Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 82-83...

Μεγαλο παιχνιδι σημερα στο κλειστο γηπεδο Κραχτιδη που κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.Τελικα ο Κολοσσος ηταν η ομαδα που εφυγε νικητρια απο το παρκε αν και το παιχνιδι ηταν συγκλονιστικο με εναλλαγες στο σκορ και επιμερους ανατροπες.Παντως εκφραζοντας προσωπικη αποψη πιστευω οτι οι ''αντρες'' με τα γκρι ηταν σε ορισμενα σημεια του παιχνιδιου αρνητικοι προς την ομαδα μας.Πρεπει παρολα αυτα να πουμε οτι ο ΚΑΟΔ ηταν πολυ καλος απεναντι στην τριτη ομαδα του πρωταθληματος την οποια την περιμενα πιο δυνατη!Ο αγωνας ηταν ντερμπι σε ολην την διαρκεια του με τις δυο ομαδες να εναλλασονται στο σκορ και να προσπαθουν η καθε μια να επιβαλλει τον ρυθμο της.Το παιχνιδι κριθηκε στις λεπτομερειες και οταν ενα παιχνιδι παει στον ποντο εκει φανηκε ποιος ειχε την ευνοια οταν επρεπε.Πολυ καλη εμφανιση απ'ολα τα παιδια που εδωσαν οτι μπορουσαν για να φτασουμε στην νικη που δεν ηρθε τελικα αλλα σιγουρα η παρουσια της ομαδας μας μας αφηνει ικανοποιημενους.Εξαιρετικος στην επανεμφανιση του ο Καρυδας,παρα πολυ καλοι ακομα μια φορα Χαραλαμπιδης,Αθηναιου σε ρηχα νερα σαφως επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του ο Χαντ.

''το φιλμ του αγωνα''
Το πρώτο δεκάλεπτο δεν διεκδικούσε... δάφνες ποιότητας, με τον Κολοσσό να μπαίνει πιο δυνατά και να ξεκινάει με ένα σερί 4-0, ωστόσο η διαφορά δεν ξέφυγε ποτέ και οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ , με τον ΚΑΟΔ να είναι εκείνος που πήρε βραχεία κεφαλή στο τέλος της περιόδου (15-13).
Ο ΚΑΟΔ συνέχισε να πιέζει και στο 13' με δύο απανωτά τρίποντα του Χαραλαμπίδη κατάφερε να ξεφύγει με 6 πόντους (23-17, η μεγαλύτερη διαφορά μέχρι τότε). Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά ωστόσο, ήξερε πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ισορρόπησε την αναμέτρηση και δεν άφησε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Ο Ρούμπεν Μπόικιν ήταν... κυρίαρχος των "αιθέρων" και πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο 11 πόντους, κατεβάζοντας παράλληλα και 11 ριμπάουντ μέχρι τότε, με τον Νίκο Λιακόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη και να βάζει μπροστά τους Ροδίτες ξανά με 4 (29-33) δύο λεπτά περίπου πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ευστοχώντας σε σουτ τριών πόντων. Ετσι, το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 36-35 και τον ΚΑΟΔ να "χτυπάει" στα ίσα την φετινή εκπληξη του πρωταθλήματος σε ένα χορταστικό δεύτερο δεκάλεπτο.
Συναρπαστική σε εξέλιξη ήταν και η τρίτη περίοδος. Η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη πήρε... φόρα και έστειλε τη διαφορά στο +7 (47-40). Παρ' όλα αυτά, ο Κολοσσός... δήλωσε παρών και με δικό του σερί 8-0 πέρασε μετά από αρκετή ώρα μπροστά με 47-48, στο 27' και το ματς να είναι κάτι παραπάνω από αμφίρροπο! Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε ΚΑΟΔ και Κολοσσό ισόπαλους με 54-54, με τα τελευταία δέκα λεπτά να προμηνύονται... καυτά!
Τέταρτο και... φαρμακερό δεκάλεπτο! Στο 33' οι ομάδες ήρθαν και πάλι στα ίσια (57-57), ενώ με τρίποντο ο Κολοσσός πέρασε και πάλι μπροστά με τρεις (62-59) πέντε λεπτά πριν να τελειώσει το "θρίλερ"! Ο Κολοσσός κατάφερνε να συντηρεί ένα ισχνό προβάδισμα 2-3 πόντων, ώσπου...ξαφνικά μπροστά ο ΚΑΟΔ ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με 76-75! Ομως ο Κολοσσός επέστρεψε και παρότι βρέθηκε πίσω με 80-78, απέκτησε και πάλι προβάδισμα με 80-81, 20'' πριν τη λήξη, με το φινάλε να χαρακτηρίζεται άνετα... χιτσκοκικό! Η κατάσταση δεν άλλαξε, αφού στα λιγοστά εναπομείναντα δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι -οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφ'ανιση- δεν κατόρθωσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ και ο Κολοσσός πήρε ακόμη μία νίκη στο "νήμα", με 82-83 και παρότι καρδιοχτύπησε, συνέχισε ακάθεκτος την εκπληκτική φετινή του πορεία! 

