Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:''Ο ΚΑΟΔ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ''


Στο καλό παιχνίδι που έκανε ο ΚΑΟΔ στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Δραμινών αλλά και στην απόδοση των "πρασίνων" που δεν άφησαν την κούραση να τους επηρρεάσει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του "τριφυλλιού":

"Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μετά την επιστροφή μας από το Μιλάνο. Μία προπόνηση ουσιαστικά κάναμε κι αυτή θα την έλεγα προπόνηση ανανέωσης, για να ξεκουραστούμε και να μπορούμε να παίξουμε. Όμως, για ακόμη μία φορά σε λιγότερο από 48 ώρες καταφέραμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλή αυτοσυγκέντρωση. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι τόσο χάρη σε εμάς, όσο και του ΚΑΟΔ, που ήρθε εδώ να παίξει μπάσκετ κι όχι σαν κάποιες άλλες ομάδες που έρχονται να παίξουν αργό μπάσκετ, με τυχερά σουτ. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλό μπάσκετ κι ήρθε με σκοπό να αγωνιστεί σοβαρά κι ανταγωνιστικά. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ αυτό. Καλή επιτυχία στον ΚΑΟΔ κι ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν κι ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι εξαιρετική, αλλά έχουμε χρόνο να τα πούμε αυτά".
Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Ομπράντοβιτς είπε:
"Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το μπάσκετ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είναι πάντα καλό να έχεις τέτοιους παίκτες μαζί σου. Ο "Σάρας" σήμερα με τον "Σάρας" που είχαμε, όταν πρωτοήρθε, είναι το ίδιο άτομο, όσον αφορά το μπάσκετ. Είναι λίγο πιο σοβαρός γιατί έχει παντρευτεί, περιμένει δεύτερο παιδί. Όλα όσα κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα είναι καλά για όλους μας", είπε κάνοντας χιούμορ.

Με τη σειρά του, ο Άλεκς Μάριτς, δήλωσε:
"Πιστεύω πως παίξαμε καλά και μείναμε συγκεντρωμένοι, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο μετά το προηγούμενό μας ματς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον ΚΑΟΔ για το ωραίο παιχνίδι που κάναμε. Το "κλειδί" ήταν η συγκέντρωση μας και στα 40 λεπτά".


ΠΗΓΗ:superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...