Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00..

Τον πρωταθλητη Ευρωπης ΠΑΟ αντιμετωπιζει η ομαδα μας το Σαββατο στις 17:00 εκτος εδρας σε ενα εξ'ορισμου δυσκολο παιχνιδι.Εμπειρια χρησιμη για την συνεχεια λοιπον σε εναν αγωνα που ο ΚΑΟΔ θα προσπαθησει για το καλυτερο και σιγουρα μονο να ''κερδισει'' μπορει απο μια τετοια αναμετρηση...Παντως στην ομαδα μας δηλωνουν οτι θελουν να ευχαριστηθουν το παιχνιδι και να παιξουν χωρις αγχος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ:«Μετά από μια σειρά παιχνιδιών με ιδιαίτερη πίεση για το αποτέλεσμα, παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στο οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε διαφορετικά όλη την εβδομάδα ξεκουράζοντας παράλληλα τους παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών.....
Όλα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει. Από παιχνίδια σαν αυτό με τον ΠΑΟ μπορείς να κερδίσεις πολλά αν είσαι σοβαρός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, αλλά αντίστοιχα μπορεί να χάσεις κιόλας αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τόσο αυτοί που θα βρίσκονται στο παρκέ, όσο και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τους παίκτης μίλησε ο Γκάι Μαρκ Μισέλ που τόνισε ότι: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως έδειξε και στο παιχνίδι στο Μιλάνο οΠαναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε τόσο στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του όσο και στην επιθετική άμυνα που παίζει, η οποία δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις όσα έχεις σχεδιάσει. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».
   Στα υπολοιπα παιχνιδια διεξαγονται πολυ ενδιαφερουσες αναμετρησεις:Το προγραμμα της 15ης αγωνιστικης...

  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝΕΤ
  • ΠΑΟ-ΚΑΟΔ
  • ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ  22/1 17:00 ΕΤ-3
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  22/1 19:15 ΝΕΤ
  • ΡΕΠΟ:ΡΕΘΥΜΝΟ 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ LIVE SCORE ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ...http://www.esake.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...