Διαιτητές: Σχινάς, Αφεντουλίδης, Αδρικόπουλος.
Δεκάλεπτα: 15-13, 36-35, 54-54, 82-83.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ, Καρύδας 13(2), Χαραλαμπίδης 17(3 τρίπ., 8 ασίστ), Αθηναίου 15(3), Ιωακειμίδης, Μίτσελ 2, Κιτσούλης 8, Τσέρανιτς 9(10 ριμπ.), Ζάρας 7(1), Μπάβτσιτς 9(6 ριμπ., 3 ασίστ), Κακαρούδης 2, Στυλίδης.
Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 15(2), Χάτεν 18(3 τρίπ., 6 ριμπ.), Πάνος 2, Γεωργαλής 2, Ασημακόπουλος 6, Μπόικιν 19(1 τρίπ., 10 ριμπ.), Χαρίσης 2, Τσάμης 10(1 τρίπ., 5 ασίστ), Χόπσον 2, Κομποδιέτας 7(1).





Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

KAOΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ PRE GAME (ΔΗΛΩΣΕΙΣ...)

Για να ριξουμε μια ματια στις δηλωσεις των πρωταγωνιστων πριν το παιχνιδι...

ΚΑΟΔ
 Καλαφατακης:"Παίζουμε με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μία ομάδα που έχει δείξει ότι παίζει το ίδιο καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είναι μία ομάδα που βασίζεται στον κορμό Ελλήνων παικτών που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και τον έχει ενισχύσει με καλούς ξένους παίκτες.
Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε εκτός από τους τραυματισμούς και το πρωτόγνωρο για μας να παίζουμε πρωί αγώνα. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και αυτήν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε επιβάλλοντας τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και προσπαθώντας να σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου στην άμυνα.
Ελπίζω ο κόσμος που τόσο κοντά μας έχει σταθεί όλη την χρονιά,να είναι και πάλι δίπλα μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης της νίκης".

Απ' την πλευρά του, ο Φώτης Στυλίδης, υπογράμμισε: "Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας. Η Ρόδος έχει δείξει ότι παίζει το ίδιο καλά και εκτός έδρας έχοντας χάσει μόνο από ΟΣΦΠ και Πανιώνιο. Είναι πολύ δεμένη ομάδα με παλιούς παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί και τρεις πολύ καλούς αμερικάνους. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στους στόχους μας. Καλώ του συμπολίτες μου να είναι για άλλη μια φορά κοντά μας γιατί μας δίνουν την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην νίκη".
ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΑΣ:"Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που είναι πολύ καλή στο γήπεδο της. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα ατού του ΚΑΟΔ. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει η άμυνα, στην οποία έτσι κι αλλιώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση από το ξεκίνημα της χρονιάς και αποτελεί τον οδηγό μας. Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλά και πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας, ο οποίος παρουσιάζεται δυνατός μέσα στην έδρα του".

