Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00...

Τα επινικια για την νικη επι του ΠΑΟΚ τελειωσαν και μαλιστα πολυ γρηγορα κατι που εκανε σαφες ο Γιωργος Καλαφατακης αμεσως μετα το παιχνιδι...''Να μαζεψουμε οσο το δυνατον πιο πολλες νικες να σωθουμε'' ειπε και εδωσε το στιγμα για την συνεχεια του πρωταθληματος.Το επομενο παιχνιδι λοιπον ειναι με το Μαρουσι το Σαββατο στις 16:00 στο κλειστο του Αγιου Θωμα.Το παιχνιδι κρυβει παγιδες μια και ο αντιπαλος ειναι χωρις νικη στο πρωταθλημα και με πολλα προβληματα αλλα παρολα αυτα παλευει ολα τα παιχνιδια.Σιγουρα ο ΚΑΟΔ των τελευταιων αγωνιστικων εχει πολλες πιθανοτητες να κερδισει αλλα στο Μαρουσι ειναι αποφασισμενοι να τα δωσουν ολα για ολα αν και θα παιξουν οχι μονο χωρις ξενους αλλα και χωρις κοσμο μια και το παιχνιδι ειναι κεκλεισμενων των θυρων.Το παιχνιδι θα εχει live score στο site toυ ΕΣΑΚΕ http://www.esake.gr 

Δειτε τωρα τις δηλωσεις του Μπαβτσιτς....Ειναι πολυ σημαντικο ενας παικτης σαν τον διεθνη Βοσνιο με τοση εμπειρια να δηλωνει τετοια πραγματα για την ομαδα και αποδεικνυει την εξαιρετικη δουλεια που γινετε σε ολους τους τομεις...


Είναι μία απόδειξη ότι αγωνιστική με αγωνιστική θα είμαστε καλύτεροι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και η Δράμα σαν πόλη είναι από τους ιδανικότερους προορισμούς για να αγωνίζεται κάποιος. Είναι το δεύτερο πολύ καλό παιχνίδι και βάλαμε τις βάσεις για την παραμονή", δήλωσε ο πρώην άσος του Άρη και σημπλήρωσε:
"Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε από νωρίς τη διαφορά. Ο αγώνας με το Μαρούσι είναι ακόμη πιο κρίσιμος και ελπίζω να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της, αλλά ακόμη έχει πολλά περιθώρια, για να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια και εμπιστοσύνη. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να αποδεχθώ την πρόταση του ΚΑΟΔ".

Διαβαστε εδω τις δηλωσεις του Ντραγκαν Τσερανιτς....
''ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ''
Σχετικά με την νίκη το απόγευμα της Τετάρτης με 93-72 επί του ΠΑΟΚ ο Τσέρανιτς υποστήριξε: "Μπορεί η τελική διαφορά να φανερώνει ότι φθάσαμε στην νίκη αλλά αυτό δεν ισχύει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία έμπειρη ομάδα με μας όμως να δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και στα 40΄ εκτελώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και με την βοήθεια που πήραμε από τους φιλάθλους μας φθάσαμε στην νίκη".

Ο Σέρβος σέντερ του ΚΑΟΔ στάθηκε στον παράγοντα συγκέντρωση λέγοντας: "Με την συγκέντρωση που είχαμε και στα 40΄ δεν κάναμε κάποια κοιλιά στο παιχνίδι μας όπως συνέβη σε άλλα από την αρχή της χρονιάς εκτός έδρας όπως με τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Ηλυσιακό που θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει και να ήμασταν τώρα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Δείξαμε όμως ότι μάθαμε από τα λάθη μας και αυτό είναι καλό εν όψει της συνέχειας".

Για την δική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ που είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ σχολίασε: "Ήταν μία ομαδική νίκη με μένα να προσπάθησα μέσα από την εμφάνισή μου να βοηθήσω την ομάδα μου να τα καταφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και αν συμβαίνει αυτό είμαι χαρούμενος. Κι αυτό γιατί οι νίκες είναι αυτές που θα μας φέρουνε πιο κοντά στον βασικό μας στόχο της παραμονής μας στην Α1".

Ο Τσέρανιτς αρνήθηκε το ότι ο ΚΑΟΔ με την μέχρι τώρα πορεία του φανερώνει ότι είναι μία ομάδα έδρας αφού δεν έχει εκτός έδρας νίκη εξηγώντας: "Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα και στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε ξένους παίκτες εκτός από τους Έλληνες που οι περισσότεροι δεν έχουνε μεγάλη εμπειρία από την Α1. Πλέον θεωρώ μετά την έλευση και του Μπάβτσιτς αλλά και με τον χρόνο να λειτουργεί υπέρ μας θα αρχίσουμε να κερδίζουμε και εκτός έδρας αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να κερδίζουμε και μακριά από την Δράμα. Εξάλλου αν αξιοποιήσουμε που πιστεύω ότι μπορούμε το πρόγραμμα που ακολουθεί αφού μέχρι στιγμής τα περισσότερα παιχνίδια μας ήταν εκτός έδρας θα μπορέσουμε να ανέβουμε στην βαθμολογία".

Κι όσο για το αυριανό παιχνίδι με το ουραγό της βαθμολογίας Μαρούσι αλλά και χωρίς νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Τσέρανιτς είπε: "Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι επειδή το Μαρούσι δεν έχει νίκη. Κι αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι απέναντί μας οι παίκτες του θα παίζουνε την ζωή τους. Ίσως και το τελευταίο χαρτί για την παραμονή τους. Εξάλλου όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι τους με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο δείξανε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουνε ενώ απέναντι σε μας αναμένεται να έχουνε και άλλους παίκτες στο ρόστερ τους. Για αυτό θα πρέπει και πάλι να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ και να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο".

Για το αν θεωρεί πως ο ΚΑΟΔ με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1 υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει με υποβιβασμό υποστήριξε: "Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ πως αν συνεχίσουνε να παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ότι θα τα καταφέρουμε πετυχαίνοντας τις νίκες που απαιτούνται. Νίκες που είμαι σίγουρος πως θα είναι λιγότερες από αυτές των προηγούμενων ετών αφού υποβιβάζεται μόλις μία ομάδα".

Κι όσο για την συνέχεια και το κυνήγι μίας θέσης συμμετοχής στα πλέι οφ; "Από την στιγμή που εξασφαλίσουμε τις νίκες που απαιτούνται ώστε να σφραγίσουμε την παραμονή μας τότε χωρίς άγχος γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε και μία θέση στα πλέι οφ κάνοντας ακόμη πιο περήφανους τους φιλάθλους μας".

Τέλος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΚΑΟΔ υπό τις οδηγίες του γνώριμού του Γιώργου Καλαφατάκη από την συνεργασία τους σε ΑΕΛ και Πανελλήνιο ο Τσέρανιτς δήλωσε: "Η παρουσία του κόουτς όπως και οι πληροφορίες που συνέλεξα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Μία απόφαση για την οποία αισθάνομαι δικαιωμένος αν και είχα στα χέρια και δύο ακόμη προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες".

ΠΗΓΗ:superbasket.gr,sport24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...