ομάδων από την ΕΡΤ έχει ως εξής για κάθε μία:
Παναθηναϊκός 1.250.000
Ολυμπιακός 1.100.000
ΠΑΟΚ 400.000
Άρης 380.000
Πανιώνιος 200.000 
Καβάλα 200.000
Μαρούσι 200.000
Περιστέρι 200.000
Ίκαρος 185.000
Ηλυσιακός 185.000
Ρέθυμνο 175.0000
ΚΑΟΔ 175.000

     


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...