Από πλευράς παικτών, ο Νίκος Λιακόπουλος, τόνισε: "Ο ΚΑΟ Δράμας μέσα στην έδρα του μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και το γεγονός αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας στη Δράμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για να μπορέσουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ΚΑΟΔ διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες και ότι παίρνει δύναμη από τον κόσμο του".

ΔΥΝΑΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ! !


ΠΗΓΗ:superbasket.gr


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΑΚΕ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:30...

Τον Κολοσσο Ροδου υποδεχεται ο ΚΑΟΔ το μεσημερι της Κυριακης στις 12:30.Ενα παιχνιδι δυσκολο μια και εκτος το γεγονος οτι ο αντιπαλος εχει κανει μια εξαιρετικη πορεια στο φετινο πρωταθλημα, ο ΚΑΟΔ αν και θα παραταχθει πληρης στο παιχνιδι ορισμενοι παικτες ταλαιπωρηθηκαν απο προβληματα τραυματισμων  (Χαντ,Μπαβτσιτς,Χαραλαμπιδης)Παρολα αυτα ομως το παιχνιδι αναμενεται πολυ ενδιαφερον μια και η ομαδα της Ροδου εχει αποδειχθει σκληρο καρυδι φετος και εχει μονο τρεις ηττες, απο τους μεγαλους και τον Πανιωνιο στην Νεα Σμυρνη.Παρα τα προβληματακια στην ομαδα μας δηλωνουν ετοιμοι να τα δωσουν ολα για την νικη και να ξανακανουν τους φιλαθλους που αναμενεται να κατακλεισουν αλλη μια φορα το γηπεδο χαρουμενους.Η θεση μας ειναι στις κερκιδες του γηπεδου Κραχτιδη για να απολαυσουμε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι και να βοηθησουμε την ομαδα μας να φτασει στην νικη! ! !

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
  • ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28/1 17:00 ΕΤ-3
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΠΑΟ 28/1 19:00 ΝΕΤ
  • ΚΑΒΑΛΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ 29/1 16:00
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 29/1 17:00
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ 29/1 19:00 ΝΕΤ
  • ΡΕΠΟ:ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ




Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (12:30) ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ! !

Τον Κολοσσο Ροδου υποδεχεται την Κυριακη το μεσημερι ο ΚΑΟΔ σε ενα παιχνιδι που αναμενεται πολυ ενδιαφερον.Η ομαδα της Ροδου ειναι ιδιαιτερα σταθερη στην αποδοση της και δικαιως βρισκετε ψηλα στην βαθμολογια (μαλλον πιο ψηλα δεν γινεται) μια και εχει κανει μια πολυ αξιολογη πορεια.Η ομαδα μας στην πρωτη της χρονια στην Α1 εχει πετυχει κατα τα φαινομενα τον αντικειμενικο στοχο της παραμονης και σιγουρα μπορει πλεον με λιγοτερο αγχος να συνεχισει μια πορεια εξ'ισου αξιολογη βαζοντας τις βασεις για την καθιερωση...Βημα-βημα με πιστη στις δυνατοτητες μας μπορουμε σιγα σιγα να φτασουμε τον ΚΑΟΔ ακομα πιο ψηλα αρκει ολοι μας να συνεχισουμε να στηριζουμε αυτην την τεραστια προσπαθεια ωστε να πηγαινουμε ολο και καλυτερα.Παρτε τα παιδια σας και ελατε στο γηπεδο! ! !Να δημιουργησουμε την καινουργια γενια των φιλων οχι μονο του ΚΑΟΔ αλλα του αθλητισμου γενικοτερα...Να χειροκροτησουμε την ομαδα μας και να δημιουργησουμε την ατμοσφαιρα που θα σπρωξει τον ΚΑΟΔ προς την νικη!!!






Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...


