Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ ΒΙΝΤΕΟ...ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε ΚΑΟΔ


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ! !




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε ΚΑΟΔ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ με αφορμή τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει:

- Την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας,τους επικεφαλείς και όλους του άνδρες και γυναίκες της Αστυνομικής Δύναμης για την άψογη συνεργασία και οργάνωση των μέτρων τάξης που βοήθησαν για άλλη μία φορά ώστε να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου και την παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδος χωρίς να συμβεί κανένα σοβαρό επεισόδιο.

- Το καταπληκτικό κόσμο μας που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο Δ.Κραχτίδης και συνέβαλε αποφασιστικά στην μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα μας.


- Τα παιδιά του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας που μας έκαναν την ΤΙΜΗ να παρευρεθούν στον αγώνα και να συμμετέχουν στην γιορτή που στήθηκε.Ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας



1 σχόλιο:

  1. Παίδες κόψατε το τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης της ομάδας, το κομμάτι που δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας και κατ επέκταση όλης της πόλης, που δείχνεί πως ο αθλητισμός είναι για όλους.
    Η ανακοίνωση λοιπόν λεέι στο τέλος τα ποαρακάτω:

    - Τα παιδιά του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας που μας έκαναν την ΤΙΜΗ να παρευρεθούν στον αγώνα και να συμμετέχουν στην γιορτή που στήθηκε. Ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...