Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ ΒΙΝΤΕΟ...


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ...




Απόλυτα ευχαριστημένος από τον θρίαμβο της ομάδας του με 93-72 επί του ΠΑΟΚ φάνηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο τεχνικός του ΚΑΟΔ Γιώργος Καλαφατάκης.
"Είναι ευχής έργο να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά" τόνισε χαρακτηριστηκά ο Έλληνας τεχνικός που αρχικά υπογράμμισε πως: "Ξεκινήσαμε την νέα χρονιά με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και μία πολύ ωραία εμφάνιση. Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό, στηριζόμαστε στην ομαδικότητα. Είναι ευχής έργο να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά" και συνέχισε λέγοντας πως:"Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, είχα πει στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα προβλήματά του γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Δείξαμε υπομονή, βάλαμε στόχους, κάναμε σωστά ροτέισον στα 10 παιδιά, γιατί αρχίζουμε πλέον κι έναν μαραθώνιο.
Χαντ, Χαραλαμπίδης και Μονρό πήγαν πολύ καλά. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό τον αγώνα και να δούμε τον επόμενο, να μαζέψουμε τις νίκες που θέλουμε και να σωθούμε. Το Μαρούσι πιστεύω ότι έχει σημαδέψει το παιχνίδι μας. Έχει χάσει από τον Κολοσσό και το Περιστέρι κι από τις δηλώσεις που έχω διαβάσει, πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι μας για να μείνουν ζωντανοί και να έχουν ένα δεύτερο γύρο για να το παλέψουν. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε μία αγωνιστική, αλλά σε 26".

ΠΗΓΗ:superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...