Από σήμερα Τετάρτη 25-01-2012 ξεκινάει η διάθεση των εισητηρίων για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-01-2012 και ώρα 12:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κραχτίδη μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 
   Οι τιμές των εισητηρίων θα είναι 20€ , 15€ , 10€ και 5€(παιδικό)
   Η προπώληση των εισητηρίων θα γίνεται από τα καταστήματα:
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Κεραμιτσόπουλου Ευστάθιου , οδός Ιουστινιανού 64  τηλ.2521066132
   -  Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κ. Ελευθεριάδη Νικόλαου , οδός Σκρα 95  τηλ.2521025277
   -  Κάβα ποτών Αμβροσιάδη Γιάννη , οδός  28ης Οκτωβρίου 7 , τηλ. 2521030042
   -  Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρου Παρασκευά , Βεργίνας 36 , τηλ. 2521032258
   Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα ανοίξουν στις 10:00 έως την ώρα του αγώνα.
   Παρακαλούμε φροντίστε να προμηθευτείτε τα εισητήριά σας από νωρίς ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός την ώρα του αγώνα και ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.



Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ:''Ο ΚΑΟΔ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ''


Στο καλό παιχνίδι που έκανε ο ΚΑΟΔ στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Δραμινών αλλά και στην απόδοση των "πρασίνων" που δεν άφησαν την κούραση να τους επηρρεάσει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του "τριφυλλιού":

"Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μετά την επιστροφή μας από το Μιλάνο. Μία προπόνηση ουσιαστικά κάναμε κι αυτή θα την έλεγα προπόνηση ανανέωσης, για να ξεκουραστούμε και να μπορούμε να παίξουμε. Όμως, για ακόμη μία φορά σε λιγότερο από 48 ώρες καταφέραμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλή αυτοσυγκέντρωση. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι τόσο χάρη σε εμάς, όσο και του ΚΑΟΔ, που ήρθε εδώ να παίξει μπάσκετ κι όχι σαν κάποιες άλλες ομάδες που έρχονται να παίξουν αργό μπάσκετ, με τυχερά σουτ. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλό μπάσκετ κι ήρθε με σκοπό να αγωνιστεί σοβαρά κι ανταγωνιστικά. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ αυτό. Καλή επιτυχία στον ΚΑΟΔ κι ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν κι ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι εξαιρετική, αλλά έχουμε χρόνο να τα πούμε αυτά".
Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Ομπράντοβιτς είπε:
"Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το μπάσκετ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είναι πάντα καλό να έχεις τέτοιους παίκτες μαζί σου. Ο "Σάρας" σήμερα με τον "Σάρας" που είχαμε, όταν πρωτοήρθε, είναι το ίδιο άτομο, όσον αφορά το μπάσκετ. Είναι λίγο πιο σοβαρός γιατί έχει παντρευτεί, περιμένει δεύτερο παιδί. Όλα όσα κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα είναι καλά για όλους μας", είπε κάνοντας χιούμορ.

Με τη σειρά του, ο Άλεκς Μάριτς, δήλωσε:
"Πιστεύω πως παίξαμε καλά και μείναμε συγκεντρωμένοι, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο μετά το προηγούμενό μας ματς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον ΚΑΟΔ για το ωραίο παιχνίδι που κάναμε. Το "κλειδί" ήταν η συγκέντρωση μας και στα 40 λεπτά".


ΠΗΓΗ:superbasket.gr

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολοκληρωθηκε η 15η αγωνιστικη του πρωταθληματος με τα φαβορι να επικρατουν ευκολα η δυσκολα.Ας δουμε τα αποτελεσματα:
  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ  70-64
  • ΠΑΟ-ΚΑΟΔ  101-72
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ  81-69
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  84-89
  • ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ  66-60
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  76-78
  • ΡΕΠΟ:ΡΕΘΥΜΝΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ  27
  2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  27
  3. ΚΟΛΟΣΣΟΣ  25
  4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  24
  5. ΡΕΘΥΜΝΟ  21
  6. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  20
  7. ΚΑΒΑΛΑ  20
  8. ΠΑΟΚ  20               
  9. ΚΑΟΔ  19
  10. ΑΡΗΣ  19                
  11. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  18         
  12. ΙΚΑΡΟΣ  17              
  13. ΜΑΡΟΥΣΙ  13 

           

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ 101-72...

