Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 82-83...

Μεγαλο παιχνιδι σημερα στο κλειστο γηπεδο Κραχτιδη που κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.Τελικα ο Κολοσσος ηταν η ομαδα που εφυγε νικητρια απο το παρκε αν και το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο με εναλλαγες στο σκορ και επιμερους ανατροπες.Παντως εκφραζοντας προσωπικη αποψη πιστευω οτι οι ''αντρες'' με τα γκρι ηταν σε ορισμενα σημεια του παιχνιδιου αρνητικοι προς την ομαδα μας.Πρεπει παρολα αυτα να πουμε οτι ο ΚΑΟΔ ηταν πολυ καλος απεναντι στην τριτη ομαδα του πρωταθληματος την οποια την περιμενα πιο δυνατη!Ο αγωνας ηταν ντερμπι σε ολην την διαρκεια του με τις δυο ομαδες να εναλλασονται στο σκορ και να προσπαθουν η καθε μια να επιβαλλει τον ρυθμο της.Το παιχνιδι κριθηκε στις λεπτομερειες και οταν ενα παιχνιδι παει στον ποντο εκει φανηκε ποιος ειχε την ευνοια οταν επρεπε.Πολυ καλη εμφανιση απ'ολα τα παιδια που εδωσαν οτι μπορουσαν για να φτασουμε στην νικη που δεν ηρθε τελικα αλλα σιγουρα η παρουσια της ομαδας μας μας αφηνει ικανοποιημενους.Εξαιρετικος στην επανεμφανιση του ο Καρυδας,παρα πολυ καλοι ακομα μια φορα Χαραλαμπιδης,Αθηναιου σε ρηχα νερα σαφως επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του ο Χαντ.

''το φιλμ του αγωνα''
Το πρώτο δεκάλεπτο δεν διεκδικούσε... δάφνες ποιότητας, με τον Κολοσσό να μπαίνει πιο δυνατά και να ξεκινάει με ένα σερί 4-0, ωστόσο η διαφορά δεν ξέφυγε ποτέ και οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ , με τον ΚΑΟΔ να είναι εκείνος που πήρε βραχεία κεφαλή στο τέλος της περιόδου (15-13).
Ο ΚΑΟΔ συνέχισε να πιέζει και στο 13' με δύο απανωτά τρίποντα του Χαραλαμπίδη κατάφερε να ξεφύγει με 6 πόντους (23-17, η μεγαλύτερη διαφορά μέχρι τότε). Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά ωστόσο, ήξερε πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ισορρόπησε την αναμέτρηση και δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Ο Ρούμπεν Μπόικιν ήταν... κυρίαρχος των "αιθέρων" και πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο 11 πόντους, κατεβάζοντας παράλληλα και 11 ριμπάουντ μέχρι τότε, με τον Νίκο Λιακόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη και να βάζει μπροστά τους Ροδίτες ξανά με 4 (29-33) δύο λεπτά περίπου πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ευστοχώντας σε σουτ τριών πόντων. Ετσι, το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 36-35 και τον ΚΑΟΔ να "χτυπάει" στα ίσα την φετινή εκπληξη του πρωταθλήματος σε ένα χορταστικό δεύτερο δεκάλεπτο.
Συναρπαστική σε εξέλιξη ήταν και η τρίτη περίοδος. Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη πήρε... φόρα και έστειλε τη διαφορά στο +7 (47-40). Παρ' όλα αυτά, ο Κολοσσός... δήλωσε παρών και με δικό του σερί 8-0 πέρασε μετά από αρκετή ώρα μπροστά με 47-48, στο 27' και το ματς να είναι κάτι παραπάνω από αμφίρροπο! Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε ΚΑΟΔ και Κολοσσό ισόπαλους με 54-54, με τα τελευταία δέκα λεπτά να προμηνύονται... καυτά!
Τέταρτο και... φαρμακερό δεκάλεπτο! Στο 33' οι ομάδες ήρθαν και πάλι στα ίσια (57-57), ενώ με τρίποντο ο Κολοσσός πέρασε και πάλι μπροστά με τρεις (62-59) πέντε λεπτά πριν να τελειώσει το "θρίλερ"! Ο Κολοσσός κατάφερνε να συντηρεί ένα ισχνό προβάδισμα 2-3 πόντων, ώσπου...ξαφνικά μπροστά ο ΚΑΟΔ ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με 76-75! Ομως ο Κολοσσός επέστρεψε και παρότι βρέθηκε πίσω με 80-78, απέκτησε και πάλι προβάδισμα με 80-81, 20'' πριν τη λήξη, με το φινάλε να χαρακτηρίζεται άνετα... χιτσκοκικό! Η κατάσταση δεν άλλαξε, αφού στα λιγοστά εναπομείναντα δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι -οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφ'ανιση- δεν κατόρθωσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ και ο Κολοσσός πήρε ακόμη μία νίκη στο "νήμα", με 82-83 και παρότι καρδιοχτύπησε, συνέχισε ακάθεκτος την εκπληκτική φετινή του πορεία! 

Διαιτητές: Σχινάς, Αφεντουλίδης, Αδρικόπουλος.
Δεκάλεπτα: 15-13, 36-35, 54-54, 82-83.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ, Καρύδας 13(2), Χαραλαμπίδης 17(3 τρίπ., 8 ασίστ), Αθηναίου 15(3), Ιωακειμίδης, Μίτσελ 2, Κιτσούλης 8, Τσέρανιτς 9(10 ριμπ.), Ζάρας 7(1), Μπάβτσιτς 9(6 ριμπ., 3 ασίστ), Κακαρούδης 2, Στυλίδης.
Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 15(2), Χάτεν 18(3 τρίπ., 6 ριμπ.), Πάνος 2, Γεωργαλής 2, Ασημακόπουλος 6, Μπόικιν 19(1 τρίπ., 10 ριμπ.), Χαρίσης 2, Τσάμης 10(1 τρίπ., 5 ασίστ), Χόπσον 2, Κομποδιέτας 7(1).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...