Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ 101-72...

Πολυ καλος ο ΚΑΟΔ σημερα στο παιχνιδι με τον ΠΑΟ στην Αθηνα.Η ομαδα μας επαιξε χωρις αγχος και ηταν κοντα στο σκορ στην μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου.Εξαιρετικη εμφανιση απο τον Γκι Μισελ που πραγματικα εκανε ''οργια'' μεσα στην ρακετα οπως επισης και οι Χαραλαμπιδης και Μπαβτσιτς ηταν ακομα μια φορα παρα πολυ καλοι.Αυτη ηταν η εικονα της ομαδας μας στα τρια δεκαλεπτα μια και ο πρωταθλητης Ευρωπης πατησε ''γκαζι'' στην τεταρτη περιοδο και ανεβασε την διαφορα.Χαρακτηριστικα να αναφερουμε τα σκορ των δεκαλεπτων που επιβεβαιωνουν του λογου το αληθες 1ο 27-17, 2ο 24-22, 3ο 19-18, 4ο 31-15.Παμε για αλλα λοιπον μια και τωρα υποδεχομαστε σε μια εβδομαδα τον Κολοσσο Ροδου που ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος μια και βρισκετε στην τριτη θεση της βαθμολογιας,κερδισε και σημερα τον Αρη με 70-64.

TO ''ΦΙΛΜ'' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με... φόρα από το Μιλάνο στο πρώτο δεκάλεπτο και με αιχμή του δόρατος τον Στίβεν Σμιθ κατάφερε να "χτίσει" ένα ικανοποιητικό προβάδισμα της τάξεως των δέκα πόντων, με την περίοδο να λήγει 27-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο Αμερικάνος βραχύσωμος γκαρντ πήρε τ' όπλο του και πετυχαίνοντας τους μισούς απ' τους πόντους των "πράσινων" (12 από τους 24), συνέχισε τις θετικότατες εμφανίσεις. Το "Τριφύλλι", ωστόσο,  χαλάρωσε λίγο στην άμυνα και οι παίκτες του Καλαφατάκη -με μπροστάρηδες τους Μπάβτσιτς και Χαραλαμπίδη- κατόρθωσαν να ισορροπήσουν κάπως το ματς, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Παναθηναϊκό μπροστά με 12 πόντους. (51-39).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε παρόμοιο τέμπο και μετά την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να διευρύνουν το προβάδισμα συνεχώς, ενώ με δύο συνεχόμενες τρίποντες "βόμβες" από Λόγκαν και Περπέρογλου η διαφορά άγγιξε την μεγαλύτερη τιμή της (66-46), τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έδειξε και πάλι σημάδια επανάπαυσης, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο ΚΑΟΔ. Με τον Μίσελ (22 π.) να έχει πάρει... μπρος και τον εκνευρισμό των "πράσινων" μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Γιασικεβίτσιους, οι Δραμινοί πλησίασαν κατέβασαν τη διαφορά μέχρι στους 10 πόντους. Εντέλει η περίοδος τελείωσε με 70-57 μπροστά το "Τριφύλλι".

Ωστόσο, η αντεπίθεση του ΚΑΟΔ ήταν... μέχρι εκεί! Η αρμάδα του Ομπράντοβιτς σοβαρεύτηκε, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και δεν άφησε άλλα περιθώρια στην ομάδα του Γιώργου Κασλαφατάκη. Με τον Ντέιβιντ Λόγκαν να... οργιάζει, τον Νικ Καλάθη να είναι εντυπωσιακός σε όλες τις αρμοδιότητές του και τους Τσαρτσαρή και Μάριτς να πραγματοποιούν θετικότατη εμφάνιση, οι "πράσινοι" εκτόξευσαν τη διαφορά σε απλησίαστα για τους φιλοξενούμενους επίπεδα, θυμίζοντας κάτι από Παναθηναϊκό... Μιλάνου! Μάλιστα, το "Τριφύλλι" κατόρθωσε με μπάσιμο του Τσαρτσαρή να σπάσει το "φράγμα" των 100 πόντων, με το τελικό 101-72 να αντιπροσωπεύει εν πολλοίς την εικόνα της αναμέτρησης, αν εξαιρέσουμε τα μικρά κενά διαστήματα του πρωταθλητή Ευρώπης.


Διαιτητές: Παπαπέτρου, Βαρδάλος, Τζαφλέρης. 
Δεκάλεπτα: 27-17, 51-39, 70-57, 101-72.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 12, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 4, Λόγκαν 21 (1), Σάτο 5, Τσαρτσαρής 12 (2), Βουγιούκας 4, Νικ Καλάθης 16 (1 τριπ., 6 ασίστ), Κυρίτσης 2, Σμιθ 11 (2), Καϊμακόγλου 2, Γιασικεβίτσιους 7 (1).

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ, Χαραλαμπίδης 19 (5/8 τριπ.), Αθηναίου 12, Ιωακειμίδης, Μίτσελ 22 (14 ριμπ.), Χούμας, Κιτσούλης 1, Τσέρανιτς 2, Ζάρας, Μπάβτσιτς 16, Κακαρούδης, Μπένας.
 



πηγη:superbasket.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...