Πολυ καλος ο ΚΑΟΔ σημερα στο παιχνιδι με τον ΠΑΟ στην Αθηνα.Η ομαδα μας επαιξε χωρις αγχος και ηταν κοντα στο σκορ στην μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου.Εξαιρετικη εμφανιση απο τον Γκι Μισελ που πραγματικα εκανε ''οργια'' μεσα στην ρακετα οπως επισης και οι Χαραλαμπιδης και Μπαβτσιτς ηταν ακομα μια φορα παρα πολυ καλοι.Αυτη ηταν η εικονα της ομαδας μας στα τρια δεκαλεπτα μια και ο πρωταθλητης Ευρωπης πατησε ''γκαζι'' στην τεταρτη περιοδο και ανεβασε την διαφορα.Χαρακτηριστικα να αναφερουμε τα σκορ των δεκαλεπτων που επιβεβαιωνουν του λογου το αληθες 1ο 27-17, 2ο 24-22, 3ο 19-18, 4ο 31-15.Παμε για αλλα λοιπον μια και τωρα υποδεχομαστε σε μια εβδομαδα τον Κολοσσο Ροδου που ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος μια και βρισκετε στην τριτη θεση της βαθμολογιας,κερδισε και σημερα τον Αρη με 70-64.

TO ''ΦΙΛΜ'' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με... φόρα από το Μιλάνο στο πρώτο δεκάλεπτο και με αιχμή του δόρατος τον Στίβεν Σμιθ κατάφερε να "χτίσει" ένα ικανοποιητικό προβάδισμα της τάξεως των δέκα πόντων, με την περίοδο να λήγει 27-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο Αμερικάνος βραχύσωμος γκαρντ πήρε τ' όπλο του και πετυχαίνοντας τους μισούς απ' τους πόντους των "πράσινων" (12 από τους 24), συνέχισε τις θετικότατες εμφανίσεις. Το "Τριφύλλι", ωστόσο,  χαλάρωσε λίγο στην άμυνα και οι παίκτες του Καλαφατάκη -με μπροστάρηδες τους Μπάβτσιτς και Χαραλαμπίδη- κατόρθωσαν να ισορροπήσουν κάπως το ματς, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Παναθηναϊκό μπροστά με 12 πόντους. (51-39).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε παρόμοιο τέμπο και μετά την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να διευρύνουν το προβάδισμα συνεχώς, ενώ με δύο συνεχόμενες τρίποντες "βόμβες" από Λόγκαν και Περπέρογλου η διαφορά άγγιξε την μεγαλύτερη τιμή της (66-46), τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έδειξε και πάλι σημάδια επανάπαυσης, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο ΚΑΟΔ. Με τον Μίσελ (22 π.) να έχει πάρει... μπρος και τον εκνευρισμό των "πράσινων" μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Γιασικεβίτσιους, οι Δραμινοί πλησίασαν κατέβασαν τη διαφορά μέχρι στους 10 πόντους. Εντέλει η περίοδος τελείωσε με 70-57 μπροστά το "Τριφύλλι".

Ωστόσο, η αντεπίθεση του ΚΑΟΔ ήταν... μέχρι εκεί! Η αρμάδα του Ομπράντοβιτς σοβαρεύτηκε, δεν υποτίμησε τον αντίπαλο και δεν άφησε άλλα περιθώρια στην ομάδα του Γιώργου Κασλαφατάκη. Με τον Ντέιβιντ Λόγκαν να... οργιάζει, τον Νικ Καλάθη να είναι εντυπωσιακός σε όλες τις αρμοδιότητές του και τους Τσαρτσαρή και Μάριτς να πραγματοποιούν θετικότατη εμφάνιση, οι "πράσινοι" εκτόξευσαν τη διαφορά σε απλησίαστα για τους φιλοξενούμενους επίπεδα, θυμίζοντας κάτι από Παναθηναϊκό... Μιλάνου! Μάλιστα, το "Τριφύλλι" κατόρθωσε με μπάσιμο του Τσαρτσαρή να σπάσει το "φράγμα" των 100 πόντων, με το τελικό 101-72 να αντιπροσωπεύει εν πολλοίς την εικόνα της αναμέτρησης, αν εξαιρέσουμε τα μικρά κενά διαστήματα του πρωταθλητή Ευρώπης.


Διαιτητές: Παπαπέτρου, Βαρδάλος, Τζαφλέρης. 
Δεκάλεπτα: 27-17, 51-39, 70-57, 101-72.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 12, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 4, Λόγκαν 21 (1), Σάτο 5, Τσαρτσαρής 12 (2), Βουγιούκας 4, Νικ Καλάθης 16 (1 τριπ., 6 ασίστ), Κυρίτσης 2, Σμιθ 11 (2), Καϊμακόγλου 2, Γιασικεβίτσιους 7 (1).

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ, Χαραλαμπίδης 19 (5/8 τριπ.), Αθηναίου 12, Ιωακειμίδης, Μίτσελ 22 (14 ριμπ.), Χούμας, Κιτσούλης 1, Τσέρανιτς 2, Ζάρας, Μπάβτσιτς 16, Κακαρούδης, Μπένας.
 



πηγη:superbasket.gr


Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ANAKOIΝΩΣΗ ΚΑΕ ΚΑΟΔ (ΘΕΜΑ ΣΑΚΗ ΚΑΡΥΔΑ)


Το ΔΣ της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ κατά την συνεδρίασή του την 19/01/2012 και μετά την απολογία του καλαθοσφαιριστή της ομάδος μας κ. Καρύδα Αθανάσιου αποφάσισε:
   - Την επιβολή προστίμου στον καλαθοσφαιριστή σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός τον οποίο έχουν υπογράψει όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδος
   - Να δοθεί άδεια στον καλαθοσφαιριστή μέχρι την 30/01/2012 
   Το θέμα θα επανεξεταστεί μετά την επιστροφή του αθλητή από την άδεια που του έχει δοθεί.

ΠΑΟ-ΚΑΟΔ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00..

Τον πρωταθλητη Ευρωπης ΠΑΟ αντιμετωπιζει η ομαδα μας το Σαββατο στις 17:00 εκτος εδρας σε ενα εξ'ορισμου δυσκολο παιχνιδι.Εμπειρια χρησιμη για την συνεχεια λοιπον σε εναν αγωνα που ο ΚΑΟΔ θα προσπαθησει για το καλυτερο και σιγουρα μονο να ''κερδισει'' μπορει απο μια τετοια αναμετρηση...Παντως στην ομαδα μας δηλωνουν οτι θελουν να ευχαριστηθουν το παιχνιδι και να παιξουν χωρις αγχος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ:«Μετά από μια σειρά παιχνιδιών με ιδιαίτερη πίεση για το αποτέλεσμα, παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στο οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε διαφορετικά όλη την εβδομάδα ξεκουράζοντας παράλληλα τους παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών.....
Όλα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει. Από παιχνίδια σαν αυτό με τον ΠΑΟ μπορείς να κερδίσεις πολλά αν είσαι σοβαρός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, αλλά αντίστοιχα μπορεί να χάσεις κιόλας αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τόσο αυτοί που θα βρίσκονται στο παρκέ, όσο και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τους παίκτης μίλησε ο Γκάι Μαρκ Μισέλ που τόνισε ότι: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως έδειξε και στο παιχνίδι στο Μιλάνο οΠαναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε τόσο στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του όσο και στην επιθετική άμυνα που παίζει, η οποία δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις όσα έχεις σχεδιάσει. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».
   Στα υπολοιπα παιχνιδια διεξαγονται πολυ ενδιαφερουσες αναμετρησεις:Το προγραμμα της 15ης αγωνιστικης...

  • ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ
  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ
  • ΜΑΡΟΥΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝΕΤ
  • ΠΑΟ-ΚΑΟΔ
  • ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ  22/1 17:00 ΕΤ-3
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  22/1 19:15 ΝΕΤ
  • ΡΕΠΟ:ΡΕΘΥΜΝΟ 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ LIVE SCORE ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ...http://www.esake.gr



Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

''ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ'' ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ...

 Το Δημοτικό Σχολείο Αρκαδικού Δράμας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ομάδος αποτελούμενη από τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη και τους παίκτες  Jeremy Hunt,Σταμάτη Μπένα,Χριστόφορο Χούμα και Φώτη Στυλίδη συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδος κ.Σταύρο Παρασκευά.
  Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου και οι δάσκαλοι.Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ.Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα τονίζοντας στα παιδιά ότι πρέπει να κοιτάνε τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται,να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν.Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα.
 Πριν αποχωρήσουν η ομάδα έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ με πρώτο αυτόν της Κυριακής 29/01/2012 με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.
   Οι επισκέψεις του ΚΑΟΔ θα συνεχιστούν στα πλαίσια της δράσης «ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ» που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η διοίκηση της ομάδος με στόχο να έλθουν κοντά στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά αλλά και το επίσης σημαντικό να δημιουργήσουμε νέους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ που τόσο ανάγκη έχει ο αθλητισμός
ΠΗΓΗ:kaodramas.gr


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...ΚΑΟΔ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 74-71

Την νικη που χρειαζοταν εκανε σημερα ο ΚΑΟΔ στο παιχνιδι με το Περιστερι στην Δραμα.Ο αγωνας ξεκινησε με τις δυο ομαδες κοντα στο σκορ στο πρωτο δεκαλεπτο με τον ΚΑΟΔ να εχει ελαφρυ προβαδισμα(24-19).Απο κει και περα το παιχνιδι ηταν ψυχοφθορο με τις δυο ομαδες να εναλλασονται στο σκορ με το Περιστερι να περναει μπροστα στο ημιχρονο με 40-41.Ετσι συνεχιστικε ο ρυθμος του αγωνα και στο τριτο δεκαλεπτο με την ομαδα του Αργυρη Πεδουλακη ομως να ειναι πιο ευστοχη και να περναει με 40-46 στο 23'.Καπου εκει ξεκινησε η αντεπιθεση του ΚΑΟΔ με μπροσταρη τον Χαντ και αξιους συμπαραστατες τους Χαραλαμπιδη και Μπαβτσιτς με ενα επιμερους σερι 12-2 βρεθηκε να προηγητε στο 27' με 52-48.Στο τεταρτο δεκαλεπτο το παιχνιδι ηταν ντερμπι και παρολο που το Περιστερι περασε με 2 ποντους(65-67) στο 37' ο ΚΑΟΔ μιλησε τελευταιος μεσα στο γηπεδο και καταφερε να παρει μια πολυ σημαντικη νικη για την συνεχεια του πρωταθληματος.Εξαιρετικος ακομα μια φορα ο Χαντ,πολυ καλοι οι Χαραλαμπιδης,Τσερανιτς και Μπαβτσιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-19, 40-41, 54-53, 74-71.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 16 (2/5 τριπ.), Χαραλαμπίδης 12 (5 ασίστ), Αθηναίου 8 (2/6 τριπ.), Ιωακειμίδης, Μίτσελ, Κιτσούλης 5, Τσέρανιτς 15 (11 ριμπ.), Ζάρας 8 (2/4 τριπ.), Μπάβτσιτς 10 (8 ριμπ.), Κακαρούδης, Μονρό.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Καυκής 7 (4 ασίστ), Ψαρόπουλος, Γιαννόπουλος 21 (4/7 τριπ.), Μανωλόπουλος 6 (2/5 τριπ.), Σκοτ 8, Έντουαρντς 15 (6 ριμπ.), Πέτρουλας 4, Τσιλούλης, Μότσνικ 10 (5ριμπ.).

TA YΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ  74-55
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ  90-60
  • ΚΑΒΑΛΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  78-73
  • ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ  68-72
  • ΙΚΑΡΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ 19:00
  • ΡΕΠΟ:ΜΑΡΟΥΣΙ






Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

''ΠΕΤΑΕΙ'' ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! ! ! (ΚΑΟΔ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00)

Το Περιστερι υποδεχεται ο ΚΑΟΔ την κυριακη στις 16:00.Ενα παιχνιδι δυσκολο με την ομαδα των Αθηνων να προερχεται και αυτη απο ηττα στο παιχνιδι με τον Αρη στην Θεσσαλονικη.Η ομαδα μας ειναι ετοιμη να τα δωσει ολα για την νικη και το συνθημα το εδωσε πρωτος ο προπονητης μας Γιωργος Καλαφατακης με δηλωσεις στου στο επισημο site του ΚΑΟΔ στελνοντας μηνυμα-καλεσμα προς τον κοσμο να γεμισει ξανα στο γηπεδο ευχαριστωντας τον παραλληλα για την μεχρι τωρα υποστηριξη του.Θα ειμαστε παλι εκει λοιπον ενισχυοντας την μεγαλη προσπαθεια που γινεται για την καθιερωση της ομαδας μας στους μεγαλους του Ελληνικου μπασκετ.Μια προσπαθεια που την κανουμε ολοι μαζι και αξιζει να ειμαστε κοντα!!!
Αλλωστε το παιχνιδι αυτο ειναι η αρχη του δευτερου γυρου και ολοι καταλαβαινουμε οτι αν και ειμαστε κοντα πλεον στην πραγματοποιηση του στοχου της παραμονης εχουμε μπροστα μας ακομα 12 παιχνιδια που πρεπει να μαζεψουμε τις νικες που χρειαζεται για να ειμαστε πιο ''ανετοι'' στην συνεχεια του πρωταθληματος.Αλλωστε μαθηματικα τιποτα δεν εχει κριθει.Αυτο ειναι το ζητουμενο και ας γινει η αρχη με αυτο το παιχνιδι...με την βοηθεια ολων των Δραμινων φιλαθλων που ακομα μια φορα θα δηλωσουν παρον στο Κραχτιδη ο ΚΑΟΔ θα ειναι η ομαδα που θα πεταξει προς την νικη με αντιπαλο το Περιστερι! ! Την Κυριακη στις 16:00 ραντεβου στο γηπεδο!!!



Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε ΚΑΟΔ

  Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ Θα ήθελε να πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο κόσμο μας που παρά το ακατάλληλο της ώρας ήρθε στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα μας.
   Θέλουμε εκ μέρους των παικτών και του τεχνικού επιτελείου να ζητήσουμε ένα πολύ μεγάλο συγνώμη από τους φίλους μας γιατί με την απόδοσή μας τους στεναχωρήσαμε.
   Καλούμε όλους να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή 15-01-2012 και ώρα 16:00 στον αγώνα με το Περιστέρι για να πανυγηρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη νίκη.
   Σας παραθέτουμε την δήλωση του προπονητή μας Γιώργου Καλαφατάκη όπως μας ζήτησε να γραφεί:



   Καλαφατάκης: Λόγω της πίεσης του παιχνιδιού και του άτυχου αποτελέσματος ξέχασα στις δηλώσεις μου να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που παρά το ακατάλληλο της ώρας και της μέρας γέμισε το γήπεδο.Θέλω αφού ζητήσω συγνώμη εκ μέρους όλων μας για την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε,να τονίσω ότι στεναχωρήθηκα πιο πολύ γιατί πικράναμε το κόσμο μας παρά για την ήττα μας.θέλω να ζητήσω από όλους να  παραμείνουν κοντά μας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και ότι η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και υπόσχομαι ότι τουλάχιστον η εικόνα μας στην συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι νέα και άπειρη.Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους κρατήσουμε μέχρι το τέλος κοντά μας και να μην ξεχνάμε ότι όπως λέει ο λαός <<στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό>>.
   Τους περιμένω όλους κοντά μας την Κυριακή για να πανυγηρίσουμε άλλη μία νίικη.
ΠΗΓΗ:kaodramas.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...